Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Elazığ Belediyesi 150 geçici işçi alımı yapacak 

Elazığ Belediyesi 150 geçici işçi alımı yapacağını duyurdu.

CHP’ye katılan yeni üyelere rozetleri takıldı

CHP Elazığ İl Örgütüne katılan 500 yeni üyeye rozetleri takıldı. CHP Elazığ İl binasında  gerçekleştirilen törene Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol katıldı.

Milletvekili Aday Adayı Çoban Palu İlçesini ziyaret etti 

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi (HAZARSAM) Başkanı ve MHP Elazığ Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Bilal Çoban seçim çalışmaları kapsamında Palu’da vatandaşlarla buluştu. Prof. Dr. Çoban, “Aziz şehrin en kadim kültürünün temsilcisi Palu’da gördüğümüz yakın ilgi, çalışma şevkimizi artırmış ve moralimizi yükseltmiştir” dedi. 

Meteoroloji uyardı!

Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü Elazığ’ın ve çevre illerin hava durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Meteoroloji Müdürlüğünün yaptığı açıklamada, “Bölgemiz genelinde havanın parçalı çok bulutlu, Adıyaman çevrelerinde öğle saatlerinden itibaren; Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli çevrelerinde ise akşam saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir” denildi. 

Hemşehrimiz Revaha Yanılmaz’a önemli görev

Hemşerimiz Revaha Yanılmaz, PTT A.Ş. Tanıtım ve Medya İlişkileri Daire Başkan Yardımcısı görevine atandı.

Satıcı: Türkiye’de istişare kültürünü geliştirmeliyiz

Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı Salih Satıcı, Seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Taner Er kamuoyunda ilgi görüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Taner Er, 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

YRP’den Elazığ milletvekili aday adaylığına 18 kişi başvurdu 

Yeniden Refah Partisi’nden 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek milletvekilliği seçimi için Elazığ’dan 18 kişi aday adaylığı başvuruda bulundu. 

Gürsel Erol’a Elazığ örgütünden güçlü destek 

Milletvekili olarak seçildiği günden bugüne şehrin menfaatlerini ön planda tutan Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol’a Elazığ örgütünden tam destek geldi.

Satıcı: Partimiz seçimlerde en iyi sonucu alacak

Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı Salih Satıcı, vatandaşların partilerine teveccühün çok yüksek olduğunu ifade ederek  “Partimizde asla ben yoktur, biz vardır” dedi.

Milletvekili Erol: Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu ile Cumhurbaşkanı Yardımcılarını karşıladı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün Malatya’da gerçekleştirdiği programlara eşlik ederek, Genel Başkanları ve Büyükşehir Belediye Başkanlarını karşıladı.

Yüksel Ercan aday adaylığını açıkladı

14 Mayıs seçimlerinde İyi Parti’den Elazığ Milletvekili aday adayı olan iş insanı Yüksel Ercan, İyi Parti Genel Merkezine yaptığı müracaatın ardından bu kararını partilileri ve Elazığlılarla da paylaştı.

Çiftçilere Tarımsal Destek Ödemeleri yapılıyor

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 1 milyar 659 milyon 505 bin 379 lira tutarındaki tarımsal desteğin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı. 

Elazığ Valiliği: Mecburi olmadıkça trafiğe çıkılmaması önem arz etmektedir 

Elazığ’da yaşanan kuvvetli sağanak yağışın ardından Elazığ Valiliği açıklama yaparak vatandaşları ve sürücüleri oluşabilecek olumsuzluklara karşı uyardı. 

İYİ Partiye Elazığ’dan 13 başvuru 

İYİ Parti’de milletvekilliği aday adaylığı başvuru süreci sona erdi. İyi parti Elazığ Milletvekilliği Aday Adaylı için toplamda 13 isim aday adaylığı müracaatında bulundu. 

Elazığ Valiliği ağır hasarlı binalara karşı uyardı 

Elazığ Valiliği, meydana gelecek olan kuvvetli yağışlarla birlikte ağır hasarlı binalardan uzak durulması konusunda uyarı yaptı. 

AFAD bir kez daha uyardı!

Meteoroloji ve Belediyenin Elazığ için uyarılarının ardından AFAD Elazığ için yağış uyarısında bulundu. 

Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı’na katıldı 

Yeniden Refah Partisi, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde Cumhur İttifakı’na katılma kararı aldı. 

Satıcı: Vatandaşlarımızın partimize teveccühü çok yüksek

Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı Salih Satıcı, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak genel seçimlerde Yeniden Refah Partisinin çok iyi bir oy alacağına inandıklarını ifade ederek “Vatandaşlarımız, Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ı ve ekibini kötü gidişatı kurtaracak tek yol olarak görüyor” dedi.