Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Karayolları 8. Bölge Müdürü değişti

Karayolları 8. Bölge Müdürü değişti

Dalmış Beauty, kaş tasarımının püf noktalarını verdi

Dalmış Beauty yetkilisi ünlü stilist Mehmet Sait Dalmış, kaş tasarımının yüzün genç ve dinamik görünmesinde etkili olduğunu söyledi.

Elazığ'da 452 depremzede daha evlerine kavuştu

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında kent genelinde konutların yapımı ve teslimatı devam ederken, 452 depremzede vatandaş daha evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Vali Toraman ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, ilçe ziyaretleri kapsamında bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Palu ilçesini ziyaret etti.

Elazığ'da öğretmenler günü buluşması

Elazığ Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenler için özel bir program düzenlendi.

Namaz esnasında kalp krizi geçiren imam hayatını kaybetti

Elazığ merkez Ataşehir Mahallesi Hacı Hasanpolat camii İmam Hatibi Muhittin Karaman geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Açık: Toplumsal cinsiyet eşitliği sağlamadıkça kadına yönelik şiddet önlenemez

ELİKAD Başkanı ve Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla açıklama yaptı.

Şehit Hasan Halit Küçük adına okulda şehitlik köşesi yapıldı

Elazığ Şehit Hasan Halit Küçük Ortaokulunda, şehidin isminin taşıdığı şehitlik köşesi yapıldı.

Elazığ Belediyesi dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı

Elazığ Belediyesi, Belediyenin ya da Belediye yetkililerinin ismini kullanarak yardım talebinde bulunan dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

Kanal boyu projesinde sona gelindi

Elazığ'da şehrin doğusunda başlatılan Kanal Boyu Çevre Düzenleme ve Park Yapım İşi çalışmalarında sona gelindi.

Elazığ'da deprem konutları hak sahiplerine teslim edilmeye devam ediyor

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası kent geneli yapımı tamamlanan TOKİ konutları kurayla hak sahiplerine teslim edilmeye devam ediyor.

Başkan Yılmaz öğretmenleri unutmadı

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla beldede bulunan okulları ziyaret ederek, okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Elazığ'da şehit öğretmenler unutulmadı

Elazığ'da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla teröristler tarafından düzenlenen saldırılarda şehit olan öğretmenler anısına fotoğraf sergisi açıldı.

Elazığ Havalimanında seferler yeniden başlıyor

Bakım, onarım çalışmaları nedeniyle kapalı olan Elazığ Havalimanı'nda çalışmalar tamamlandı ve yeniden uçuşların yapılacağı tarih netleşti.

Elazığ'da ekmeğe ve simide zam

Elazığ'da somun ve pide ekmeğine zam geldi.

Çocuklardan en yaşlı öğretmenlere anlamlı ziyaret

Elazığ'da bir grup çocuk '24 Kasım Öğretmenler Gününde' kentin en yaşlı öğretmenleri ile bir araya gelerek hediye verdi.

20 Yıldır topladığı yeraltı cevherlerini müzede sergileyecek

Elazığ'da yaşayan maden mühendisi Nusret çoban, 20 yıldır topladığı maden cevherleri ve fosilleri müzede tanıtacak. Çoban'ın hedefi, uluslararası alanda ilk üç içerisine girebilecek bir müze oluşturmak.

Halk Eğitim Merkezi fabrika gibi çalışıyor

Elazığ El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün açmış olduğu kurslarda eğitim gören kadınlar hem meslek ediniyor hem de aile bütçelerine katkı sağlıyor. 

3 yıl önce 10 sumak ağacı dikti, yüzde 200 verim aldı

Elazığ'ın Baskil ilçesinde bir üretici, kendi imkanlarıyla 3 yıl önce 10 sumak ağacı dikti. Yetiştirdiği sumak ağaçlarının her birinden 40 kilo sumak ele eden üretici, yüzde 200 verim aldı.