Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Milletvekili Erol: Elazığ’da kötü yapı stoku yıkılsın 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kurulan Meclis Araştırma Komisyonu Başkanlığı’na depreme dirençli yapı stokunun oluşturulması ve kentsel dönüşüm uygulamalarının etkinliğinin artırılması için alınması gereken tedbirlerle alakalı öneride bulundu. 

Engelsiz Yaşam Merkezi’nde 18 Mart programı düzenlendi 

Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören özel gereksinimli bireyler 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününde bir program gerçekleştirildi. 

Meteorolojiden Elazığ için kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ’da etkili olması beklenen kuvvetli yağışa karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Başkan Alan, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti 

Ankara’da temaslarını sürdüren Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve GTİ Başkanı Arif Parmaksız'ı ziyaret etti. 

Demirbağ, Güneykent Aile Sağlığı Merkezi’nde incelemede bulundu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Güneykent Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. 

Başkan Şerifoğulları’nın bir projesi daha hizmete sunuldu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın "11 Ana Başlıkta 100 Proje" kapsamındaki projeleri bir bir hayata geçiyor.

MHP'ye bakanlık gündemde!

2023 seçimleri öncesi partilerin ittifak çalışmaları tam gaz sürüyor. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı cephesinde konuşulanları paylaştı.

Başkan Akın Maden ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve Maden İlçe Başkanı Zülküf Sinanoğlu, Maden İlçesini ziyaret ederek, yaşanan depremden etkilenen vatandaşlarla bir araya gelip sorunlarını dinledi. Başkan Akın, ayrıca Maden Kaymakamı Rahmi Bulut ve Cami-i Kebir Mahallesi Muhtarı Mehmet Deniz’i ziyaret ederek yapılan çalışmalar ve sorunlar hakkında bilgi aldı.

Yeniden Refah’ta Milletvekili Aday Adaylığı başvuru süresi uzatıldı

Yeniden Refah Partisi’nde milletvekili aday adaylıkları başvuru süresi yoğunluk nedeniyle 21 Mart Salı gününe uzatıldı.

Uluova’nın sınırları güncellendi 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete’de, Elazığ Uluova’nın yeni sınırları açıklandı. 

Önemli rapor Kılıçdaroğlu’na sunuldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekilleri tarafından deprem bölgesinde yer alan Taşınmaz Kültür Varlıklarının durumu ve yapılması gerekenlere ilişkin rapor Kemal Kılıçdaroğlu’na sunuldu.

Demirbağ’dan, AK Parti Kadın Kolları’na ziyaret 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, AK Parti Kadın Kolları Elazığ İl Başkanı Burcu Tüver ve yönetimi ile bir araya geldi. Seçim sürecindeki son 2 ayın önemine değinen Milletvekili Demirbağ; “Tabiri caizse harp ganimeti paylaşan felaket tellallarına bu ülkeyi bırakmayalım” derken Başkan Tüver; “Kıymetli Vekilimiz, ilimizin abisi. Bizlere güç verdi” İfadesinde bulundu. 

Taner Er, AK Parti’den Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı

Elazığ Merkez Aşağı Demirtaş Mahalle Muhtarı Taner Er, 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimlerde AK Parti'den Elazığ Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. 

HÜDA PAR’dan eleştirilere yönelik açıklama 

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanlığı Elazığ’da partiye yönelik yapılan eleştirilere karşı açıklamalarda bulundu. 

HÜDA PAR’dan eleştirilere yönelik açıklama 

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanlığı Elazığ’da partiye yönelik yapılan eleştirilere karşı açıklamalarda bulundu. 

BBP İl Başkanlığına Ömer Ertan atandı 

Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığına Ömer Ertan atandı. Ertan, genel başkanları Mustafa Destici’nin katılımıyla yeni hizmet binasının açılışını yapacaklarını kaydetti. 

Çoban, MHP Elazığ Milletvekilliği Aday Adaylık başvurusunu yaptı

HAZARSAM Başkanı Prof.Dr. Bilal Çoban, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçiminde Elazığ MHP Milletvekili Aday Adaylık başvurusunu MHP Genel Merkezine yaptı. Çoban, seçimlerin ülkemiz ve ilimiz için tarihi bir öneme sahip olduğunun altını çizerek, “15 yıllık siyasi mücadelemizde her bir vatandaşımızın hayatına dokunacak projeleri ve şehrimizi geleceğe taşıyacak adımları atma zamanı gelmiştir” dedi…

Şanlıurfa ve Adıyaman'da sel! 

Şanlıurfa ve Adıyaman'da kuvvetli yağışlar sele neden oldu. Şanlıurfa'da yaşanan selde 6 kişi kayboldu.

Elazığ’da hasar tespit çalışmaları tamamlandı! 

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Elazığ’da başlatılan hasar tespit çalışmaları sona erdi. İtiraz süreci ise 16 Mart’ta başlayacak.