Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Işıkver, Baskil’de yangın bölgesinde incelemelerde bulundu

Elazığ Milletvekili Semih Işıkver'in Baskil ilçesindeki yangın sonrası bölgeye giderek temaslarda bulundu.

AK PARTİ ELAZIĞ’DA TEK BÜYÜK BELDESİNİ YALNIZ BIRAKTI

Ak Parti’nin Elazığ’da kazandığı tek büyük belde olan Yurtbaşı için Ak Parti Milletvekilleri ve İl Başkanı ile yöneticilerin hangi desteği verdiği vatandaşlar tarafından merak ediliyor…

Erol, Maden’in 3 Talebini Meclis’te Dile Getirdi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, geçtiğimiz günlerde Maden ilçesine yaptığı ziyaret sonrası vatandaşların taleplerini Meclis’te anlatarak sorunların çözümü için destek istedi.

Toraman: Artan trafik kazalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu

Elâzığ’da son zamanlarda artan trafik kazaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, tatilcilerin araç bakımlarını yaptırmadan yola çıkmaması gerektiğini söyledi. Toplu taşıma esnaflarına da seslenen Başkan Toraman, yaz sıcaklarında araçlarda klimaların çalıştırılmasının elzem olduğunu ifade etti.

Yasemin Açık Vakfı’nın web sitesi açıldı

Eğitim, sağlık, çevre, ekonomi, sürdürülebilir kalkınma, sosyal ve kültürel alanlarda faaliyet gösteren Yasemin Açık Vakfı’nın WEB sitesi yayına başladı. WWW.YASEMİNACİKVAKFİ.NET Adresli WEB Sitesinde Vakfın Kurumsal bilgilerinin yanı sıra misyonu, vizyonu, faaliyet alanları hakkında da detaylı bilgi sunuluyor.

Elazığ Belediyesi’nden su kesintisi duyurusu!

Elazığ Belediyesi 27 Haziran Perşembe günü 08:00 ile 17:00 saatleri arasında Ulukent ve Kırklar Mahallerinin bir bölümünde planlı su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Milletvekili Açıkkapı’dan yatırımcılara Elazığ çağrısı

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündemdeki meselelere değinirken, yatırımcılara ise “Elazığ” çağrısında bulundu.

Keleş, Elazığ için hazırlanan projeleri Bakan Ersoy’a iletti

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret etti.

Milletvekili Erol’dan, Konteyner Kent açıklaması

Konteyner kentlerin kaldırılması kararı ile ilgili konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, hak sahibi vatandaşların evlerini teslim almadan konteyner kentlerin kaldırılmaması gerektiğini söyledi.

TOKİ aidatlarına fahiş zam!

2020 ve 2023 tarihlerinde meydana gelen depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla ilimizde yapılan konutlardan olan Abdullahpaşa Mahallesi’ndeki TOKİ konutları aidatlarına yapılan zamlar vatandaşları isyan noktasına getirdi.

Malatya’da 2. Bölgesel Büyük Gazze Mitingi düzenlenecek

El-Aksa Platformu, Malatya’da düzenlenecek olan 2. Bölgesel Büyük Gazze Mitingi için çağrıda bulunarak Elazığlıları Gazze Mitingine davet etti.

Çekya karşısında Arda Güler sahada olacak mı?

Portekiz maçında yedek kalan Arda Güler, Çekya maçında sahada olacak. Bireysel antrenmanlarını tamamlayan yıldız oyuncu, takımla çalışmalara başladı.

Bedelli askerlik başvurusunda fiyat değişecek

Milli Savunma Bakanlığı, bedelli askerlik başvurusunda bulunmak isteyen adayların 28 Haziran tarihine kadar müracaat ve ödeme işlemlerini tamamlaması gerektiği bildirildi.

İletişim Başkanlığına 5 sözleşmeli personel alınacak

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, mütercim tercüman ve iletişim personeli pozisyonlarında istihdam edilmek üzere 5 sözleşmeli personel alacak.

Işıkver: Çimento fabrikasının şehrin geleceğini ve sağlığını tehdit etmesine seyirci kalmayacağız

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığ Çimento Fabrikası’nın çevre ve insan sağlığına olan etkilerini gündeme taşıdı.

Erol, Maden’de vatandaşlarla bir araya geldi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Maden’de vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti'de kritik MYK! 5 il başkanı değişiyor

Seçimler sonrası AK Parti için kritik günlerden biri geldi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplanıyor. Toplantının ana gündemi 'değişim' talebi... Asgari ücretlilerin merakla beklediği temmuz zammı da masadaki konulardan...

Elazığlılar, geleneksel peynirli ekmek gününde buluştu

Elazığlılar geleneksel peynirli ekmek günü Antalya Düzlerçamı Mesire Alanı’nda yapıldı.

Gazze’ye El Ayak Ol, Gazze’ye Göz Kulak Ol destek programı

Gazze Direniş Platformu öncülüğünde, Şehrül Aziz Elaziz Sesimi Duyan Var Mı Derneği ile “ Gazze’ye El Ayak Ol, Gazze’ye Göz Kulak Ol “ destek programı düzenledi.

Toplam 5359 haber.