Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Milletvekili Adayı Ercan, Genel Başkan Akşener’le Malatya’da

İyi Parti Elazığ Milletvekili Adayı Yüksel Ercan, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Malatya’da depremzedelerle birlikte gerçekleştirdiği kahvaltı programına katıldı.

Prof. Dr. Açık'tan Elazığspor taraftarlarına büyük jest 

Her zaman Elazığspor’un yanında yer alan Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’tan Elazığspor taraftarlarına büyük jest geldi. Prof. Dr. Yasemin Açık Pazar günü oynanacak olan Elazığspor - Şile Yıldızspor maçı için 2.500 adet bilet alarak taraftarla ücretsiz olarak dağıtacak. 

Elazığ’ın Duayen Gazetecisi Mehmet Topal vefat etti

Elazığ Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Kurucu Başkanı, Elazığ’ın sevilen duayen gazetecisi Mehmet Topal 71 yaşında hayatını kaybetti. 

Başkan Şerifoğulları’ndan bayram ziyaretleri 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ramazan Bayramı dolayısıyla Sevgi Evleri, Hazar Şehit Osman Bozanbaşı Polis Merkezi Amirliği ve görev başında bulunan Belediye personelini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. 

Erol, Yazıkonak, Yurtbaşı ve Mollakendi beldelerinde coşkuyla karşılandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, bayramın birinci gününde de ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Yasemin Hocaya destek çığ gibi büyüyor

Şehirden her kesimini desteğini arkasına alarak çıktığı yolda dur durak demeden yürümeye devam eden Elazığ'ın Bağımsız Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, semt pazarında esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

CHP Milletvekili Gürsel Erol’a sevgi seli

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, bayramın birinci gününde de vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Prof. Dr. Çoban, Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti

Bağımsız Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili adayları saha çalışmalarını sürdürüyor 

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyorlar. 

Ercan: Halkımız, yüksek enflasyonla düşük ücrete mahkum edildi

İyi Parti Milletvekili adayı Yüksel Ercan, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Açık: Artık 24 saat bize yetmiyor!

Prof. Dr. Yasemin Açık, bağımsız milletvekili adaylığını açıklamasının ardından kollarını sıvadı ve “Şehrin Hocası, Ablası, Bacısı, Kardeşi, Kızı” olarak gören Elazığlıların desteğini almak için sokakları arşınlıyor.

Hayırlı Bayramlar

hayırlı bayramlar

Hayırlı Bayramlar

Hayırlı Bayramlar

Hayırlı Bayramlar

Hayırlı Bayramlar

Hayırlı Bayramlar

Hayırlı Bayramlar