Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Türkiye'nin en yaşlı ilçesi Ağın'da kar manzarası

Kar yağışının ardından beyaz örtüyle kaplanan Elazığ'ın şirin ilçesi Ağın, seyrine doyumsuz manzara sunuyor. Türkiye'nin en yaşlı ilçesi olarak da bilinen kentte oluşan kartpostallık görüntüler drone kamerasına yansıdı.

Karla mücadelenin kahramanları 24 saat görev başında

Elazığ Belediyesi karla mücadele ekipleri, 24 saat etkin bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Engelli genç ailesi ile kar topu oynadı, o anlar yürekleri ısıttı

Elazığ'da etkili olan kar yağışı sonrası ailesi ile kar topu oynayan engelli Yavuz Şen'in videosu sosyal medyada büyük beğeni topladı. Şen'in kar topu oynarken yaşadığı mutlu anlar, yürekleri ısıttı.

İl Özel İdaresi ekipleri, yaşlı kadının yardım çağrısına kayıtsız kalmadı

Elazığ İl Özel İdaresi ekipleri, yaşlı kadının çağrısına kayıtsız kalmadı. Köye ulaşan ekipler, hem samanlığın yolunu açtı hem de gıda ve yakacak yardımında bulundu.

Kar Elazığ'ı kapladı, 3 kafadar kayak takımlarını alıp caddeleri kayakla gezdi

Elazığ'da etkili olan kar yağışı sonrası 3 arkadaş Elazığ sokaklarını kayakla gezdi. Cep telefonu kamerasına kaydedilen o anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Arıcak'ta vatandaşlar, çatılarda biriken kar birikintilerini temizledi

Elazığ'ın Arıcak ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle çatılarda biriken karlar, ev sahipleri tarafından temizlendi.

Mezrada mahsur kalıp ilaçları biten iki kardeşin imdadına kaymakam yetişti

Elazığ'da kardan yolları kapanan mezrada yiyecekleri ve ilaçları biten 91 ve 86 yaşındaki iki kardeşin imdadına kaymakamlık ekipleri yetişti. Yol açma çalışmalarına Kaymakam Mahmut Sami Yılmaz da katıldı.

Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Bakım Evinde 5 binin üzerinde hayvan tedavi edildi

Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Bakım Evinde 5 yılda 5 binin üzerinde hayvan tedavi edilirken, başıboş gezen sokak hayvanları, hastanede tedavi edildikten sonra alttan ısıtmalı odalarda barınmaya devam ediyor.

Dalmış Beauty'den erkeklere gençleştiren estetik önerisi

Dalmış Beauty yetkilisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, son dönemlerde erkekler arasında da estetik uygulamalarının yaygınlaştığını belirterek erkeklere özel estetik uygulamaları hakkında bilgi verdi.

Sezonun dev kardan adamı Elazığ'da: Yaklaşık 4 metre uzunluğunda

Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı sonrası vatandaşlar kardan hünerlerini sergiledi. Elazığ'da bir vatandaş, 3 metre 75 santimlik kardan adamıyla sezonun en büyük kardan adamını yaptı.

Havalar soğudu, salebe talep arttı

Osmanlı'dan günümüze kadar uzanan ve geleneksel damak tadına hitap eden salep, hoş kokusu ve hastalıklara şifa olma özelliğiyle soğuk kış günlerinde Elazığ'da vatandaşın vazgeçilmez içeceği olmaya devam ediyor.

Kar yağışı nedeniyle düğün salonu çöktü

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde bulunan düğün salonu yoğun kar yağışı dolayısıyla çöktü.

Elazığ'da polis çocuklarla kar topu oynadı

Elazığ'da devriye atan polis ekipleri, çocukların oyun oynama isteğini geri çevirmeyerek onlarla birlikte kar topu oynadı.

Elazığ beyaza büründü, medeniyetler beşiği Harput'ta kartpostallık görüntüler oluştu

Elazığ'da geçtiğimiz hafta başlayan ve etkisini devam ettiren kar yağışı kenti beyaza bürürken, şehir merkezine 4 kilometre uzaklıkta olan tarihi Harput Mahallesi'nde kartpostallık görüntüler oluştu.

Berber müşteri bulamayınca kardan adamı tıraş etti

Elazığlı Berber Fırat Demir, müşteri bulamayınca yaptığı kardan adamı tıraş etti.

Özel öğretim kurumlarının sorunları raporu TOBB’ye takdim edildi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası 14. Meslek Komitesi bünyesinde hizmet veren Özel Öğretim Kurumları, Sürücü Kursları, Yabancı Dil ve Güvenlik Kursları sektör temsilcileri tarafından yapılan anketler ve birebir görüşmeler neticesinde sektörün sorun ve beklentileri rapor haline getirilerek TOBB’ye takdim edildi…

Elazığ'da otobüs seferlerinin açılmasıyla vatandaşlar otogara akın etti

Elazığ'da kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan yolların tekrar açılmasıyla otobüs seferleri de başladı. Aynı zamanda Elazığ'da uçuşların da iptal olmasıyla vatandaşlar, ulaşımını sağlamak için şehirlerarası otobüs terminaline akın etti.

Uzman estetisyen Dalmış'tan cildi sıkılaştırma tüyoları

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, ciltte yaşlanma ile birlikte oluşan sarkmalara karşı önemli bilgilendirmelerde bulundu.

Çatılarda 2 metrelik buz sarkıtları oluştu

Elazığ'da etkili olan soğuk hava nedeniyle evlerin çatılarında boyları 2 metreyi bulan buz sarkıtları oluştu.