Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneğinden ramazan yardımları

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği Ramazan ayı dolayısıyla bir yandan deprem bölgelerindeki faaliyetlerini sürdürürken bir yandan da Elazığ’da bulunan fakir, muhacir ve depremzedelere yönelik yardımlarını devam ettiriyor.

Salih Satıcı’dan Başkan Yanılmaz’a ziyaret

Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı Salih Satıcı, Yeniden Refah Partisi Ankara İl Başkanı Mustafa Yanılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Fecir Derneği, Ramazan ayında aileleri unutmadı

Fecir Eğitim Yardımlaşma ve Dostluk Derneği depremzede ve yardıma muhtaç vatandaşlara yardım kolisi dağıtımı yaptı. Fecir Eğitim Yardımlaşma ve Dostluk Derneği Ramazan ayında vatandaşları unutmadı.

YRP, Aday Adayları İle 3 Nisan'a kadar mülakat yapacak

Yeniden Refah Partisi, milletvekili aday listelerinin belirlenmesine yönelik çalışmalarına başladı. Bu bağlamda milletvekili adaylığı için yüz yüze mülakatlar başladı.

İYİ Parti’de temayül yoklaması sonucu belli oldu!

İYİ Parti, 14 Mayıs'ta yapılacak 28. dönem milletvekili genel seçimi dolayısıyla Elazığ’da milletvekili adaylarının belirlenmesi için temayül yoklaması yapıldı. Yapılan temayül sonrasında sandıklar açıldı. Temayül sonucunda İrfan Sönmez birinci sırada yer aldı.

Glikoz ölçüm cihazının teslimi başladı 

Glikoz Ölçüm Cihazı, 1 Nisan Cumartesi günü Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü toplantı salonunda hak sahibi olan vatandaşlara dağıtılacak. 

YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül Diyarbakır Ve Van’da temayül yoklamalarına katıldı

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, Diyarbakır ve Van illerinde gerçekleşen temayül yoklamalarına katılarak başkanlık yaptı.

Sivas Büyük Birlik Partisi’nden sürpriz aday adayı

 14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerde Aday adaylıklarında başvuru süreleri tamamlanırken, birbirinden farklı ve dikkat çekici isimlerde aday adaylığı listelerinde yerini aldı. Bu isimler arasında dikkat çekenlerden biri de, Büyük Birlik Partisi MKYK Merkez Karar Asil Üyesi İş İnsanı Sivaslı Uğur Karaca oldu. Yıllarca Uşak ve Ankara’da Birlik Partisi, Alperen Ocaklarının çeşitli kademelerinde görev yapan Uğur Karaca, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin davetiyle Büyük Birlik Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyeliğine seçilmişti.

Başkan Şerifoğulları, dört yıllık hizmetlerini değerlendirdi 

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin dördüncü yıldönümünde yazılı bir mesaj yayımlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, alt yapıdan üst yapıya, kültürden sanata, çevresel yatırımlardan sosyal faaliyetlere, yeşil alan çalışmalarından sportif faaliyetlere her alanda hayata geçirilen çalışmalarını anlattı. 

Vatandaşlar ithal adaylara tepkili!

14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimler öncesi partilerin milletvekili aday adayları kamuoyunda boy göstermeye başladı. Seçime girecek partilerde ise hummalı bir çalışma var. İYİ Parti’den aday adayı olan bazı isimlere Elazığ kamuoyundan tepkiler gelmeye başladı.

Erdoğan’ın Elazığ programı belli olmaya başladı 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 1 Nisan Cumartesi günü gerçekleştireceği Elazığ ziyaretine Elazığlı vatandaşları davet ederek Abdullahpaşa Mahallesi’nde TOKİ konutları temel atma töreninin yapılacağını ifade etti.

Satıcı: Bizim partimizde ben değil biz var

Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı Salih Satıcı, seçim çalışmalarını sürdüklerini ifade ederek; “Bizim partimizde ben değil biz vardır” dedi.

Aday Adayı Prof. Dr. Çoban ilçe temaslarını sürdürüyor 

MHP Elazığ Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Bilal Çoban seçim çalışmaları kapsamında Baskil ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Baskil ilçesinin verimli toprağı ve üretim çeşitliliğiyle bereketin sembolü olduğunu ifade eden Çoban, “Aziz şehrin bu bereketli topraklarında yoksulluğun değil zenginliğin konuşulması, bu verimli toprakların tüm Elazığ’a değer üretmesi için 14 Mayıs bir milat olacaktır” dedi. 

MHP’de Güçlü İsim; Nurettin Bahçeci

Her kesimle diyalog ve iletişimi olan, şehrin sevilen iş insanlarından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ Milletvekili A. Adayı, Nurettin Bahçeci’nin, merkez oyların yanı sıra özellikle bölgesel oyları toparlayabilecek bir isim olarak görülmesi kamuoyunda parti listesine büyük bir güç vermesi ve MHP’nin Elazığ’da başarılı bir sonuç alınmasında önemli katkısı olacağı konuşuluyor...

Elazığ Valiliği’nden hasar tespit ile ilgili açıklama

Elazığ Valiliği tarafından Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büküklüğündeki depremin ardından Elazığ’da yapılan hasar tespit ve yıkım işlemleri hakkında açıklama yapıldı. Valilik; depremin ardından 30 yapıdan 29’unun acil yıkım kararı ile yıkıldığını açıkladı. 

Dolunay’dan sert çıkış! Gerçekleri görün

Esnaf ziyaretleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Ak Parti Elazığ milletvekili aday adayı Serkan Dolunay’a halk yoğun ilgi gösterdi. Dolunay, Elazığ halkının içinden birisi olarak halkın sorunlarına yabancı olmadığını vurguladı. Dolunay şöyle konuştu:

Aday Adayı Salih Satıcı Sivrice’de

Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı Salih Satıcı, seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Aday Adayı Salih Satıcı, ilçe ziyaretleri kapsamında Sivrice ilçesini ziyaret etti.

Milletvekili Erol, habersiz seçmen kaydı konusunda uyarıda bulundu 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclis Üyesi ve Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, konut sahibinden habersiz yabancı uyruklu seçmen kaydı konusunda uyarıda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Elektrik ve doğalgaza indirim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Nisan ayından itibaren tüm abone gruplarında elektrikte yüzde 15 indirime gidiyoruz. Sanayicilerimizin kullandığı ve konut aboneliğine göre oldukça yüksek kalan doğalgaz tarifesinde, nisan ayından itibaren yüzde 20 indirim yapıyoruz" dedi.