Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Vali Toraman'dan Yazıkonak beldesine Kültür Merkezi müjdesi

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Yazıkonak Belde Belediyesini ziyaret ederek Başkan Hatif Çadırcı'dan bilgi aldı.

Uzman estetisyen Dalmış cilt kararmalarına karşı uyardı

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, yanlış epilasyon uygulamaları, güneşe çokça maruz kalma, cilde sürekli sürtünen kıyafetler ve kozmetik kullanımında doğal olmayan bazı maddelerin ciltte kararmaya neden olduğunu söyledi.

Elazığ TSO Yönetiminden esnaf odalarına ziyaret

Ocak ve Şubat aylarında bazı Meslek Odalarda yapılan ve yönetimleri belli olan Odaları ziyaret eden Elazığ TSO Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ve Elazığ TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni seçilen Oda yönetimlerine başarılar dilediler.

Kağıt toplayan adam montunun üzerinde namaz kıldı

Elazığ'da ismi öğrenilemeyen kağıt toplayıcısının montunu kendisine seccade yapıp namaz kılması görenleri duygulandırdı.

Dağ keklikleri beslenirken görüntülendi

Elazığ'da dağ keklikleri sürü halinde yiyecek ararken görüntülendi.

Elazığ'ın bu köyünde sadece 9 kişi yaşıyor

Elazığ'da Karataş köyünün nüfusu, yaşanan göç nedeniyle 9 kişiye düştü.

JAK ve HAYDİ ekipleri yaban hayatı için seferber oldu

Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma (HAYDİ) ile JAK ekipleri yaban hayatı için seferber oldu. HAYDİ ekipleri karla kaplı arazide ilerleyemeyince, JAK ekipleri kar motoru ile yemleri yüksek kesimlere ulaştırdı.

Elazığ'da yaban hayatına bir ayda 7 ton yem bırakıldı

Doğa Koruma ve Milli Parklar Elazığ Şubesi tarafından, ocak ayında kar yağışından olumsuz etkilenen yaban hayvanları için doğaya 7 ton yem bırakıldı.

Doğunun gizli denizi Hazar Gölü'nde kış güzelliği

Elazığ'da doğunun gizli denizi olarak bilinen Hazar Gölü'nde kış güzelliği, seyrine doyum olmayan manzaralar sunuyor.

Depremzedelerden, 'zor günümüzde yanımızdaydı' dedikleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a vefa

Elazığ'da depremzedeler 'zor günümüzde yanımızdaydı' dedikleri, Covid-19 testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşine dua ederek geçmiş olsun diklerini ilettiler.

Elazığ'da maçta kadına şiddete pankartlı tepki

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sporcularla birlikte basket maçı öncesi 'Kadına Yönelik Şiddette Birlikte Dur Diyelim' pankartı açtı.

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış: 'Epilasyon kalıcı, depilasyon ise geçicidir'

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, epilasyon ve depilasyon uygulamalarının bir birinden farklı olduğunu belirterek, 'Epilasyon kalıcı bir yöntemken depilasyon ise geçici bir uygulamadır' dedi.

Tipi yolu kapattı, jandarma ekipleri hastaya ilacını drone ile ulaştırdı

Elazığ'da tipi nedeniyle yolu kapanan mezrada yaşayan ve ilacı biten hastanın imdadına jandarma koştu. Kapanan noktaya kadar araç ile gidebilen ekipler, ilaç dolu poşeti drone ile hastaya ulaştırdı.

Satıcı: Vatandaşlarımız tarlaya yatırım yapsın

Kuzey İnşaat Rental ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Salih Satıcı, vatandaşları gayrimenkul alırken nelere dikkat etmesi gerektiğini hatırlatarak, 'Vatandaşlarımız için arsadan ziyade tarla yatırımları daha karlıdır. İmar görmemiş ve imara yakın bölgelerde yapılan tarla yatırımları vatandaşlarımıza 1-2 yıl içinde ciddi karlar getirecektir' dedi.

Elazığ Merkez İmar Planı onaylandı

Elazığ Belediye Meclisi şubat ayı toplantılarının ikinci oturumunda, belediye imar planında yapılan değişiklikler görüşülerek oy çokluğu ile meclisten geçti.

Öztürk: Yürüyüşümüze güçlü şekilde devam edeceğiz

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Suat Öztürk, 12 Şubat'ta yapılacak EOSB Başkanlık seçimlerini yeniden kazanacaklarına inandıklarını belirterek, seçimden sonra daha güçlü bir şekilde yola devam edeceklerini söyledi.

Elazığ'da 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Elazığ'da 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

Elazığ’da nüfusun cinsiyete göre dağılımı belli oldu

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Elazığ nüfusunun yüzde 50,5'i kadınlardan, yüzde 49,5'i erkeklerden oluşuyor.

150 Geçici işçi alımı için başvuru tarihi belli oldu

Elazığ Belediyesi'ne alınacak 150 geçici işçi için başvuru tarihi belli oldu.