Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Türkoğlu, MÜSİAD Dost Meclisi’nin konuğu oldu

MÜSİAD Elazığ Şubesi, Prof. Dr. İbrahim Türkoğlu’nun konuk olduğu dost meclisi toplantısı düzenledi

Bakan Yardımcısı Alpay’a önemli görev

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda Milli Savunma Bakan Yardımcısı Elazığlı Şuay Alpay, yeniden yönetim kurulu üyesi olarak seçildi ve yönetim kurulu başkan vekili görevine getirildi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Elazığ’a geliyor

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, bir dizi gezi ve temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a gelecek.

Elazığ Belediyesi, konut ve iş yeri ihalesi gerçekleştirecek

Mülkiyeti Elazığ Belediyesi’ne ait 18 adet konut ve 12 adet iş yerinin, kapalı teklif usulü ve açık artırma suretiyle 13 Haziran Perşembe günü (Yarın) satışı gerçekleştirilecek.

Elazığ Belediyesi muhtarlarla yeni dönemde de önemli faaliyetler gerçekleştirecek

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatları ile Elazığ Belediyesi, şehrin gelişimi noktasında çözümün önemli bir parçası olan muhtarlarla yeni dönemde de önemli faaliyetler gerçekleştirecek.

Elazığ Belediyesi daimi işçi alımı, noter huzurunda gerçekleşecek

Elazığ Belediyesi’nin daimi olarak istihdam edeceği toplam 35 erkek işçi, 13 Haziran Perşembe günü (Yarın) saat 09.30’da noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi sonucunda belli olacak.

Elazığ Belediyesi’nin katkıları ile Tüba Elazığ’da sempozyum düzenledi

Elazığ Belediyesi'nin katkılarıyla Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) tarafından, sokak hayvanlarıyla ilgili sosyal ve sağlık sorunlarına dikkat çekmek ve çözüm önerileri geliştirmek adına Elazığ’da sempozyum düzenlendi.

Elazığ Belediyesi’nden kurban bağışı çağrısı 

Elazığ Belediyesi, Hayır Çarşısı aracılığıyla bu bayramda da ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olarak bayram sevincinin toplumun tüm kesimlerini kuşatmasına vesile olacak. Elazığ Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi ihtiyaç sahipleri için Kurban Hissesi Bağış Kampanyası başlatıldı. Vatandaşların bağışlayacakları kurban hisseleri, Hayır Çarşısı tarafından düzenli destek sağlanan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak.

Elazığ’ın Mayıs Ayı trafik bilançosu belli oldu

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı tarafından yayımlanan Trafik istatistik verilerine göre Elazığ’da Mayıs ayında meydana gelen 114 Trafik kazasında 181 kişinin yaralandığı açıklandı.

Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri sergi açtı

Halk Eğitim Merkezi tarafından Rızaiye Mahallesinde yıl sonu sergisi açıldı. Dikiş nakış kursunda eğitim gören kursiyerlerin yıl boyu hazırladığı ürünler beğeniye sunuldu.

Nazırlı ve Işıkver’in girişimleriyle Maden’de yıkımlar durdu

Maden ilçesinde yüklenici firmanın hafriyatı nedeniyle doğal olmayan heyelan riski nedeniyle yaklaşık 500 ev ve işyerinin yıkım kararı Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı ve MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı ziyaretleri ve konunun hassasiyetini paylaşmaları sonrasında yıkımlar durduruldu. Ayrıca Madenle ilgili çok geniş kapsamlı toplantı kararı alındı.

MHP Elazığ Milletvekili Işıkver Maden’in peşini bırakmıyor

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığ'ın Maden ilçesinde yaşanan ciddi çevre ve yerleşim sorunlarına dikkat çekerek, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye yönelik yazılı bir soru önergesi verdi. 10 Haziran 2024 tarihinde verilen önergede, Işıkver, bölgedeki afet ve çevre risklerine yönelik alınan tedbirleri ve vatandaşların mağduriyetini gündeme getirdi.

Elazığ Valiliği uyardı! Risk en yüksek seviyede

Elazığ Valiliği meteoroloji durumu bildirerek Elazığ için orman yangını uyarısı yaptı. Yapılan açıklamada 14 Haziran Cuma gününe kadar vatandaşların orman yangınlarına karşı duyarlı olunması istenildi.

Erdoğan-Özel görüşmesi bugün olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşmesi bugün saat 16.00’da CHP Genel Merkezi'nde olacak.

Sağmanlılar Derneği’nde yeni başkan belli oldu

Sağmanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde yapılan Olağan Genel Kurulda başkanlığa Murat Bankur getirildi.

Aksa’ya Gece Yürüyüşü programı düzenlenecek

İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği katliamlara dikkat çekmek amacıyla “Aksa’ya Gece Yürüyüşü” adıyla bir program düzenlenecek.

Prof. Dr. Mustafa Temizer’i anma ve anlama programı düzenlendi

Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformu tarafından Prof. Dr. Mustafa Temizer’i anma programı düzenlendi.

AK Parti milletvekillerinden ortak açıklama: Derdimiz de, sevdamız da Elazığ!

Elazığ Maden ilçesi hakkında yaşanan gelişmeler üzerine MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in çağrısına, AK Parti milletvekillerinden destek geldi. MHP Milletvekili Semih Işıkver'in, ilçede yaşanan sorunları görüşmek üzere tüm siyasi partileri bir araya gelmeye davet etmesinin ardından AK Parti milletvekilleri ortak bir açıklama yaptı.

Işıkver: Madenlilere verilen sözlerin tutulması gerekmektedir

Maden’de afete maruz bölgedeki konutlar ve kamu binaları için yıkım talimatı çıkmasının ardından açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, madenli vatandaşları kaderine terk etmeyeceğini söyledi.

Toplam 5359 haber.