Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Motorindeki indirim sonrası benzine de indirim geliyor! 

Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüş, akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Motorine gelen indirim sonrası araç sahiplerini sevindirecek bir haber daha geldi. Bu gece yarısından itibaren benzinde indirim bekleniyor.

ELAZIĞ BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI PROF. DR. BİLAL ÇOBAN, BASKİL SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLANMAMALI!

Bağımsız aday ÇOBAN, Baskil’in seçimden seçime hatırlanmaması gerektiğini vurgularken, açıklamalarına şöyle devam etti:

MHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Işıkver: Eğitimciler isterse şehirde ülkede değişir

Seçim çalışmalarını bütün hızıyla sürdüren ve bu kapsamda Sivil Toplum Örgütleri, Meslek Örgütleri, mahalle ve köy toplantıları, iş dünyasının çatı örgütleri, sendikalar ve vatandaşlarla buluşan MHP Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver Türk Eğitim-Sen Üyeleriyle bir araya geldi.  Sendika Üyeleriyle istişare eden Işıkver “Eğitimciler isterse bir şehri, bir ülkeyi değiştirecek güce sahiptir. Çünkü Sizler toplum içerisinde hep kanaat önderi ve tüm halkın saygı duyduğu bir kutsal mesleğin icracılarısınız. Elazığ için 14 Mayıs sonrası yeni bir dönemin başlaması için sizlere olan inancımız ve güvenimiz tamdır ” dedi. 

Elazığ, liderini bekliyor!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Elazığ’a geliyor. 14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala ülke genelindeki mitinglerini sürdüren Erbakan, 5 Mayıs Cuma günü saat 17’de Hünkar Mahfili Elazığ’da düzenlenecek olan mitinge katılacak.

Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık: Elazığ’da güçlü bir hizmet dönemi başlayacak

Elazığ’ın Bağımsız Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, seçim çalışmalarına dinlenmeden, durmadan aralıksız bir şekilde son hız devam ediyor.

Türkiye Diyanet Vakfı Kovancılar Bürosunun açılışı gerçekleştirildi!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kovancılar Şubesinin hizmet bürosu Elazıg İl Müftüsü İrfan ÜSTÜNDAĞ, Kovancılar İlçe Müftüsü Muhammed Sait OKUMUŞ, Kurum amirleri, STK temsilcileri, TDV gönüllüleri ve vatandaşların katıldığı törenle hizmete açıldı.

MHP Milletvekili Adayı Işıkver’den 23 Maddelik Halk Sözleşmesi!

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Semih Işıkver, şehir için hayati önem taşıyan 23 Maddelik Halk Sözleşmesi yayımladı. 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın güçlü bir oy alacağına inandıklarını kaydeden Işıkver, Elazığ’ın gelişimine katkı sunacak maddeleri bir bir sıraladı. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda milletvekili adayları şehrin genelinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Elazığ, İkinci Meydanına Kavuştu 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Ve Yer Altı Otoparkı Hizmete Sunuldu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın, şehrin kimliğine değer kazandıran seçim vaatleri arasında yer alan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı hizmete sunuldu.

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, Maden ve Gezin ilçelerine ziyarette bulundu

Elazığ bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, seçim çalışmaları kapsamında Maden ve Gezin ilçelerine ziyarette bulundu.

MHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Işıkver: Keban’ı karanlıkta bırakan zihniyet gidecek

Seçim kampanyasını kapsamında Keban ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan ve vatandaşlarla bir araya gelen MHP Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver “İlimizin ve ülkemizin gurur kaynağı Keban Barajı’nı bünyesinde bulunduran Keban ilçemizi ne yazık ki siyasi irade ve bu iradenin oluşturduğu statüko karanlıkta bırakmıştır. 14 Mayıs sonrası kurulan bu masayı yerle yeksan etmek benim boynum borcudur ” dedi.

Milletvekili Erol, İBB tarafından yaptırılan dev yatırımda incelemelerde bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden 348 milyon liralık okulun, inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda milletvekili adayları şehrin genelinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Prof. Dr. Yasemin Açık ziyaret ettiği yerlerde büyük ilgiyle karşılanıyor

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, tek başına olmasına rağmen sıkılmadık el, gidilmedik yer bırakmamaya çalışıyor. Prof. Dr. Yasemin Açık bu kapsamda esnaf ve vatandaşlar ziyaretlerini sürdürürken STK temsilcileriyle de bir araya gelmeye devam etti.

Işıkver: Milliyetçi Hareket Partisi döneminin başlamasına çok az kaldı

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver, Kapalı Çarşı ve Kuyumcular Çarşısı esnafını ziyaret etti.

Bağımsız Milletvekili Adayı Çoban’a, Kovancılar ve Karakoçan’da yoğun ilgi

Elazığ bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, seçim gezileri kapsamında Kovancılar ve Karakoçan ilçelerinde yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Bağımsız Aday Yasemin Açık’a destek şehir sınırlarını aştı 

Elazığ’ın Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’a destek bu kez kilometrelerce öteden geldi. Adana’da yaşayan Elazığlı Hemşehrilerimiz caddelere Yasemin Açık’ın afişlerini astı ve Adana’dan Elazığ’daki yakınlarını arayarak Bağımsız Aday Açık’a destek olmalarını istediklerini söylediler. 

Prof. Dr. Açık resmi kurum ziyaretlerine başladı

Elazığ’ın Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, seçimde geri sayım başlarken, ziyaretlerine soluksuz devam ediyor.

Toplam 5351 haber.