Ekonomi

Elazığ ekonomi haberleri, ekonomik ve iş dünyasından gelişmeleri Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Ekonomi Haberleri

AKSA'dan Elazığ'a jest

AKSA Fırat Elektrik A.Ş, Elazığ'daki tüm esnafların elektrik faturalarında yüzde 11 indirim yapma kararı aldı.

Devlet, Elazığ ve Malatya'ya 473 Milyon Lira ayni ve nakdi yardım yaptı

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, 6,8 büyüklüğündeki depremden sonra devletin Elazığ’a ve Malatya’ya bugüne kadar 473 Milyon Lira ayni ve nakdi yardım yaptığını söyledi.

Deprem sonrası şehir ekonomisi masaya yatırıldı

Elazığ ekonomisini temsil eden sivil toplum kuruluşları 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında şehrin mevcut sosyo-ekonomik durumunu değerlendirmek için istişare toplantısı gerçekleştirdi. 

Boşaltılan binayı su bastı

Elazığ'da ağır hasarlı 8 katlı binada su sızıntısı oluştu.

Şerifoğulları:  Abdullahpaşa'da üç formül üzerinde çalışıyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, deprem sonrası çalışmaları büyük bir titizlikle ve yoğun bir gayretle sürdürdüklerini söyledi.

İtiraz Sayısı 18 Bin 525'e Ulaştı

Elazığ’da 24 Ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde evleri hasar görenler için başlatılan itiraz sürecinde sayı 18 bin 525'e ulaştı.

Bahar Kalkanı Harekatına Bayraklı Destek

Memur Sen Elazığ İl Temsilciliği, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'de başlattığı Bahar Kalkanı Harekatına destek verdi. 

Ciddi Mühendislik ve Uygulama Zafiyetleri Tespit Edildi

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde yıkılan ve hasar gören yapılarda ciddi mühendislik ve uygulama zafiyetleri tespit edildi.

Valilik Güncel Verileri Paylaştı

Elazığ Valiliği, 24 Ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlara yönelik şimdiye kadar yapılan yardımlara ilişkin güncel verileri paylaştı.

DSİ Elazığ’da 13 Baraj Yaptı

Devlet su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından son 17 yılda Elazığ’da 13 baraj inşa edildiği açıklandı.

Devletimizin ve Ordumuzun Yanındayız

Elazığ'ın önde gelen Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşları, Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin Türk Askerine yönelik hain saldırısını kınadı.

Elazığ'da 168 depremzede ev sahibi oldu

Elazığ'daki depremde evleri ağır hasar gören ailelerden 168'i Toplu Konut Dairesi (TOKİ) Başkanlığı tarafından düzenlenen kura çekimi ile konut sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı.

AK Partili Vekillerden Elazığ ve Malatya'ya 1 Milyon 600 Bin TL Bağış

AK Parti'li Milletvekilleri Elazığ ve Malatya'daki depremzedelere gönderilmek üzere 1 Milyon 600 Bin TL bağışta bulundu. 

Elazığ 'Tasarım ve İnovasyon Merkezi' firmaların çözüm merkezi olacak

Türkiye'de tek çatı altında uygulamalı tasarım yetkinlik merkezi ve model fabrika özelliği ile Elazığ Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulan Tasarım ve İnovasyon Merkezi model üretimine başladı.

Elazığ TSO, Üyelerinin borçlarını silecek

24 Ocak 2020 tarihinde ilimiz merkezli yaşanan deprem felaketi sonrasında yaraların sarılması ve iş dünyasına bu geçiş döneminde destek olunması amacıyla 25 Şubat 2020 tarihlinde toplanan Elazığ TSO Meclisi tarihi bir karara imza atarak Oda Üyelerinin geçmiş borçlarının Mücbir Sebep dolayısı ile silinmesini kararlaştırdı…

Malatya'da Deprem

Malatyada 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Elazığ’ın Geleceğine Mega Yatırım

Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JİCA) Türkiye Ofisi Başkanı Takehiro Yasuhi, Elazığ’ın altyapı yenileme çalışmaları için JİCA’ya yapılan kredi desteği başvurusu doğrultusunda Elazığ’a geldi. 

İşadamı Veysel Demirci, Elazığ'da Okul Yaptıracak

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, Elazığ'da 12 derslikli okul yaptıracak.

Elazığ ve Malatya İlleri İçin KGF Destekleri Açıklandı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan’ın Yönetim Kurulu Üyeliğini sürdürdüğü Kredi Garanti Fonu, Elazığ ve Malatya illeri için deprem sonrası destek paketini açıkladı.

Toplam 911 haber.