Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Milletvekili Erol, İhracat desteklenecek, ihracatçılarımızın finansal işlemlerinde yoğunlukla kullandıkları Eximbank’ın Elazığ’a şube açması sağlanacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi ve 28. Dönem Elazığ Milletvekili adayı Gürsel Erol, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bağımsız Milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal Çoban: Elazığ ikinci üniversiteyi hak ediyor

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, Elazığ’a ikinci üniversitenin elzem olduğunu belirtti. Milletvekili adayı Çoban, açıklamasında şunları söyledi:

Ercan: Kovancılar değişim istiyor

14 Mayıs seçimleri öncesi siyasi çalışmalarını aralıksız sürdüren İyi Parti, Milletvekili adayı Yüksel Ercan’ın girişimleri ile Kovancılar ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi açtı.

Başkan Şerifoğulları’ndan Ak Parti Skm’ye ziyaret 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları ziyaretinde partililerin ve vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılandı.

Milletvekili Gürsel Erol: Önemli olan insanların bana gönlünü açmasıdır 

Önemli olanın sandıktan çıkan oy olmadığını belirten CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Önemli olan bana insanların gönlünü açmasıdır. Oy veren vermeyen herkesin gönlüne girebilmek, onların sevgisini ve güvenini kazanabilmek benim için her şeyden önemliydi. Bunu görüyorum ki başarmışım” dedi. 

Yanılmaz: Gençler bize güveniyor ve ilk oyum AK Parti’ye diyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. 

Nazırlı Elazığlı Gençlere Seslendi: Beklenen gün kapımıza dayanmıştır

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığlı genç seçmenlere seslenerek 14 Mayıs Seçimlerinin büyük önem taşıdığını ve gençlerin destekleriyle zaferin yakın olduğunu söyledi. 

CHP’li Erol’dan Pertek Köprüsü çıkışı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Karadeniz Bölgesini Doğuya, Tunceli ile  Elazığ’ı en kısa yoldan bağlayacak Pertek köprüsünün bazı rant çevreleri nedeni ile 50 yıldır yapılmadığını belirterek, köprüyü yapmanın kendi iktidarlarına nasip olacağını söyledi.

AK Parti Milletvekili Adayı Öz: Biz gücümüzü milletimizden alıyoruz

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, aralıksız sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında Hicret, Kızılay, Gümüşkavak ve Aksaray mahallelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşardan Açık’a büyük destek! Hak ettiğiniz yere geleceksiniz, sizi destekleyeceğiz

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, ilçe gezilerini Karakoçan ile sürdürdü. 

AÇIKKAPI: Feraseti yüksek olan bu millet, büyük resmi görmüş, kararını vermiş

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, seçim gezilerinde gördükleri manzaranın kendilerini memnun ettiğini belirterek; Bizim milletimizin feraseti yüksektir. Bu sayede büyük resmi görmüşler, kararını vermişler.” dedi.

Milletvekili Gürsel Erol’a Baskil’de yoğun ilgi 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, seçim çalışmaları kapsamında Baskil’de vatandaşlarla bir araya geldi.   İlçe halkı Erol’a büyük ilgi gösterdi. 

Milletvekili Erol: Bana oy veren vermeyen herkesin milletvekiliyim

5 yıldır Elazığ’da milletvekilliği  yaptığını belirten CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “bana oy veren vermeyen herkesin milletvekiliyim. Bugün aranıza gelirken 4 milletvekilinden 4’üde gitti ama ben yine bugün sizin içinizdeyim” dedi.  CHP Elazığ Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Gürsel Erol, Baskil’de vatandaşla bir araya geldi. Burada vatandaşa  seslenen Milletvekili Erol, herkesin milletvekili olduğunu söyledi. 

Milletvekili Adayı Prof. Dr. Keleş: Şehrim ve ülkem için hayallerim var

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, milletvekili seçilmesi halinde Elazığ’a ve Türkiye’ye katkılar sunmak için ciddi anlamda çalışacağını belirterek, “Ben gittiğim her görevde önce hayal ederim. Bu hayal bana hedefler ortaya çıkarır. Bu hedeflerin içerisinde de inşallah milletvekili olduğum sürede hem şehrime hem ülkeme ciddi anlamda katkılar sunacağımı düşünüyorum. Buna hepinizin huzurunda söz veriyorum.” dedi.

Bağımsız Milletvekili Adayı Çoban: Elim kırılaydı nereden oy verdim dedirtmeyeceğim

Bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, seçim çalışmaları kapsamında Şıra Meydan’ında esnaf ziyareti sonrası Gümüşkavak’ta vatandaş ile bir araya geldi. Yaptığı gezilerde yoğun ilgi ile karşılanan bağımsız aday Çoban elim kırılaydı nereden oy verdim dedirtmem dedi.

Sanayi Esnafından Sönmez'e Yoğun İlgi! Siz arkanıza yaslanın biz artık yeter diyoruz

Elazığ İyi Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı İrfan Sönmez Sanayi Mahallesinde esnaf ile bir araya geldi. Sanayi esnafının yoğun ilgi gösterdiği Milletvekili Adayı Sönmez, sorunları dinleyerek çözümüne ilişkin notlar aldı. Mevcut yönetimden bıktığını bildiren Sanayi Esnafları daha önce verilen sözlerin hiçbirinin tutulmadığını, artık yeni vekiller görmek istediğini vurguladılar.

Başkan Şerifoğulları seçim ziyaretlerini sürdürüyor 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri öncesinde AK Parti Elazığ teşkilatı ve milletvekili adayları ile birlikte saha çalışmalarına devam ediyor. 

Başkan Şerifoğulları personelleriyle bayramlaştı 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, merkez hizmet binasındaki birimleri gezerek, personellerle bayramlaştı. 

CHP’li Erol’a vatandaşlardan yoğun ilgi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, seçim çalışmaları kapsamında kentte esnafla bir araya geldi. Erol’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.