Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Semih Işıkver, Tüm Projelerimizi Elazığ'a kazandırmaya hazırız

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Elazığ Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor

Bu kapsamda AK Parti Milletvekili adayları çeşitli programlara katılarak vatandaşlarla bir araya geldiler.

Elazığlı Kadınlar, Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık’a sahip çıktı

Gönüllü Kadınlar Platformu tarafından Elazığ’ın Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık için “Kadın Dayanışması” programı düzenlendi. Gerçekleştirilen programda büyük bir coşku yaşanırken Prof. Dr. Yasemin Açık, dakikalarca ayakta alkışlandı.

Milletvekili Erol’dan emeklilere bayram müjdesi

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ milletvekili ve Parti meclisi üyesi ve 28. dönem Elazığ Milletvekili Adayı Gürsel Erol, partisinin seçim vaatleri kapsamında emeklilere yönelik Ramazan ve Kurban bayramında ikramiye sözü verildiğini hatırlatarak, aynı zamanda Elazığ'a yapılacak yatırımlar hakkında da projelerini anlatıyor.

Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban: GENÇLERİN MECLİSTE SESİ OLACAĞIM

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, “gençlerin mecliste sesi olmak isteyen bir kişi olarak, öncelikle gençlerin sorunlarını ve taleplerini iyi anlıyorum. İlk fırsatta Gençlerin eğitim, işsizlik, barınma, sağlık gibi konularda yaşadıkları sorunlar ve beklentileri mecliste dile getirip ve çözüm önerileri sunacağım.” dedi.

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver’den eğitime destek

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver, yaklaşık 3000 öğrenciye kaynak kitap desteğinde bulundu. 

Nazırlı: Elazığ'ın geleceğini birlikte inşa edeceğiz

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, AK Parti'nin Elazığ'da yapmış olduğu birçok yatırımın, Elazığ'ın geleceğini inşa etme iddialarının teminatını oluşturduğunu söyledi.

Prof. Dr. Yasemin Açık’a ilgi her geçen gün artıyor

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, seçim çalışmalarına yoğun bir tempoyla devam ediyor. Elazığ’ı karış karış gezen Prof. Dr. Yasemin Açık vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Ak Parti Milletvekili Adayı Öz: Milletimiz hizmetin adresini biliyor 

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, “Milletimiz masa başında bol keseden boş vaatlerde bulunanlara hiçbir zaman itibar etmediği gibi bu seçimlerde de itibar etmeyecektir. Çünkü milletimiz hizmetin adresini biliyor. 21 yıldır olduğu gibi ülkemiz hizmet ve eser siyasetiyle yoluna devam edecektir.” dedi. 

ELAZIĞ, YASEMİN AÇIK DİYOR!

Elazığ’da siyasi parti ve bağımsız adayların seçim çalışmaları oldukça yoğun bir şekilde gerçekleşiyor. 14 Mayıs’ta sandığa gidecek olan vatandaşın kararı büyük oranda netlik kazansa da kararsız seçmenlerin olduğu gözlemleniyor.

Yanılmaz: Gençlik üzerinde en yüksek oyu alan parti Ak Parti olacak

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, katıldığı televizyon programında siyasi gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Prof. Dr. Keleş: Hizmetlerimle şehrime bakanlığı getireceğim

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, “Allah kısmet eder Meclis’e gidersem emeğimle, hizmetimle Allah’ın izniyle ülkeme, şehrime, ilçelerime bakanlığı getireceğim. Size söz veriyorum.” dedi.

Açıkkapı: Onlar hayal satarken biz hayalleri gerçeğe dönüştürmeye devam edeceğiz

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, CHP’nin İstanbul’da verdiği konut sözü ile Elazığ’da yapılan 25 bin konutu karşılaştırdı. Açıkkapı, muhalefetin yalan vaatlerde bulunduğunu belirterek Kılıçdaroğlu’ndan 1 yıl sürede İstanbul’da 100 bin konut yapıp ücretsiz bir şekilde tamamlama sözü istedi.

Bağımsız Milletvekili Adayı Çoban: Şehrin ekonomisinin canlanması adına çalışacağız

Elazığ bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, seçim ziyaretleri kapsamında ŞIRA Meydanı’nı ve Yurtbaşı ilçesini ziyaret etti. 

İl Özel İdaresi Asfaltlama çalışmalarını başlattı

Elazığ İl Özel İdaresi sezon açılışının ardından çalışmalarını yoğunlaştırarak şehrin birçok noktasında yol bakım onarım, genişletme ve asfaltlama çalışmalarını devam ettiriyor.

Milletvekili Erol: Elazığ'daki ovalar su ile buluşacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi ve 28. Dönem Elazığ Milletvekili adayı Gürsel Erol, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Işıkver: Bir Oy Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Bir Oy Da Mhp’ye

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver, seçim çalışmaları kapsamında Palu, Beyhan, Kovancılar Arıcak ve Alacakaya ilçelerinde temaslarda bulundu.

Elazığlılar, Bağımsız Adayı Prof. Dr. Açık’a sahip çıkıyor

Seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, merkezin yanı sıra ilçelerde de çalışmalarına devam ediyor.

Bağımsız Milletvekili Adayı Çoban: Genç işsizlik Elazığ’ın en önemli problemidir

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, genç işsizlik Elazığ’ın en büyük problemidir’ dedi. Milletvekili Adayı Çoban açıklamasında şunları söyledi.