Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Milletvekili Bulut: Harput il yolu birinci etabı tamamladık 

Elazığ trafiğini ve çevreye bağlı gelişen trafiği rahatlatmak için projelendirilen Harput İl Yolu (Kuzey Çevre Yolu) hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut, üç etaptan oluşan projenin birinci etabının büyük oranda tamamlandığını söyledi. 

Tüm Elazığ Muhtar Dernekleri Federasyonu kuruldu 

Elazığ’da 7 muhtar derneği birleşerek tüm Elazığ Muhtar Dernekleri Federasyonunu kurdu. Federasyonun başkanlığına Muhtar Ayhan Atlan seçildi. 

Kaymakam öncülük etti, aile barıştı

Elazığ'ın Kovancılar ilçesine bağlı Gedikyurt köyünde yaşayan ve aralarında arazi davası yüzünden yaklaşın 5 yıldır birbirleriyle küs olan 'Çimen' ailesi Kaymakam Mustafa Dilekli'nin araya girmesiyle barıştırıldı.

YRP İl Divan Toplantısı gerçekleşti

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığının Ocak ayı il divan toplantısı gerçekleştirildi. Gündemde 14 Mayıs seçimlerinin yer aldığı toplantıda partiye katılım sağlayan yeni üyelere rozetleri takıldı.

Fırat Üniversitesi 198 sözleşmeli personel alacak 

Fırat Üniversitesi, 198 sözleşmeli personel alımı yapacak. 

Gazeteci Gülşah Altaş'ın acı günü

Detay Medya İmtiyaz Sahibi Gülşah Altaş'ın annesi Firdevs Altaş vefat etti.

Yunus Evliyaoğlu TV SEN genel başkanlığına seçildi 

Televizyon Yayıncıları İşveren Sendikası (TVSEN) Olağan Genel Kurulunda Kanal 23 ortaklarından, Kanal 23 Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Evliyaoğlu, Genel Başkanlığa seçildi. 

ETSO Ocak ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi 

ETSO Ocak Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya katılan KOSGEB İl Müdürü Şaban Yaşa kurumun destekleri ile ilgili oda üyelerini bilgilendirdi. 

Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü değişti

Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile Aile ve Sosyal Hizmetler Elazığ İl Müdürlüğü görevine Aydın Polat atandı. 

Milletvekili Bulut: Elazığ Harput Dini İhtisas Merkezimiz ziyaretçilerini bekliyor

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Harput’ta yapılan ve hizmet sürdürecek olan Harput Dini İhtisas Merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Milletvekili Bulut, “Herkes ne kadar güzel bir proje yaptığımız takdir edecektir” dedi.

10 bin polis alımı yapılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararnameye göre Emniyet Genel Müdürlüğü'ne toplam 10 bin kişilik polis kadrosu açıldı. 

Milletvekili Demirbağ’dan, Müsiad ve Genç Asriad'a ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, yönetimi ve Genç ASRİAD Elazığ Şube Başkanı Musa Alperen Namlı ve yönetimiyle bir araya geldi.

Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası düzenleniyor 

Elazığ Belediyesi’nce “ödüllü atık pil toplama” kampanyası gerçekleştirilecek. 

Bahçeci’ye yeni görev

Geçtiğimiz aylarda yapılan olağan genel kurul sonucu Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı seçilen Mustafa Bahçeci, bu göreviyle birlikte Hak-İş Konfederasyonu Elazığ İl Başkanlığı görevine atandı.

Fırat EDAŞ’tan büyük başarı    

Sorumluluk bölgesinde bulunan Malatya, Elâzığ, Tunceli ve Bingöl illerinde, sürdürülebilir ve kaliteli enerji arzını sağlamak adına çalışmalarına devam eden Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), teknik ve teknik olmayan kayıp olan yerleri tespit ederek kayıp kaçak oranını 2022 yılında bir önceki yıla göre yüzde 1 puan daha düşürdü. 

İHH Yetim Biriminden öğrencilere karne şenliği sürprizi 

Elazığ İHH Yetim Birimi, karnelerini alan yetim çocuklara “Karne Şenliği” programı düzenledi. 

Elazığ’dan Çad’a kurban bağışı 

İstanbul Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gençlik Kolları Başkanı Hakan Aktaş öncülüğünde Çad’da Elazığ adına kurban kesildi. 

Başkan Şerifoğulları, pazar esnafını ziyaret etti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "Gönül Belediyeciliği" ilkesi doğrultusunda sürdürdüğü esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Elazığ Kadın Kolları’ndan Regaip Kandili programı 

AK Parti Elazığ Kadın Kolları Regaip Kandili dolayısı ile Mevlit programı düzenledi. Programda konuşan AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver İsveç’te gerçekleştirilen eylemi hatırlatarak Kur’an-ı Kerim’in yakılmasına tepki gösterdi.