Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Başkan Çadırcı, şehit aileleriyle bir araya geldi

Elazığ Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırdı, şehit aileleri ile bir araya geldi.

68 Yaşındaki terzi yıllardır 'Askıda Kıyafet' ile ihtiyaç sahiplerini sevindiriyor

Elazığ'da 68 yaşındaki bir terzi, hem kendinin hem vatandaşın getirdiği ve kendisinin tamiratını yaptığı kıyafetleri 'Askıda Kıyafet' kampanyasıyla 10 yıldır ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Elazığ'da özel çocuklar hayata tekrar kazandırılıyor

Elazığ Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan el sanatları kursunda, hafif düzey engeli bulunan ve Down Sendromlu öğrenciler hem üretiyor hem de soysal aktivitelerini geliştirerek eğleniyor.

ELMİYAD'dan Başkan Şerifoğulları'na ziyaret

Elazığ İnternet Medyası ve Gazeteciler Derneği ELMİYAD yönetim kurulu üyeleri, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret etti.

Bu da 'Çaykolik' muhabbet kuşu

Elazığ'da, günde bir bardak çay içen muhabbet kuşu görenlerin yüzünde tebessüm oluşturdu.

Doktorun tek bir sözü ile 40 yıldır çay ve sigara içmiyor

Bitlis'te ikamet eden ancak şu an Elazığ'da bulunan 75 yaşındaki Ahmet Çetin, hastalığı nedeniyle gittiği doktorun tek bir sözüyle 40 yıl önce çay ve sigarayı bıraktı. 40 yıldır ne çay ne de sigara içen Çetin, günde 5 litre su tüketiyor.

Arslan: İş dünyası adına teşekkürlerimizi sunuyoruz

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Maden ilçesinde MTA tarafından tespit edilen maden yataklarının Elazığ iş dünyası tarafından işletilmesiyle ilgili olarak Elazığ’da oluşan birlik ve beraberliğin tarihe not düştüğünü ifade ederek, 'Yöneticilerimiz, siyasi parti temsilcilerimiz, meslek örgütlerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, medyamız başta olmak üzere toplumu oluşturan tüm katmanlar birlik ve beraberliğe örnek olacak bir dayanışma göstermiştir. İş dünyası adına kalbi teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz' dedi

Üniversitedeyken sevdiğine hediye alamayan çiçekçiden 'Askıda Çiçek' kampanyası

Üniversite yıllarında sevdiğine hediye alamayan çiçekçi, Sevgililer Günü'ne özel 'Askıda Çiçek' kampanyası başlattı. İmkanı olmayanlara ücretsiz çiçek veren Tansel Bahat, yıllar önce yaşadığı olayı başkalarının da yaşamamasını istediğini söyledi.

Tekerlekli sandalyesi çalınan genç kıza dernekten sevindiren hediye

Elazığ'da doğuştan bedensel engelli 27 yaşındaki Gülden Kaya'nın evinin önünde bulunan tekerlekli sandalyesi çalındı. Durumdan haberdar olan Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat, mağduriyet yaşayan Kaya'ya tekerlekli sandalye hediye etti.

Uzman estetisyen Dalmış'tan evde peeling önerisi

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, evde doğal peeling yapımına ilişkin bilgi verdi.

Başkan Çadırcı, lise öğrencilerini unutmadı

Elazığ'ın Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, Genç Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine sınavlara hazırlık ve kaynak kitap gönderdi.

Elazığ Belediyesi Hayvan Bakım Evi ziyarete açılıyor

Elazığ Belediyesi tarafından 2017 yılında yapılan ve pandemiden dolayı ziyaretçilere kapatılan Elazığ Belediyesi geçici Hayvan Bakım Evi, tedbirler doğrultusunda yeniden vatandaşların ziyaretine açılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da cenazesine katıldığı hafızın eserleri ailesi tarafından korunuyor

Türkiye'de çok sayıda hafızın yetişmesinde emeği olan ve kendisini ömrünün sonuna kadar Kur'an-ı Kerim'e adayan hafız Abdullah Nazırlı'nın ölmeden önce vasiyeti olan kendi el yazısı ile yazdığı 99 adet Osmanlıca kitabı, ailesi tarafından muhafaza ediliyor.

Kanlı Noel'de üç kuzeni EOKA tarafından şehit edilen Necip İlhan'dan TMT hakkındaki sözlere tepki

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde üç amca çocuğu 'Kanlı Noel' olayları olarak bilinen 1963 yılında EOKA terör örgütü tarafından şehit edilen FÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Necip İlhan, Ayşenur İlhan'ın Türk Mukavemet Teşkilatı (TMT) hakkındaki sözlerine tepki gösterdi.

Elazığ'da 8 ayaklı kuzuyu görenler gözlerine inanamadı

Elazığ'ın Keban ilçesinde sağ doğup daha sonra telef olan 8 ayaklı kuzu görenleri şaşırttı.

Ağın'da buz tutan tektonik Sülüklü göl, dron ile görüntülendi

Elazığ'ın Ağın ilçesinde bulunan ve hava sıcaklıklarının sıfırın altına düşmesinin ardından buz tutan Sülüklü göl, dron ile görüntülendi.

Meteorolojiden kuvvetli rüzgar uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından 'kuvvetli rüzgar' uyarısı yapılırken, Bölge Müdürü Ömer Faruk Kaya dün akşamdan beri özellikle yüksek bölgelerde etkili olan kar yağışı ve karla karışık yağmurun yarından itibaren bölgeyi terk edeceğini kaydetti.

Dalmış Beauty'den dolgun dudaklar için kalıcı makyaj önerisi

Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, dolgun dudakların her zaman yerini koruduğunu belirterek kalıcı dolgun dudak makyajının kadınlar için en ideal çözüm olduğunu söyledi.

Karikatüre adanan ömür: 40 yıldır çiziyor

Elazığ'da yaşayan Yılmaz Karslıoğlu, ömrünün yarısını karikatür çizmeye harcadı. Resmi olarak 40 yıl çizim yapan Karslıoğlu, yüzlerce öğrenci yetiştirirken emekli olduktan sonra da sanatını sürdürmeye devam ediyor.