Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Şerifoğulları, Elazığ’a Doğu Parkı kazandıracak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Sanayi Mahallesi’nde bulunan eski şehirler arası otobüs terminalinin yer aldığı alanda hayata geçirilecek ve bölgeye değer kazandıracak olan Doğu Park alanında incelemelerde bulundu.

Elazığ Ticaret Borsası YİK toplantısı gerçekleştirildi

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’ın başkanlığında Elazığ Ticaret Borsası Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Taşkesen Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürü oldu

Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne Saadettin Taşkesen atandı. Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Saadettin Taşkesen Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine atandı.

Başkan Kavaklı’dan, eylem yapan işçilere destek

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, Alacakaya’da eylem yapan maden işçilerine destek vererek işletme sahibi Ali Rıza Yıldırım’ın işçilere yönelik söylemlerini kınadı.

Açıkkapı’dan, eylem yapan işçilere destek

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Elazığ’da bir maden firmasının greve giden işçileri ücretsiz izne çıkarması ve işçilere yönelik firma sahibinin tavırlarına tepki gösterirken, işçilerin yanında olmaya devam edeceklerini, firmanın yaptığı hatadan bir an önce dönmesi gerektiğini söyledi.

Şerifoğulları: Yeni bağlantı yolları ile şehrimizin ulaşımını rahatlatıyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Yahya Kemal Beyatlı Caddesi’ni Alparslan Türkeş Bulvarı'na bağlayacak olan yeni bağlantı yolunun yapılacağı alanlarda incelemelerde bulundu.

Işıkver'den, Eti Krom A.Ş açıklaması

Elazığ'da 11 gün önce başlayan ve şehrin gündemine bomba gibi düşen Eti Krom A.ş işçilerinin eylemi, bugün kurum sahibinin açıklamalarıyla yeniden tartışılmaya başlandı.

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı belli oldu

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı görevine Erhun Karakuş atandı.

Arslanlı A.Ş. İhracat Sorumlusu M.Sinan Duymuş, Iraklı Bakan Aydın Maruf ile Görüştü

İnşaat, madencilik, sanayi ve imalat sektorlerinde Elazığ ve ülke ihracatına önemli katkılarda bulunan Arslanlı A.Ş. yurt içinde olduğu gibi yurt dışı pazarında da Türkiye’nin kabul gören ve yapı sektöründe tercih edilen bir marka olarak öne çıkıyor.

Erol: Turizm eylem planımız neden yok

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, ilimizin turizm konusunda önemli zenginlik ve potansiyele sahip olmasına rağmen bunu yeterince değerlendiremediğini, ifade etti.

İl Özel İdaresi asfalt çalışmalarına devam ediyor

Elazığ’ı Geleceğe Taşıyoruz sloganıyla Elazığ’ın tüm noktalarına dokunmayı hedefleyen Elazığ İl Özel İdaresi, asfaltlama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Başkan Şerifoğulları, incelemelerine devam ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Akpınar, Sarayatik ve Çarşı Mahalleleri başta olmak üzere çevre mahallelerin de yararlanacağı ve bölgeye nefes olan Akpınar Mahallesi Yaşam Alanı’nda incelemelerde bulundu.

Şavak Der’in Ankara temasları

Şavak Der Başkanı ve yönetim kurulu Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu.

Vali Ömer Toraman’dan veda mesajı

Elazığ Valiliği görevini 2021 yılından beri yürüten Doç. Dr. Ömer Toraman, Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Çanakkale Valiliği’ne atandı. Çanakkale Valiliği’ne atanan Vali Toraman, sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.

Elazığ’da hissedilen deprem

Elazığ’da hissedilen bir deprem meydana geldi

Elazığ Valisi Ömer Toraman Çanakkale Valiliği’ne atandı

Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman Çanakkale Valiliği’ne atandı.

Zorluoğlu, Diyarbakır Valiliği’ne atandı

Önceki dönem Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu atama kararlarıyla Diyarbakır Valiliği’ne atandı. 

Elazığ Valiliği’ne Numan Hatipoğlu atandı

Elazığ Valiliği Görevine daha önce Tokat Valisi olan Numan Hatipoğlu atandı.

Vatandaşlar, e-devlet ve web-tapu üzerinden tapularının takibini yapabilecek

Yeni Mahalle ve Zafran Mahallesi’nin yıllardan beri çözüm bekleyen bölgelerinde imar ve şuyulandırma problemini Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın çözüme kavuşturmasının ardından vatandaşların tapu işlemi tamamlandı.

Toplam 5363 haber.