Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Erol, TBMM’DE Elazığspor’un şampiyonluğunu konuştu

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, TBMM’nde Elazığspor’un Şampiyonluğuyla ilgili yaptığı konuşmada, şehrin marka değeri olan Elazığspor’un şampiyonluğunun şehirdeki algıyı değiştirdiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Anadolu Gençlik Derneği’nden Gazze’ye destek

Anadolu Gençlik Derneği tarafından İsrail’in Refahta Çadır Kente yaptığı saldırıları kınamak için basın açıklaması ve dua programı düzenlendi.

Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi 2025 yatırım programına alındı

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof.Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ’da Yarı olimpik yüzme havuzu projesinin 2025 yatırım programına alındığını duyurdu.

Elazığ Valiliği hukuki süreç başlatacak

Elazığ Valiliği Somun Ekmeğ’in 10 TL’den satışı konusunda açıklama yaparak zam kararı ile ilgili hukuki süreç başlatacaklarını duyurdu.

EDEP’ten değerlendirme toplantısı

Eğitime Destek Platformu mayıs ayı değerlendirme toplantısı TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci’nin katılımı ile gerçekleştirildi

Elazığlılar peynirli ekmek şöleninde buluştu

İzmir Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Peynirli Ekmek şöleninde Elazığlılar gönüllerince eğlenip hasret giderdi.

81 İlin Baro Başkanlığından, İsrail’in katliamına tepki!

Türkiye’de 81 ilin Baro Başkanlığından, İsrail’in sivil Filistin halkına yönelik gerçekleştirdiği hava saldırısına tepki geldi. Baroların ortak yayımladığı bildiride, İsrail’in saldırıları kınandı, insan hakları ve demokrasiyi savunan ülkelere katliamın önüne geçmesi için çağrı yapıldı.

Elazığ El-Aksa Platformu’ndan teşekkür

Elazığ El-Aksa Platformu, Elazığ’da düzenlenen Gazze yürüyüşü ve mitingine katılanlara teşekkür etti. El-Aksa Platformu ev sahipliğinde Elâzığ’da doğu ve güneydoğu bölgelerinde 12 ilin katılımıyla büyük Gazze Yürüyüşü ve Mitingi düzenlendi. Düzenlenen yürüyüş ve mitingin ardından Elazığ El-Aksa Platformu, programa katılanlara teşekkür etti.

İl Özel İdaresi yol yapım çalışmalarını sürdürüyor

İl Özel İdaresi Ekipleri yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ’da somun ekmeğin fiyatı yine değişti!

Geçtiğimiz günlerde ekmeğe gelen zamma Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman karşı çıkmıştı ve zam geri çekilmişti. Bugün ise Elazığ’da Fırıncılar Odası tarafından 200 gram somun ekmeğin fiyatı 8 liradan 10 liraya çıkartıldığını açıkladı.

Tarihi Maden Hükümet Konağı, vatandaşın hizmetine açıldı

Maden’de Türkiye’nin en eski mülki idare binası, yapılan restorasyon sonrasında, Maden Hükümet Konağı olarak vatandaşlara hizmete başladı. 262 yıllık binanın vatandaşın hizmetine açılması, ilçede memnuniyetle karşılandı.

Işıkver, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’la telefonda görüştü

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifleri aracılığıyla esnaflara kullandırılan kredi faiz oranlarının artması sonrası iş dünyası temsilcilerinin çağrı üzerine yoğun girişimlerde bulunan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, yaşanan sorunun çözümü için temaslarını sürdürüyor.

Süre doluyor! 

Yeni tip ehliyete geçiş için süre yıl sonunda dolacak olmasına rağmen 7 milyonun üzerinde kişi ehliyet yenileme başvurusunda bulunmadı.

Açıkkapı: 27 Mayıs 1960 darbesinde millet iradesi hiçe sayıldı

27 Mayıs Darbesinin yıldönümünde açıklamalarda bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, “Artık vakit muasır medeniyetlerin üzerine çıkma vaktidir” dedi.

Ve Şampiyon Elazığspor

TFF 3.lig 2.grup Play-Off finalinde Elazığspor, 52 Orduspor ile karşı karşıya geldi.

BAŞKAN ALAN’IN TAHSİS ETTİĞİ OTOBÜSLER YOLA ÇIKTI

Elazığspor ile 52 Orduspor arasında cumartesi günü İstanbul Ali Sami Yen Rams Park’ta oynanacak play-off yükselme final maçını izlemek amacıyla Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tahsis edilen iki adet otobüs, yoğun bir taraftar gurubu eşliğinde İstanbul’a uğurlandı. Elazığspor’a sezon içerisinde verdiği pirim destekleriyle öne çıkan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, İstanbul’da oynanacak final maçı için de iki otobüs tahsis etmişti. Başkan Alan’ın Elazığspor’un 2. Lige yükselme final maçı için tahsis ettiği otobüsler İstanbul’a hareket etti.

Cumhuriyet Mahallesi’nde geniş kapsamlı temizlik çalışması yapıldı

Elazığ Belediyesi, 46 Araç ve 170 Personelle gerçekleştirdiği temizlik kampanyası doğrultusunda, Cumhuriyet Mahallesi’nde geniş kapsamlı temizlik çalışması yaptı.

Gürsel Erol’dan önemli çağrı!

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hem Elazığ’da ve İstanbul ile çevresindeki illerde yaşayan Elazığlıları Cumartesi günü oynanacak maçta takımının yanında yer alamaya davet etti.

Kaza tespit tutanağı artık e-devlet’te

e-Devlet mobil uygulamasına eklenen yeni özellikle matbu evraka gerek olmadan kaza tutanakları cep telefonuyla e-Devlet üzerinden tutulabilecek.

Toplam 5359 haber.