Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

İLBANK Bölge Müdürlüğü’ne Elazığlı bürokrat

İLBANK Bölge Müdürlüğü'ne Elazığlı Mehmet Mücahit Başkıran atandı. 

Merhum Prof. Dr. Mustafa Temizer kabri başında anıldı

Fırat Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Eski Dönem Elazığ Belediye Başkanı Merhum Prof. Dr. Mustafa Temizer vefatının 26. yıldönümünde aile yakınları ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımı ile mezarı başında anıldı.

Gazze’ye Kardeş Payı temalı yardım kampanyası başlatıldı

Gazze Direniş Platformu öncülüğünde KADEM Elazığ Temsilciliği ve Kızılay Elazığ Şubesi işbirliğinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Gazze için yardım kampanyası başlatıldı.

Elazığ’da otobüs ve su ücretlerine zam geldi

Elazığ Belediye Meclisi, Haziran ayı oturumlarına ikinci birleşim ile devam etti. Birleşimde alınan karara göre otobüs ve su ücretlerine zam geldi.

Filistin yararına destek kermesi

Fırat Üniversitesi Filistin Destek ve Dayanışma Gençlik Platformu tarafından Filisin yararına kermes düzenlendi.

Elazığ Belediyesi, kurban satış ve kesim alanını açıkladı

Elazığ Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kurban satış ve kesim alanını açıkladı. Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Şehirler Arası Otobüs Terminali yanında bulunan 15 dönüm alan üzerine kurban satış ve kesim alanı oluşturulduğu bildirildi.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri

Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında yılsonu sergisi açılışı ve kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Elazığ Belediye Meclisi, Haziran Ayı oturumları başladı

Elazığ Belediye Meclisi, Haziran ayı oturumları başladı. Birleşimlerde Yeniden Refah Partisi Belediye Meclis Üyeleri Haluk Sertkaya ve Yusuf Ateş Partilerinden istifa ettiklerini ve bağımsız üye olarak görevlerine devam edecekleri konusunda meclise bilgi verildi.

Eğitim Bir-Sen’den öğretmenlik meslek kanunu açıklaması

Eğitim Bir-Sen Üyeleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde bir araya gelerek yeniden düzenlenmiş, kapsayıcı bir öğretmenlik meslek kanunu talep ettiklerini söylediler. Öte yandan Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi; mevcut uygulanan sıkılaşma politikaları ve faiz artırımlarının üretim ve yatırım alanları ile gelir dağılımını olumsuz etkilediğini söyledi.

SÜRSÜRÜ MAHALLESİ’NDE İNŞA EDİLEN KUR’AN KURSU, YENİ DÖNEMDE HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAK

Elazığ Belediyesi tarafından Sürsürü Mahallesi’nde inşa çalışmaları devam eden Kur’an kursunun, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılında öğrenci alımı gerçekleştirerek hizmet vermeye başlaması planlanıyor.

Keleş: Palu ve Kovancılar içme suyu sorunu çözülüyor

Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Palu ve Kovancılar içme suyu Arıtma Tesisi’nin proje süreci tamamlandığını açıkladı.

Milletvekili Erol: Okulların sonucuna gelmiş durumdayız

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’da 24 Ocak 2020 Elazığ depreminin ardından Cumhuriyet Halk Partili belediyeler tarafından yapımı devam okullar hakkında açıklamalarda bulundu.

Kudüs konulu konferans ve bilgi-kültür yarışması ödül töreni

Davet ve Kardeşlik Vakfı tarafından Prof. Dr. Mehmet Akbaş’ın konuşmacı olduğu “Kudüs” konulu konferans ve bilgi-kültür yarışması ödül töreni düzenlendi

Erol: Maden’de henüz çözüm odaklı bir sonuç olmadı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Maden ilçesinde henüz çözüm odaklı bir sonucun olmadığını belirtti.

Elazığ Belediyesi, noter kurası ile 35 daimi işçi alımı yapacak

Elazığ Belediyesi, noter huzurunda gerçekleştirilecek kura ile daimi olarak istihdam edilmek üzere toplam 35 erkek işçi alımı gerçekleştirecek.

Açıkkapı: Bu soykırım karşısında sessiz kalanlar, bu suça ortak olmaktadır

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Filistin’deki katliamlara, Elazığspor’un 2. Lig’e yükselişine ve Milli Güvenlik Kurulu (MGK) kararlarına değindi.

Başkan Şerifoğulları, Yıkımı Yapılacak Eski ETSO Binasında İncelemede Bulundu

Yıkımı, Elazığ İl Özel İdaresi tarafından yaptırılacak olan Belediye Çarşısı üzerindeki eski Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında incelemelerde bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, esnafların taleplerini dinledi. Kurban Bayramı’nın ardından başlanması planlanan yıkım çalışmaları için, Elazığ Belediyesi tarafından güvenlik önlemleri en üst düzeyde tutulacak, yıkım öncesinde, esnasında ve sonrasında çevre esnafın ve vatandaşların etkilenmemesi için bütün önlemler alınacak.

Hicret Mahallesi’ne yeni imar yolu

Eser, hizmet ve gönül belediyeciliği ilkesi ile Elazığ’ın gelecek on yıllarını planlayarak projeleri yatırıma dönüştürmeyi ve şehri emin adımlarla geleceğe taşımayı sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin doğu ve batı aksının trafik akışını rahatlatarak Protokol Yolu ile Hicret ve Aksaray Mahallelerini birbirine bağlayacak yeni imar yolu çalışmalarını yerinde inceledi.

Keleş, Ankara’ya giden Elazığlı öğrencilerle bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Ankara’da düzenlenen Sergisi’ne katılan Elazığlı Öğrenciler ile bir araya geldi.

Toplam 5359 haber.