Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Başkan Çelik, Seçimlerde Hangi Kanunun Uygulanacağını YSK Kararıyla Açıkladı 

AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik, seçimlerde hangi kanunun uygulanacağına YSK kararıyla açıkladı. Av. Ömer Faruk Çelik yaptığı açıklamada, "14 Mayıs 2023 tarihinde yapılması durumunda yeni seçim kanunu hükümleri geçerli olacaktır" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklamalar! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı çıkışı flaş açıklamalar yaptı. Seçim tarihi için 14 Mayıs'ı tekrar işaret eden Erdoğan, kuraklıkla mücadele için de "Anlık adımlarla olmaz, belediyeler önlem almalı" dedi.

Sözleşmeliye kadro teklifi TBMM'den geçerek yasalaştı

Kamuda çalışan 458 bin 615 sözleşmeliye kadro verilmesini öngören kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.

Elazığ’da Robotik Kodlama Atölyesi açıldı 

Elazığ Hafız İmam Hatip Ortaokulunda “Minik Hafızlar El-Cezeri’nin İzinde” adlı proje kapsamında robotik ve kodlama atölyesinin açılışı gerçekleştirildi. 

2022 yılı değerlendirme toplantısı yapıldı 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman başkanlığında 2022 yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

İyi Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı İş İnsanı Yüksel Ercan: Karakoçan, Hak Ettiği Konumda Değil

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı iş insanı Yüksel Ercan ve teşkilat mensupları Karakoçan ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Karakoçan esnafının içler acısı bir halde olduğunu ifade eden Ercan, sorunların çözüm kaynağının İYİ Parti iktidarında olduğunu kaydetti. 

MEB Tarihinin En Büyük Yatırımı Elazığ’da Hızla Yükselemeye Devam Ediyor

Elazığ’da meydana gelen 24 Ocak 2020 depreminin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’nın en büyük yatırımlarından birisi olan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte inşasına başlanan okulda çalışmalar devam ediyor. 

Kürsübaşı programının konuğu Prof. Dr. Çoban oldu 

Harput Der tarafından düzenlenen Kürsübaşı programları devam ediyor. Programın bu haftaki konuğu HAZARSAM Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban oldu. 

SP İl Teşkilatı Merkez Köyleri Muhtarları Derneği’ni ziyaret etti

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve beraberindeki heyet Merkez Köyler Muhtarları Derneği ve muhtarlarıyla bir araya geldiler.

Elazığ'da Özel Hastaneler vatandaşın kanını emiyor

Elazığ'da hizmet veren özel hastanelerde tedavi gören vatandaşlar tahlillerde ve tedavilerde yüksek fiyat uygulamasından rahatsızlık duyduklarını ifade ettiler...

Erdoğan Meclis'i fesih kararını 10 Mart'ta imzalayacak!

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin 14 Mayıs'a alınması artık neredeyse kesinleşti. Peki bu durumda seçim takvimi nasıl işleyecek? AK Parti kulisinde, muhalefet erkene alınmış seçime destek vermediği için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Meclis'i yenileme kararnamesini 10 Mart Cuma günü imzalayacağı, seçimin de 14 Mayıs'ta yapılacağı konuşuluyor.

MHP Elazığ Merkez İlçe Başkanlığında devir teslim töreni 

MHP Elazığ Merkez İlçe başkanlığında MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, merkez ilçe başkanlığı görevini Vahit Erkan’a devretti. 

Vali Toraman, Palu’da vatandaşlarla buluştu 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman Palu İlçesi’ni ziyaret etti. İlçede incelemelerde bulunan Vali Toraman, kurumları da ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. 

Vali Toraman, Abdullahpaşa Mahallesi’nde yapılan çalışmaları açıkladı 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ depreminin ardından Abdullahpaşa Mahallesi’nde yapılan çalışmaları açıkladı. 

Türk Eğitim-Sen Öğretmenlik Meslek Kanunu Çalıştayı düzenleyecek

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi 20-23 Ocak tarihlerinde Ankara'da düzenlenecek olan "Öğretmenlik Meslek Kanunu Çalıştayı" katılacağını duyurdu.

Aygün Çam güven tazeledi

Baskilliler derneğinin 7. Olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Gerçekleşen kongrede Aygün Çam tekrardan başkan seçildi. 

ELSAD istişare toplantısı gerçekleştirildi 

ELSAD Başkan Av. Murat Erdoğan başkanlığında TEİAŞ 13. Bölge Müdürlüğünde toplanarak istişare toplantısı gerçekleştirdi. 

Meslek Lisesi Öğretmenleri ailelerle buluştu 

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Meslek Lisesi Öğretmenleri Aileleriyle Buluşuyor” etkinliği düzenlendi. 

Elazığ Belediyesi, hizmet içi eğitimlerini sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, personelinin bilgi birikimini ve hizmet kalitesini artırmak için belirli aralıklarla düzenlediği eğitim seminerlerine devam ediyor.