Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Elazığ'da kaçak avcılığın önlenmesi için denetimler sürüyor

Doğa Koruma ve Milli Parklar Elazığ Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, kaçak avlanma ile ilgili denetimlerine aralıksız devam ediyor.

Elazığ'da depremin izleri bir bir siliniyor

Elazığ'da 2020'de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından vatandaşlar, devlet tarafından yaptırılan çelik konstrüksiyonlu evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Palu'da asfalt bakım onarım ve yol genişletme çalışmaları

Elazığ İl Özel İdaresi Palu ilçesinde dört köyde kilitli parke çalışmasının yanında asfalt bakım onarım ve yol genişletme çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Traktör Esnafı Sitesinde çalışmalar tamamlanmak üzere

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın, traktörcü esnafını tek çatı altında toplamak ve daha modern bir ortamda ticaret yapmalarına imkan sunmak amacıyla projelendirdiği Elazığ Belediyesi Traktör Esnafı Sitesinde inşa çalışmaları tamamlanmak üzere.

Elazığ Belediyesi şehir genelinde hijyen çalışmalarını sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, daha hijyenik ve sağlıklı bir çevre için şehirde temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Topladığı atık taşları sanat eserine dönüştürüyor

Elazığ'da yaşayan Ali Baran Zeren, 'Titanic' filminde 'Jack Dawson' karakterine hayat veren Leonardo DiCaprio'nun resim çizmesinden ilham alarak başladığı mozaik sanatında fabrikalardan topladığı atık taşları birer sanat eserine dönüştürerek Avrupa ülkelerine gönderiyor.

İsim benzerliği ev sahibi yaptı, durumu boşanma davasında fark etti

Elazığ'da yaşayan Hasan Yıldırım, eşiyle boşanma davası sürecinde mala konan tedbir sonucunda üzerinde bir evin daha olduğunu öğrendi. Tapuya giderek durumu araştıran ve isim benzerliğinden dolayı başka birinin evinin üzerine yapıldığını gören Yıldırım, yaklaşık 2 sene uğraşmasının ardından Almanya'da yaşayan adaşına ulaşarak evi devretti.

Elazığ Belediyesinden beton mikserlerine denetim

Elazığ Belediyesi, çevrenin korunmasına yönelik çalışmalarını şehrin dört bir yanında artırarak sürdürüyor.

Başkan Altaş: İnternet Medyası Görmezden Gelinemez

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD) Başkanı Gülşah Altaş, 30 Ağustos resepsiyonunda internet medyasının görmezden gelindiğini ifade ederek yazılı bir açıklama yayımladı. 

Ahıska Türkleri, öz vatanlarında meslek öğreniyor

Ukrayna'daki savaş bölgesinden tahliye edilerek Elazığ'da geçici konaklama merkezine yerleştirilen Ahıska Türkü kadınları, Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kurslarda meslek öğreniyor.

Domuz sürüsü araçlara aldırış etmeden karşıya geçti

Elazığ'da domuz sürüsü köy yolundaki araçlara aldırış etmeden yolun karşısına geçti. O anları görüntüleyenler ise şaşkınlık yaşadı.

Hemşehrimiz Çevik, Uluslararası Balkan Tarihi Araştırmaları Sempozyumu’nda konuştu

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkan Yardımcısı Elazığlı Hemşehrimiz Mahmut Çevik, VIII. Uluslararası Balkan Tarihi Araştırmaları Sempozyumu’nda konuştu.

Başkan Şerifoğulları, Kapalı Çarşı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanındaki çalışmaları inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Bakırcılar Çarşısı Sokak Sağlıklaştırma ve Cephe Yenileme Projesi ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve yer altı otoparkı inşa çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Elazığ Belediyesinden sünnet şöleni

Elazığ Belediyesi tarafından miniklerin hayallerinin gerçeğe dönüştüğü sünnet şöleni düzenlendi.

Elazığ'da dev hortum görüntülendi

Elazığ'da metrelerce yükseklikte aniden ortaya çıkan hortumun paniğe neden oldu.

Arabasına binince ceza yediğini zannetti, gerçeği görünce 'İnsanlık ölmemiş' dedi

Elazığ'da önceki gün eve gitmek isterken park halindeki bir araca çarpan Mehmet Bektaş isimli vatandaş, sağa çekerek çarptığı aracı kontrol etti ve sağ arka kapının içeri gömüldüğünü fark etti. Bir süre orada bekleyen Bektaş kimseyi göremeyince çarptığı aracın ön camına İstemeyerek araca çarptım masrafını karşılayabilirim notunu bıraktı. Evine gitmek için arabasına binen Ömer Demir ise camdaki notu görünce İnsanlık ölmemiş dedi.

Meteoroloji Bölge Müdürü Kaya uyardı: 'Sıcaklıklar mevsim normallerinin 5 ile 8 derece üzerinde seyredecek'

Sıcaklıklardaki artışa dikkat çeken Meteoroloji 13. Bölge Müdürü Ömer Faruk Kaya, 'Sıcaklıklar mevsim normallerinin 5 ile 8 derece üzerinde seyredecek. Günün en yüksek sıcaklığı 38 ile 40 derece, gece en düşük sıcaklığın ise 20 ile 21 derece arasında olması beklenmektedir' dedi.

Elazığ'da robotik kodlama eğitimine çocuklardan yoğun ilgi

Elazığ Belediyesi tarafından Güneykent Sosyalhane Binası'nda robotik kodlama eğitim verilmeye başlandı. Eğitime çocuklar büyük ilgi gösterdi.

Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı Projesinde sona gelindi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vizyon projeleri arasında yer alan ve tamamlanmasıyla birlikte şehrin otopark ihtiyacını büyük oranda karşılayacak olan Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı Projesi ile çevresinde başlatılan altyapı çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.