Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Yılmaz: Türkiye Üzerinde Hesap Yapmaya Ve Oyun Kurmaya Çalışanlar 14 Mayıs’ta Hüsrana Uğrayacak

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Elazığ'a geldi.

Açıkkapı’dan Stadyum açıklaması!

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, yapımı tamamlanan ve Pazar günü ilk maçın oynanacağı Yeni Elazığ Stadyumu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Yapımında büyük emek ve gayret sarf ettiğim stadın tamamlanmış olması mutluk verici. Şehrimize ve Elazığspor’umuza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Erol Keleş: Cumhurbaşkanımızın sırtını asla yere getirmeyeceğiz

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Açık: Elazığ’ın sorunlarını bir bir çözeceğiz

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Prof. Dr. Yasemin Açık, kurum ziyaretlerinin yanı sıra, sivil toplum kuruluşu ziyaretleri ve esnaf ziyaretlerine de yoğun bir şekilde devam ediyor.

CHP’li Erol pazarda vatandaş ve esnafı dinledi 

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, cumartesi pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Öz: 14 Mayıs’ta milletimizle beraber yeni bir zafere imza atacağız

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Yanılmaz: Elazığ-Malatya arası hızlı tren projesi hayata geçiyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Elazığ-Malatya arasına hızlı tren seferlerinin başlayacağını belirterek; “Sivas-Malatya, Malatya-Elazığ arası fizibilite çalışmaları yapılıyor. İnşallah önümüzdeki süreç içerisinde ön hazırlıklar bittikten sonra yapım projeleri de bitecek, ihale aşamasına gelinecek ve Elazığ inşallah hızlı trenle buluşacak.” dedi.

YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül: Elazığ mitingi coşkuyla geçti

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın katılımıyla gerçekleşen Elazığ Mitinginin coşkuyla geçtiğini kaydetti.

MHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Işıkver: Çemişgezek-Pertek Köprüsü sözüm olsun

Elazığ’da yaşayan Pertek ve Çemişgezeklilerle buluşan MHP Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver salonu dolduran yüzlerce coşkulu vatandaşa seslendi; “23 madden oluşan Halk Sözleşmemizde yer alan Çemişgezek-Pertek Köprüsü’nü 14 mayıs sonrasında bu şehre kazandırmak benim bu salonda sizlere sözüm olsun. Sizler bu şehirde bir vekil çıkaracak nüfusa sahipken, siyasi ve bürokrasideki yalnızlığınıza son vereceğim” ifadelerinde bulundu.

Bağımsız Milletvekili Adayı Prof.Dr. Bilal Çoban, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN seçim gezisi kapsamında Hozat Garaj’ı esnaflarını ziyaretle güne başladı.

CHP Elazığ İl Başkanı Duran’ın makam aracına silahlı saldırı

Elazığ’da kimliği belirsiz kişilerce CHP Elazığ İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran’ın makam aracının önünden havaya 7 el ateş edildi. Güvenlik güçlerince yapılan çalışmaların ardından olayı gerçekleştiren zanlılar kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

MHP Milletvekili Adayı Semih Işıkver, trafik kazası geçirdi

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver, seçim trafik kazası geçirdi. 

Erbakan, Elazığlılara seslendi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Cumhuriyet Meydanı’ndan Elazığlılara seslendi.

Prof. Dr. Yasemin Açık, Kovancılar Ve Palu Bölgesi’nde Organize Sanayi Bölgesi Kurulması Gerekiyor

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, Kovancılar ve Palu ilçelerini ziyaret etti. Vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Prof. Dr. Yasemin Açık, ilçelerin sorunlarını bildiğini ve bu sorunlarla ilgili projelerinin hazır olduğunu söyledi.

Milletvekili Adayı Açıkkapı: 14 Mayıs’ta tuzağa düşmeyeceğiz

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, “Şöyle bir fitne soktular aramıza; diyorlar ki Cumhurbaşkanımızı destekliyoruz, ama milletvekillerine oy vermeyin. Bu yeni bir tuzaktır, bu yeni bir tezgahtır, senaryodur. Biz bu tuzağa düşmeyeceğiz inşallah.” dedi.

İyi Parti Milletvekili Adayı Ercan: Maden, zenginlik içinde mağduriyet yaşıyor

İyi Parti milletvekili adayları seçim çalışmalarına devam ediyor.

Elazığ Afad Ekibi Kahramanmaraş’da çalışmalarıyla göz dolduruyor

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremleri nedeniyle etkilenen illerdeki arama ve kurtarma çalışmalarının ardından 7 Mart 2023 tarihinden itibaren Kahramanmaraş iline görevlendirilen AFAD Şube Müdürü Teymen ŞİMŞEK, Şef İrfan ÖZEN, Arama ve Kurtarma Teknisyenleri Hikmet ABA, Ergül YILMAZ ve Ferhat AY aynı gün çalışmalara başlamıştır.

Elazığ'da birlik ve beraberlik buluşması

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; Elazığ’ı ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, milletvekili adayları ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Cumhuriyet Meydanı, Gazi Caddesi ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda milletvekili adayları şehrin genelinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Toplam 5351 haber.