Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Tarihi Harput- Hüseynik Yolu’nda çalışmaların yüzde 85’i tamamlandı

Elazığ Belediyesi tarafından Harput Mahallesi ve Hüseynik Mahallesi arasındaki ulaşımı sağlayan Şeher Yolu'nda çalışmalar devam ediyor.

Şampiyon boksörler Vali Dr. Toraman’ı ziyaret etti 

İzmir’de düzenlenen Türkiye Büyük Kadınlar Ferdi Boks Şampiyonasından altın madalyayla dönen Elazığlı boksörler Gizem Özer ve Mihriban Güneri, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman’ı makamında ziyaret etti. 

Milletvekili Demirbağ, muhtarlarla bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Atlan, Elazığ Merkez Köy Muhtarlar Derneği Mahmut Ergün, yönetimi ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Milletvekili Erol’dan Regaip Kandili mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol, Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Elazığ Belediyesi’nden çocuklara anlamlı etkinlik 

Elazığ Belediyesi "Gönüller Yeryüzünün Emanetleri İçin Buluşuyor" projesi kapsamında çocuklara ve annelerine yönelik ebru sanatı etkinliği düzenlendi. 

Kamuda çalışan sözleşmelilere kadro 

Kamuda çalışan 458 bin 615 sözleşmeliye kadro verilmesini öngören Devlet Memurları Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Elazığ’daki hak sahipleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti

24 Ocak Elazığ depreminin ardından inşa edilen köy konutları ve TOKİ konutlarındaki vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ; “Bu Milletin, mazlum insanların, Müslümanların umudu olan liderimiz Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Allah başımızdan eksik etmesin inşallah.” dedi. Konutlarından memnun olduklarını ifade eden hak sahibi vatandaşlar ise; “Allah, Cumhurbaşkanımızın ömrünü uzatsın.” İfadesinde bulundu.

Vali Ömer Toraman’dan Regaip Kandili mesajı

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Toraman mesajında şunları söyledi:

Bulut: Elazığ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü hizmet binası yenilendi 

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut Elazığ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğünün hizmet binası yapımıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bulut, “2018 yılında temeli attığımız “Yeni Hizmet Binası” deprem ve pandemiye rağmen hızlıca tamamladık. Hizmet binasını bitirdik ve hizmete aldık” dedi. 

Başkan Üçer: Hafızlar ülkemizin manevi sigortası olmuşlardır 

EHAD Elazığ Şube Başkanı Zülfü Üçer Dünya hafızlar Haftası dolayısıyla açıklamalarda bulundu. 

Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı 

Karşıyaka Mahalle Muhtarı Ruhi Demirbaş, mahalledeki sorun ve çalışmaları paylaştı. Mahallede büyük sorunun çözüme kavuşturulduğunu ve Aile Sağlık Merkezinin hizmete açıldığını belirten Muhtar Demirbaş, mahallede eczane eksiğinin olduğunu ve vatandaşların ilaç almak için çarşı merkezine gitmek zorunda kaldığını söyledi. 

Vali Toraman ve Başkan Şerifoğulları, depremzedeleri ziyaret etti 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ depreminin 3. yılında evlerine yerleşen depremzedeleri ziyaret etti. 

Milletvekili Demirbağ, şampiyonu tebrik etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Türkiye Büyük Kadınlar Boks Şampiyonası final müsabakasında rakibini nakavt ederek şampiyon olan Elazığ Belediyespor Boksörü, Milli Sporcumuz Elazığlı Gizem Özer'i evinde ziyaret ederek, tebrik etti.

Milletvekili Ağar: Elazığ’ın yaraları sarıldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki Elazığ-Sivrice depreminin yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bakan Kurum açıkladı! Elazığ’da kaç konutun yapımı tamamlandı? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 24 Ocak Elazığ depreminin üçüncü yıl dönümü dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum Elazığ’da 44 bin 441 konutun yapımının tamamlandığını açıkladı. 

Murat Bilgin hayatını kaybetti

Elazığ’ın tanınmış simalarından Murat Bilgin 73 yaşında hayatını kaybetti. Merhum Bilgin Çarşamba günü kılınacak olan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Çiçek Teyze: Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum

Güneykent Mahallesi (Yemişlik) TOKİ konutlarında ikamet eden Çiçek Özen'i ziyaret eden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ 24 Ocak Elazığ Depreminde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle andı. 78 yaşındaki Çiçek Teyze ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisini dile getirerek 'Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum. Cumhurbaşkanımız böbreğimi, ciğerlerimi istesin veririm ona. Cumhurbaşkanımız herkesin babasıdır. Allah kendisini, evladını bağışlasın, yar ve yardımcısı olsun.' dedi.

Başkan Şerifoğulları'ndan 24 Ocak Depremi'nin 3. yıl dönümü mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Ocak 2020'de Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin üçüncü yıl dönümünde bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Erol: Elazığ’da seçime tek başımıza girmeliyiz

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, FOX TV ekranlarında İlker Karagöz’ün hazırlayıp sunduğu ‘Çalar Saat’ programına konuk oldu. Milletvekili Erol, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak, Elazığ’da partisinin oy oranını artırmak adına mücadele ettiklerini kaydetti.