Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Çelik miktarı ile Eyfel'e eşdeğer Kömürhan Köprüsü'nde günbatımı güzelliği

16 şehri birbirine bağlayan, Eyfel Kulesi'nde kullanılan çelik miktarına eşit olan 7 bin ton çelik kullanılan ve aynı zamanda dünyada orta açıklığı ile 4. sırada yer alan Kömürhan Köprüsü, günbatımı ile eşsiz görüntüler oluşturdu.

Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Elazığ'da anıldı

2015 yılında Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylarda bıçaklanarak hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Elazığ'da anma programı düzenlendi.

Binlerce insan bu ilçeye balık yemeye geliyor

Türkiye'de alabalık üretiminde ve ihracatında ilk sıralarda yer alan Elazığ'ın Keban ilçesi, hem göze hem mideye hitap ediyor. Özellikle alabalığın 23 çeşit yemeğinin yapıldığı ilçenin, yurtiçi ve yurtdışından dört mevsim ziyaretçisi eksik olmuyor.

Elazığ'da kuzuların anneleriyle muhteşem buluşması

Elazığ'da baharın habercisi kuzuların anneleri ile buluşması hem yürekleri ısıttı hem de renkli görüntüler ortaya çıkardı. O anlar dron ile görüntülendi.

Elazığ Hazarbaba Kayak merkezinde vatandaşlar doyasıya eğlendi

Elazığ'da göl manzarasıyla ayrı bir görsel şölen sunan Hazarbaba Kayak Merkezi'nde düzenlenen 'Hazarfest Festival'inde vatandaşlar doyasıya eğlendi.

Uzman estetisyen Dalmış'tan ciltte tüylenme önleyici öneriler

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, ciltte oluşan fazla tüylenmenin çeşitli nedenlerinin olduğunu belirterek, tüylenmeyi önlemek için önerilerde bulundu.

Elazığ Beşir Derneğinden Afganistan'a yardım eli

Beşir Derneği Elazığ il temsilciği Afganistan'da yaşanan olumsuzluklardan dolayı vatandaşlara giysi malzemesi gönderdi.

Baharın müjdecisi Nevruz Çiçeği Şubat ayında açtı

Anadolu dağlarında, baharı simgeleyen ve genellikle Mart ayında görülen Nevruz Çiçekleri, bu yıl Şubat ayında Baskil'de boy göstermeye başladı.

Annesi ölen 'Rıfkı'yı' ev ortamında biberonla besliyorlar

Elazığ'da erken doğum sonrası annesini kaybeden kuzu Gündoğan ailesinin maskotu oldu. Kuzuya 'Rıfkı' ismini veren aile, hayvana bebek gibi bakıp biberonla besliyor.

Elazığ'da muhtarlara eğitim verildi

Elazığ'da hayata geçirilen 'Cana Can Verenler' Projesi kapsamında muhtarlara ve azalarına afet farkındalık ile ilk yardım eğitimi verildi.

Elazığ'da 3 yılda 124 bin 334 kilogram atık yağ ekonomiye kazandırıldı

Elazığ Belediyesi tarafından gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak çerçevesi altında son 3 yılda 124 bin 339 kilogram atık yağ toplanarak ekonomiye kazandırıldı.

Dalmış Beauty'den kalıcı makyaj önerisi

Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, her gün makyaj yapmaya zaman ayırmanın zor olduğunu belirterek kalıcı makyaja ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

Bu çayın tiryakisi bir başka

Elazığ'da, Mehmet Özçelik'e ait 'Maviş' isimli muhabbet kuşunun bağımlılığı görenleri hayretler içinde bırakıyor. Çay tiryakisi olan Maviş, her gün sahibine eşlik ederek birlikte çay içiyor.

Ercan'dan ELMİYAD'a ziyaret

Elazığlı iş insanı ve İYİ Parti Elazığ Milletvekili aday adayı Yüksel Ercan, kısa süre önce kurulan Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği'ne (ELMİYAD) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şair hemşire kitaplarının geliriyle hastaneye oyun odası kurdu

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde görev yapan hemşire Ayşe Çetintaş, yazdığı kitapların geliriyle çocuklar için hastaneye bir oyun odası kurdu.

Risk alarak baraj sahasını eken çiftçileri 'Yağış' endişesi sardı

Elazığ'da kuraklık nedeni ile suların çekildiği Keban Baraj Gölü sahasında tarım yapan çiftçiler, yaşanan yağışlara bir yandan sevinirken diğer yandan ise endişeli. Her sene risk alarak tarım yaptıklarını dile getiren çiftçiler, baraj debisinin yükselmesiyle mahsulün su altında kalacağını söyledi.

Gençlerin ürettiği bitki çayı ve sebze tohumları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderiliyor

Elazığ'da İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi bünyesinde üretilen bitki çayı, baharat ve sebze tohumları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Bakanlıklara da özel olarak gönderiliyor.

Kamuoyuna Önemli Duyuru

Son 3 ayda 4 kere görüldü: Havyarı 2 milyon liralık balık tekrar ağlara takıldı

Elazığ'da, Karakaya Baraj Gölünde bir balıkçının ağlarına Sibirya Mersin balığı takıldı. İlk defa böyle bir türle karşılaşan balıkçı, büyük şaşkınlık yaşadıktan sonra hayvanı tekrar suya bıraktı.