Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Fırat Üniversitesi’ne 49 akademik personel alınacak 

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre Fırat Üniversitesi’ne 49 Akademik Personel alınacak. 

Orman Genel Müdürlüğü Elazığ’da mühendis alımı yapacak 

Orman Genel Müdürlüğü Elazığ’da 6 sözleşmeli mühendis alımı yapacak. Orman Genel Müdürlüğü, taşra teşkilatında istihdam etmek üzere 109 sözleşmeli personel alımı yapacak.  

İl protokolü OSB’de incelemelerde bulundu 

Elazığ il protokolü Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulundu. 

Elazığ Belediyesi’nden duyuru!

Elazığ Belediyesi Tahakkuk ve Abone Servisleri, 31 Aralık Cumartesi günü hizmet sunmaya devam edecektir.

Başkan Yılmaz: 2023 yılında hizmetlerimiz artarak devam edecek

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, 2022 yılında belediye hizmetlerinde çığır açtıklarını yeni yılda da aynı azim ve heyecanla çalışmalar gerçekleştireceklerini ifade etti.

Şerifoğulları’ndan Mekke’nin Fethi'nin yıl dönümü mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, mukaddes şehir Mekke’nin Fethi'nin 1392. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Elazığ Belediyesi'nden Ahıska Türklerine psiko-sosyal destek

Elazığ Belediyesi, Rusya ile savaşın devam ettiği Ukrayna'dan Türkiye'ye gelen ve Elazığ'daki konteyner kentlere yerleştirilen Ahıska Türklerine psiko-sosyal desteklerini sürdürmeye devam ediyor.

Milletvekili Ağar’dan yeni yıl mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Yeni Yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bankalarda yeni dönem başladı! 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara Keçiören İlçe Nüfus Müdürlüğünde açıklamalarda bulundu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, artık bankalarda yeni kimlik olmadan işlem yapılamayacağını duyurdu.

Başkan Şerifoğulları’ndan yeni yıl mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Şehrimiz için birbirinden kıymetli hizmetleri hayata geçirdiğimiz bir yılın ardından yepyeni umutlar ve heyecanlarla 2023 yılını karşılıyoruz. Yeni yılın şehrimiz, ülkemiz ve tüm insanlık için daha güzel daha huzurlu daha müreffeh bir yıl olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Detay Dergisi 36’ncı sayısıyla okurlarıyla buluşuyor

Elazığ’ın en uzun soluklu dergisi Detay, 36’ıncı sayısıyla okurlarıyla buluşuyor. Derginin yeni sayısının kapağında Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Nur yer aldı.

Milletvekili Erol: 2023’te Millet İttifakı’nın iktidarıyla insanımız refaha kavuşacak

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yeni yıl mesajı yayımladı. Milletvekili Erol, yeni yılın sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dileyerek mesajında şu görüşlere yer verdi:

Muhtarlar, Güneykent Mahallesi’ndeki sorunları dinledi

Güneykent Mahalle sakinleri sorun ve talepleri için muhtarları mahallelerine davet etti. Davete belediye meclis üyeleri ve aday muhtarlarla icabet eden muhtarlar sorun ve talepleri dinledi. 

Şiş: Elazığ’a güzel bir hizmet daha

Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ve beraberindeki heyet, finansmanı Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, yapım işlerinin tamamının ise Elazığ İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen, ülkemize hizmet edecek müezzin, imam-hatip, vaiz gibi birçok din adamının eğitim alacağı ülkemizin sayılı tesislerinden olacak Harput Dini İhtisas Merkezi’ni ziyaret etti. Gelinen son durum hakkında Harput Dini İhtisas Merkezi Müdürü Turgut Tunç’tan bilgiler alan heyet daha sonra merkezi gezerek incelemelerde bulundular. 

Vali Toraman: Katı atık toplama faaliyetini yaygınlaştırıyoruz 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ’da kırsal kesimde yapılan katı atık toplama faaliyetleri ile ilgili çalışmaları paylaştı. 

Kavaklı, Elazığ Amatör Futbol Takımı Başkanları ile bir araya geldi

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, Elazığ Amatör Futbol Takımı Başkanları ile kahvaltıda bir araya gelerek, takımların sorun ve sıkıntılarını dinledi. 

Elazığ Belediyesi’nden açıklama

EBUAŞ bünyesinde özel eğitimle donatılarak ELBÜS’leri kullanmak üzere görevlendirilen sürücüler, 29 Aralık tarihi itibariyle hiçbir hukuki zemine dayanmaksızın EBUAŞ bünyesinden BELPER bünyesine geçme talebiyle iş bırakma yoluna gitmişlerdir.

AGD’den Mekke’nin Fethi programına davet 

Anadolu Gençlik Derneği'nin her yıl farklı noktalarda tertiplediği, Mekke'nin Fethi programını bu yıl da büyük bir coşkuyla salonlarda kutlanacak. Program öncesi açıklamalarda bulunan Anadolu Gençlik Derneği Elazığ Şube Başkanı Yemliha Akyıldız, Elazığlıları programa beklediklerini söyledi. 

Milletvekili Şaroğlu ile Başkan Duran’dan yaralı Polis Memuruna ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu ile Elazığ İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran, Doğukent Mahallesi İstiklal Caddesi’ndeki operasyonda yaralanan polis memurunu hastanede ziyaret etti.