Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Mesleki eğitim artık daha cazip

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan’ı ziyaret eden Milli Eğitim İl Müdürü Feyzi Gürtürk, 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanununda yapılan değişiklikle meslek liselerinin tercih edilmesiyle ilgili çok önemli destekler sağlandığını ve hem öğrenciler hem de gençler için fırsatlar getirildiğini söyledi. 

Başkan adayı Evsen: Esnafımız sorunları çözen bir başkan istiyor

Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası Başkan Adayı Ferhat Evsen, Devletimiz, esnaflarımızı her konuda desteklemesi gerektiğini ifade ederek 'Esnafımız, sorunlarıyla ilgilenen ve sorunlarını çözen bir başkan istiyor' dedi.

Elazığ Belediyesi Yazarlık Atölyesi ile genç yazarları keşfedecek

Gençler, kadınlar ve çocuklar için oluşturduğu sosyal projeleriyle öne çıkan Elazığ Belediyesi, şimdi de gençleri yazarlığa yönlendirmek, edebi yazılım dillerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla EBEGEM bünyesinde "Yazarlık Atölyesi" çalışmalarını başlatıyor.

Ülkü Ocaklarından LGS deneme sınavı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından BİLGİOCAK’TA eğitim portalı üzerinden Türkiye Geneli Ödüllü Çevrimiçi 8. Sınıflar LGS deneme sınavı yüksek bir katlımla gerçekleşti.

Resmi kurumlarda aşı standı açıldı

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Covid-19 pandemisine karşı il genelinde başlatılan aşı seferberliği kapsamında sokak ve alışveriş merkezlerinden sonra bu kez resmi kurum binalarının girişlerine aşı stantları açıldı.

İki kız kardeş Elazığ'da şifa buldu

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği, yaptığı başarılı operasyonlar ile hastalara hizmet vermeye devam ediyor.

Elazığ'da 3.3 büyüklüğünde deprem

Elazığ'da 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Fırıncılar Odası Başkanlığına İlhan Yıldız seçildi

Elazığ Fırıncılar Unlu İmalatçılar ve Gıda Satıcıları Esnaf Odası olağan genel kurulunda kurulda İlhan Yıldız ve İlhami Karakoç başkanlık için yarıştı. Genel kurulda İlhan Yıldız başkan seçildi.

Başkan Arslan Goart uygulamasını test etti

GoArt Metaverse uygulamasında dijital evrende inşa edilen Harput, TRT1 Pelin Çift'le Gündem Ötesi programında dünyanın ilk metaverse kenti olarak tescillendi. Uygulamanın ilk testini Harput'ta gerçekleştiren Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, 'Harput’a ilk metaverse kent ünvanını getiren GoArt, çağlar boyunca sayısız medeniyete ev sahipliği yapmış olan Harput ‘un mimarisini, kültürünü gelecek nesillere aktarmak için bir köprü görevi görecektir.' dedi.

Elazığ Valiliğinden Enes Kara açıklaması

Elazığ Valiliği, hayatını kaybeden Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Enes Kara olayıyla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiğini bildirdi.

Belediye ile Tapu Müdürlüğü arasında protokol imzalandı

Vatandaşların teknolojik gelişmelerden faydalanabilmesi, tapu işlem süreçlerinin kısaltılarak iş verimliliğinin artırılması, belediye ve tapu hizmetlerinin hızlı, güvenli ve elektronik ortamda sunulması amacıyla Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile Tapu ve Kadastro 16. Bölge Müdürü Mahir Tuncer ve Tapu Müdürü Gazi Osman Tosun arasında protokol imzalandı.

Elazığ Şeker Fabrikasında 28 Bin ton şeker üretildi

Elazığ Şeker Fabrikasında 2021 yılında 28 Bin ton şeker üretildiği açıklandı.

Elazığ İl Pandemi Kurulu Vali Toraman başkanlığında toplandı

Elazığ İl Pandemi Kurulu Olağan Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Toraman, vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi

Elazığ Valisi Ömer Toraman, halk günü programında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Kültür Mahallesi taziyeevi kaba inşaatı tamamlandı

Elazığ Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda Sosyal Belediyecilik alanında çalışmalarını sürdürüyor. Elazığ Belediyesi tarafından Kültür Mahallesi’nde inşa edilen taziyeevinin kaba inşaat çalışmaları tamamlandı.

Diyarbakır Annelerinden Milletvekili Erol'a geçmiş olsun telefonu

Diyarbakır'da evlat nöbeti tutan aileler, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'u telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Elazığ'da fahiş fiyat denetimleri başladı

Elazığ’da toptan ve perakende satış yerleri ile zincir marketlerde fahiş fiyat denetimi başladı.

Vali Toraman, vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Halk Günü programı kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve sorunları dinliyor.

TOKİ Elazığ'da 18 arsayı açık artırma usulüyle sattı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Elazığ'da 18 arsayı açık artırma usulüyle sattı.