Ekonomi

Elazığ ekonomi haberleri, ekonomik ve iş dünyasından gelişmeleri Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Ekonomi Haberleri

Kredi Kefalet Paketi Protokolü İmzalandı

Elazığ TSO Başkanı ve Kredi Garanti Fonu Yönetim Kurulu Üyesi Asilhan Arslan, koronavirüsün ekonomi ve istihdam üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmak maksadıyla oluşturulan KGF Kefaletli Kredi Destek Paketlerini Açıkladı.

Ulaş: Esnaflarımız Mağduriyet Yaşıyor

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş,  Esnafların zorlu bir süreçten geçtiğini ifade ederek, bazı bankaların esnafları mağdur ettiğini söyledi.

Ticaret Borsasından Esnafa Destek

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı M.Ali Dumandağ, Başkan Dumandağ, üyelerinin bu zor dönemi en az hasarla atlatması için Oda ve Borsa camiası olarak seferber olduklarını iletti.

Yasemin Açık, Türkiye'nin En Güçlü İş Kadınları Arasında yer aldı

SEZA Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Türkiye Fortune Dergisi tarafından bu yıl 10’uncusu yayımlanan Türkiye’nin  En Güçlü 50 İş Kadını listesinde yer aldı.

AK Parti Elazığ Milletvekillerinden Kampanyaya destek

AK Parti Elazığ Milletvekilleri 'Gün birlik günü, gün dayanışma günü' diyerek bir aylık maaşları ile Milli Dayanışma Kampanyası’na katıldı.

Elazığ'da Bankalara Bariyerli Önlem

Elazığ'da Koronavirüs tedbirleri kapsamında banka ve ATM'lerin önünde bariyerli önlem alındı.

6.219 İlave Atama Gerçekleştirilecek

62 Kamu Kurum ve Kuruluşuna 6.219 İlave Atama Gerçekleştirilecek

Kira Alacakları 3 Ay Ertelendi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Korona virüsle mücadele kapsamında, belediyeye ait taşınmazlarda bulunan kiracıların kira ödemelerinin 3 ay süreyle ertelendiğini duyurdu.

Başkan Şerifoğulları'ndan kampanyaya destek

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na destek verdi.  

Vali Kaldırım, İki Aylık Maaşını Bağışladı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na destek verdi.  

Demirci'den Milli Dayanışma Kampanyası’na Destek

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Elazığlı İş adamı Veysel Demirci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na destek verdi.

72 Odalı Otel Sağlık Çalışanlarına Tahsis Edildi

Elazığ'da meydana gelen depremde sağlık ve kurtarma ekiplerine kapılarını açan Park Dedeman Otel, büyük bir fedakarlığa daha imza attı.

Kapalı Çarşı Geçici Süreyle Kapatıldı

Elazığ'ın tarihi alışveriş merkezi Kapalı Çarşı, Koronavirüs tedbirleri kapsamında geçici süreyle kapatıldı.

Elazığ'da kuyumcular geçici süreyle kapanacak

Elazığ'da kuyumcular 30 Mart tarihinden itibaren geçici süreyle kapanacak. 

Tarım ve Orman Bakanlığı 2 bin 153 Personel Alacak

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere 2 bin 153 personel alımı yapılacağını duyurdu. 

Evine gitmemekte ısrar eden 6 kişiye para cezası uygulandı

Elazığ'da Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gerekirken faaliyetlerini devam ettirdiği belirlenen 4 dernek ve 3 kahvehaneye para cezası kesildi. Ayrıca sokağa çıkma yasağına uymayan 65 yaş ve üstü 6 kişiye idari para cezası uygulandı.

Sanayi Kapasite Raporlarının Geçerlilik Süresi Uzatıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu, Türkiye’de etkili olan Koronavirüs salgını nedeniyle üyelerinden ve Odalardan gelen talepler doğrultusunda, sanayi kapasite raporlarının geçerlilik süresinin uzatılması kararı aldı.

F.Ü Hastanesinde Pandemi Acil Polikliniği Açıldı

Fırat Üniversitesi Hastanesinde Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ'ın talimatlarıyla Coronavirüs Önlemleri kapsamında Pandemi Acil Polikliniği açılarak, hizmet vermeye başladı.

İki Yeni Su Kuyusu Devreye Alındı

Ataşehir Mahalle sınırları içerisinde sondaj çalışmaları tamamlanan 2 adet yeni derin su kuyusu devreye alındı.

Toplam 911 haber.