Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Dalmış Beauty'den kadınlara bakım önerileri

Dalmış Beauty yöneticisi ünlü stilist Mehmet Sait Dalmış, kadınlara bakımlı olmanın ipuçlarını verdi.

O bir öğretmen daha fazlası, engelli öğrencisini her teneffüs kucağında gezdiriyor

Elazığ'da bir beldede sınıf öğretmenliği yapan Erhan Arslanbaş, fiziksel engelli öğrencisini her teneffüs kucağında gezdiriyor. Ailesi getiremediği zaman öğrencisini evinden alarak kucağında okula getiren Arslanbaş, onunla çocuğu gibi ilgileniyor.

Jeoloji uzmanı Prof. Dr. Aksoy: 'Meteorolojik olayların depremle doğrudan ilgisinin olduğu kanıtlanmamış, bunlar tesadüfi'

Geçtiğimiz günlerde yaşanan en uzun parçalı ay tutulması, Konya, Malatya, Düzce, Tokat ve en son da Erzurum'da peş peşe depremleri de beraberinde getirdi. Türkiye'nin farklı bölgelerinde meydana gelen depremler sonrası Ay tutulması veya mevsimler, depremi tetikliyor mu sorusuna açıklık getiren jeoloji uzmanı Prof. Dr. Ercan Aksoy, meteorolojik olayların, depremle doğrudan ilgisinin kanıtlanmadığını ve bunların tamamen tesadüfi olduğunu kaydetti.

Uzman estetisyen Dalmış'tan, microblading kaş tasarımı önerisi

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, kaşların doğallığını bozmadan, varsa aradaki boşlukları doldurarak yapılan microblading yöntemi hakkında bilgi verdi.

Hem çevreyi temizliyor hem de sokak kedisine süpürgesi ile masaj yapıyor

Elazığ'da temizlik görevlisi ile sokak kedisi arasındaki dostluk yüzleri gülümsetti. Temizlik görevlisi, 2 yıldır hem çevreyi temizliyor hem de sokak kedisine süpürgesi ile her gün masaj yapıyor.

TOKİ, deprem sonrası Elazığ'ı yeniden inşa etti

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından kent genelinde 20 binden fazla konutun çoğunluğu tamamlandı. Çekilen kuralarla yeni evlerine kavuşan vatandaşlar, deprem sonrası yaşadıkları büyük sıkıntıların giderildiğini ve yeni bir Elazığ'ın inşa edildiğini söyledi.

Tam Bana Göre Festivalinde Elazığ Belediyesi standına yoğun ilgi

Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi, Ankara’da Millet Bahçesi’nde AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından gençlere yönelik düzenlenen Tam Bana Göre Festivaline katıldı.

Açık: Çocuk Hakları Sözleşmesi’nin tüm maddelerini uygulamalıyız

Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 20 Kasım Dünya Çocuk Günü dolayısıyla açıklama yaptı.

KPSS'den yeterli puanı alamayınca baba mesleğine yöneldi

Elazığ'da yaşayan ve Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Otomotiv Öğretmenliği Bölümünden 2002 yılında mezun olan Sedat Ağaçkıran, KPSS'den yeterli puan alamayınca baba mesleği olan yorgancılığa yöneldi. Çeyrek asrı aşkın bir süredir yorgan yapmayı sürdüren Ağaçkıran, yanlarında çalıştıracak çırak bulamadıkları için mesleklerinin son demlerini yaşadığını söyledi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden gençlere 3 müjde

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yatırım envanterine Fırat Üniversitesi Genç Ofis, eskirim salonu ve bocce sahasını da dahil etti.

Dolgu yaptırarak genç görünmek mümkün

Dalmış Beauty yetkilisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, dolgu yaptırarak çok daha genç görünmenin mümkün olduğunu söyledi.

Atatürk'ün Elazığ'a gelişinin 84'üncü yıl dönümü etkinliği

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Elazığ'a gelişinin 84'üncü yıl dönümü kapsamında düzenlenen etkinlikte kaldığı oda ziyaret edildi.

6 yaşındaki kızın bayrak sevgisi: Ters dönen Türk bayrağını önce düzeltti sonra öpüp alnına koydu

Elazığ'da 6 yaşındaki kız çocuğu, bir iş yerinde bulunan ve rüzgar nedeni ile ters dönen Türk bayrağını düzelttikten sonra öpüp alnına koydu.

Başkan Öztürk'ten seçim uyarısı: Herkes ayağını denk alsın

Elazığ OSB Başkanı Suat Öztürk, OSB seçimlerine siyasi müdahalenin olmaması gerektiğini belirterek, 'Üçüncü şahıs insanlar, gelip organize sanayi bölgesini karıştırırlarsa karşılarında beni bulurlar. Onun için herkes ayağını denk alsın' dedi. 

Yardım etmek istedikleri yaralı domuzun tepkisi karşısında neye uğradıkları şaşırdılar

Elazığ'ın Baskil ilçesinde boş sulama havuzuna düşen yaralı domuz, kendisini kurtarmak isteyen vatandaşlara saldırmaya çalıştı. Vatandaşlar domuzun havuzda olmasına rağmen panikle kaçıştı.

Marketlerdeki fiyata kızdı, 20 dönümlük sebze tarlasını vatandaşlara ücretsiz açtı

Elazığ'da marketlerdeki fiyata kızıp tarlasını vatandaşlara açan üretici Fethi Çakmak, 20 bin TL değerinde 7 tonluk sebzeyi ücretsiz bir şekilde dağıtıyor. Tarlasında halen tonlarca sebze olduğunu dile getiren Çakmak, ihtiyaç sahibi herkesi beklediğini söyledi.

Elazığ'da İpek Yolu Gençlik Merkezi gönüllülerinden lavanta parkı

Elazığ'da İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi tarafından 30 dönüm araziye 40 bin kök lavanta ekimi yapıldı.

Harput Kalesi'nin tarihi çıkan buluntular ile 2 bin 200 yıl geriye gitti

Elazığ'ın tarihi Harput Mahallesi'nde yerleşimin MÖ 3000'lerin başlarında başladığı belirtilen Harput Kalesi'nde yeni ortaya çıkan buluntular ile kalenin tarihi 2 bin 200 yıl geriye giderek, kalenin 5 bin yıllık olduğu tescillendi.

Üzerine 10. kattan kadın düşen adam yaşadıklarını anlattı: 'Kadın tepeden başımı düşmüş gözümü açtım hastanedeyim'

Elazığ'da 10. kattan atlayan bir kadın hayatını kaybetmiş, üzerine düştüğü Vedat Güven ise yaralanmıştı. Hastanede tedavisi süren Güven, 'Kadın tepeden başımı düşmüş, gözümü açtım hastanedeyim. Hiçbir şey hatırlamıyorum' dedi.