Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Elazığ'ı Geleceğe Taşıyan Projeler Hayat Buluyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerioğulları'nın 5 yıllık hizmet dönemi için vaat ettiği 100 proje birer birer tamamlanarak Elazığ halkının hizmetine sunuluyor. Projeler arasında yer alan otopark, kent meydanı, yeşil alan, altyapı gibi mega projeler ise Elazığ'ı geleceğe hazırlıyor.

Elazığ'da asfaltlama çalışmaları sürüyor

Elazığ Belediyesi asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte şehir genelinde yol yapım ve yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Ölmediklerini ispat ettiler, yeni kimliklerine kavuştular

Elazığ'da ölmediklerini ispat eden anne ve oğlu, yeni kimliklerine kavuştu. Aile hem kimliklerine kavuşmanın hem de ilk maaşlarını almanın mutluluğunu yaşadı.

Kaymakam Vural, çocuklarla birlikte çuval yarışı yaptı

Elazığ'da Kaymakam Yunus Emre Vural'ın çocuklarla birlikte çuval yarışı yapması renkli görüntüler oluşturdu.

Gelincik tarlası görenleri mest etti

Baharla birlikte kendiliğinden yetişen gelincik çiçeği, Elazığ'da görsel şölen sunuyor.

Başkan Şerifoğulları: 'Şehrimizi değerleriyle güçlendirerek geleceğe hazırlamaya devam ediyoruz'

Kent genelindeki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Şehrimizi değerleriyle güçlendirerek geleceğe hazırlamaya devam ediyoruz' dedi.

Kent Meydanı sahasındaki ağaçlar taşınacak

Elazığ Belediyesi yapımı devam eden Kent Meydanı çalışma sahasındaki ağaçları taşıyacak.

Ünlülerin güzellik merkezi Dalmış Beauty'den pürüzsüz cilt tarifi

Ünlü güzellik merkezi işletmecisi modacı Mehmet Sait Dalmış, bebekken sahip olunan cilt güzelliğini ve parlaklığını devam ettirmenin yolunun düzenli cilt bakımından geçtiğini söyledi.

Elazığ'da ilaçlama çalışmaları sürüyor

Elazığ Belediyesi şehir genelinde sinek, üvez ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını artırdı.

Elazığ'da 'et yiyen örümcek' görüldü

Et yiyen örümcek olarak bilinen 'Sarıkız', Elazığ'ın Baskil ilçesinde görüntülendi.

Karşısına rakip çıkmayan kadın muhtar, 18 yıldır görevinin başında

Elazığ'da köylülerin istediği üzerine 2004 seçimlerinde muhtarlığa aday olan 2 çocuk annesi Şükran Doydu Çimen, şimdiye kadar karşısına rakip çıkmadığı için 18 yıldır köyünün muhtarı olarak çalışmalarına devam ediyor.

Öğrencinin öğretmene bıraktığı not hayalini gerçeğe dönüştürdü

Elazığ'da ortaokul öğrencinin bıraktığı nottan etkilenen müdür, öğrencinin hayalindeki konser etkinliğini ayağına getirerek, öğrencilere unutulmaz anlar yaşattı.

Yavrularını korumak isteyen kargalar vatandaşa zor anlar yaşattı

Elazığ'da yavru karganın ağaçtaki yuvadan düşmesi üzerine toplanan kargalar, yoldan geçen vatandaşa saldırarak zor anlar yaşattı.

Trafikte atla yarıştı, araç sürücüsü ise spiker gibi anlattı

Elazığ caddelerinde atla yolculuk yapan bir kişi, o anda yoldan geçen bir sürücü tarafından görüntülendi. Önünde ilerleyen atı gören sürücü at yarışı anlatır gibi video çekti. Video sosyal medyada birçok beğeni aldı.

Örümcek adam minik öğrencileri eğlendirdi

Elazığ'da daha önce de örümcek adam kostümüyle duyarlılık oluşturmak için sokak hayvanlarını besleyen Fırat Üniversitesi öğrencisi bu kez anaokulundaki minik öğrencileri sevindirdi.

Hayalini gerçekleştirdi, gurbetten dönüp 300 yıllık köyün ilk kadın muhtarı oldu

Hayatının yaklaşık 15 yılını gurbette geçiren Hatice Cumurcu Görür, doğup büyüdüğü köyüne dönerek muhtar oldu. 4 erkek adayla yarışan ve 300 yıllık köyün ilk kadın muhtarı olan Görür, hayalini gerçekleştirdi.

Jandarma ve özel öğrencilerden ortak stant

Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Elazığ Özel Meslek Lisesi öğrencileri tarafından, özel bir AVM'de stant açıldı.

'Yapamazsın' dediler, o şimdi eserleri ile erkeklere taş çıkarıyor

Elazığ'da hobi olarak başladığı ahşap yakma ve oyma sanatında erkeklere taş çıkartan 2 çocuk annesi Mine Karakaş, 5 metrekarelik atölyesinde aile ekonomisine katkı sağlıyor.

Aksaray Mahallesi Yeni Mesire Alanına Kavuştu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatıyla çimento fabrikasının arkasında bulunan atıl durumdaki çamlık alan, belediye ekiplerinin yoğun çalışmaları neticesinde yepyeni bir mesire alanına dönüştürüldü.