Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış'tan günlük cilt bakımı önerisi

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, güzel ve parlak bir cilt yapısına sahip olmak için kaliteli bir cilt bakımı yapılması gerektiğini söyledi.

Elazığ'da üniversite öğrencilerinden anlamlı ziyaret

Elazığ'da yurtta kalan üniversite öğrencileri, Fethi Sekin Şehir Hastanesi çocuk bölümünde tedavi gören çocukları ziyaret ederek bir araya geldi.

Tedavisi tamamlanan balaban kuşu doğaya bırakıldı

Elazığ'da bir vatandaş tarafından yaralı halde bulunan balaban kuşu, tedavisi tamamlanarak Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından tekrar doğal ortamına bırakıldı.

HAYDİ'nin kaplumbağa duyarlılığı

Elazığ'da devriye atan Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) ekipleri, yoldaki kaplumbağayı ezilmemesi için yol kenarına aldı.

Elazığ'da 3 bin öğrenci sinema keyfi yaşadı

Elazığ'da Yazıkonak Belde Belediyesi tarafından Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın Projesi çerçevesinde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı öncülüğünde 3 bin öğrenci sinemaya götürüldü.

Dar sokaklardaki çöpler 'Kadrolu eşeklere' emanet

Elazığ'ın Maden ilçesinde çöp arabasının girmediği sokaklardaki çöpler, ilçe kurulduğundan itibaren Maden İlçe Belediyesi bünyesine kadrolu olarak alınan eşeklerle tarafından toplanıyor.

Pertek'te fırtına feribotu sürükledi

Tunceli'nin Pertek ilçesinde etkili olan şiddetli fırtına feribotu sürükledi.

Başkan Adayı Koç, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Hizmet İş Sendikası Elazığ Şubesi Başkan Adayı Ahmet Fethi KOÇ, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NIN PROJELERİ ŞEHRE DEĞER KATIYOR

Şahin Şerifoğulları idaresindeki Elazığ Belediyesi şehre değer katan çalışmalarla adından söz ettiriyor. Şantiye belediyeciliğinin gereksinimlerini yerine getiren Elazığ Belediyesi bu anlamda kamuoyunun takdirini kazanıyor.

Tasarımlar tırnaklarda şekil buluyor

Güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, tırnakların üzerine desen çizilmesi uygulaması olan nail art ile ilgili bilgi verdi.

Kemal Sunal'ın oynadığı 'Atla Gel Şaban' filmi Elazığ'da gerçek oldu: Minibüse binmeden yazamıyor

Elazığ'da yaşayan daha önce de lösemi hastalığına yakalandığı zamanlarda hastane ranzalarında kitap yazan Ramazan Öner, şimdiler de ise her gün işe gittiği minibüste yeni kitabını yazıyor. Öner'in sadece minibüste kitap yazdığını görenler, 3 Temmuz 2000'de hayatını kaybeden ünlü sanatçı Kemal Sunal'ın başrolünü oynadığı, 1984 yapımı 'Atla Gel Şaban' filmini hatırlıyor.

Traktörcüler Sitesi İnşaatında Sona Gelindi

Elazığ Belediyesi, şehrin gelişimine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Elazığ Belediyesi Otobüs Sefer Güzergâhlarını Yeniden Düzenledi

Elazığ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, vatandaşların ulaşımını rahat sağlaması amacıyla bazı bölgelerde otobüs sefer güzergâhlarını yeniden düzenledi.

Elazığ Belediyesi’nden Arsa Satışı

Elazığ Belediyesi EBUAŞ A.Ş.’ye ait Rızaiye Mahallesi Yukarı Mezra’da bulunan 4 adet taşınmaz arsayı, 27 Mayıs 2022 tarihinde saat 10.30’da başlayacak dört ayrı açık artırma usulü ihaleyle satışa sunuyor.

Domuz ile köpekler arasında amansız mücadele

Elazığ'da aç kaldığı için yerleşim yerine inen domuzu köpekler kovaladı. O anlar kameralara yansıdı.

Prof. Dr. Bilal Çoban: 'Yol haritası oluşturmak önemlidir'

1834 yılında ilk defa Harput'tan Elazığ'a inen bir şehirde olduklarını aktaran Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban 'Kuruluşun 200. yılı 2034 yılına denk gelecek. Nasıl ki cumhuriyetin 100. yılı 2023 ve 2071 gibi vizyonlar varsa, bizimde şehrimizin biz vizyonu olsun dedik. Yol haritası oluşturmak önemlidir' dedi.

Psikososyal ekibi, savaştan tahliye edilen Ahıska Türklerini biran olsun yalnız bırakmıyor

Ukrayna'dan tahliye edilerek Elazığ'da geçici konaklama merkezine yerleştirilen Ahıska Türklerini, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Psikososyal Destek ekibi biran olsun yalnız bırakmıyor. Her bireyle tek tek görüşen ekipler, çocuklarla da yakından ilgileniyor.

Soğuk üflemeli epilasyon uygulamasına yoğun ilgi

Güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, kötü görüntüye neden olan tüylerin yanma ve acı hissi olmadan soğuk üflemeli epilasyonla alınması işleminin son dönemlerde sıklıkla tercih edildiğini söyledi.

Yağışlar arıcıları da sevindirdi, rekoltede yükseliş bekleniyor

Elazığ Arı Yetiştiriciliği Birliği Başkanı Fırat Canbay, İnşallah bu sene geçen yıla göre çok iyi bir sezon geçireceğimiz umudu içerisindeyiz. Arıcılarımıza baktığımız zaman sezon başından itibaren 3 ila 4 yer gezerek noktaya geldi. En son ise konaklayacakları bal hasadı yapacakları bölgelerine gidecekler. Bizler Temmuz ayı içerisinde bal veriminin oluşacağı bir sezona giriş yapacağız. Bu yıl çok verimli bir yıl olacaktır dedi.