Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Bahşi: 'Sendikacılığa Yeni Bir Soluk Getirdik'

Memur Sen Konfederasyonu bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Eğitim-Bir-Sen, 29. kuruluş yıl dönümünü kutluyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'a gelecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ’ın kanaat önderlerinden Hafız Abdullah Nazırlı’nın cenaze törenine katılmak üzere Elazığ’a gelecek.

Kanaat Önderi Abdullah Nazırlı Vefat Etti

Elazığ'ın kanaat önderlerinden Abdullah Nazırlı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Ziver Havacılık Uçak Hangarı Açtı

2016 yılında Ziver Holding bünyesinde Ankara merkezli olarak kurulan Ziver AİR Havacılık, yatırımlarına devam ediyor.

Elazığ'da Köy Okulları Yüz Yüze Eğitime Hazır

Elazığ'da Covid-19 koşullarının hafif seyrettiği ya da virüsün hiç görülmediği köy ve benzeri yerleşim yerlerinde okullar, 15 Şubat’ta başlayacak yüz yüze eğitime hazırlandı. 

Başarılı Yönetici Ödüllendirildi

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş Sivrice İlçe Yöneticisi Ayhan Beşiktaş, ilçede gösterdiği başarılı performansından ötürü Kaymakam Yunus Emre Vural tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi. 

Elazığ'ın üç önemli sorunu nedir?

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ'ı hak ettiği yere taşımak adına yapılacak çalışmalarda vatandaşların da görüşünü almak amacıyla anket çalışması başlattı.

Ülkü Ocakları'ndan Çocuklara Anlamlı Hediye

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezimiz tarafından hazırlanan Ocaktabul Oyunu, Elazığ'da öğrencilere hediye edildi. 

Misafir Ağırlama Bütçesi Dudak Uçuklattı

Elazığ Belediyesinin 2021 yılı misafir ağırlama hizmetleri için ayırdığı bütçe dudak uçuklattı.

ABD’nin Kumaşları Elazığ’ın Kök Boyaları İle Renklenecek

​Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı salonunda Itri, Tıbbi ve Boya Bitkilerinin geliştirilmesi, demonstrasyon çalışmalarının yapılması ve yaygınlaştırılmasına yönelik toplantı yapıldı.

İpek Yolu Gençlik Merkezi Faaliyetlerine Başlıyor

Elazığ İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi Mart ayında ilk faaliyetlerine başlıyor.

Sağlıkçılardan Milletvekili Gürsel Erol'a Teşekkür

Fırat Üniversitesi Hastanesi Sağlık-Hak-Sen temsilcisi Haluk BAL, Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde sağlık çalışanlarının 3’lü vardiyaya geçirilmesi sonrasında yaşadıkları sorunları kamuoyuyla paylaşan ve sağlıkçılara destek veren CHP Elazığ Milletvekiline Gürsel EROL’a teşekkür etti.

Korona virüse yakalandı, bilinçsiz ilaç kullanınca ölümden döndü

Elazığ'da daha önceden kalp rahatsızlığı ve ritim bozukluğu nedeniyle operasyon geçiren ve devamında ilaç tedavisi gören 73 yaşında Mehmet Tuğlu, korona virüs (Covid-19) hastalığına yakalandıktan sonra doktorlara danışmadan, asetilsalisilik asit içeren ilaç kullanması sonucu beyin kanaması geçirdi. Bazı yakınlarının umudu kestiği yaşlı adam, Elazığ Mediline Hastanesinde başarılı operasyonla tekrar hayata tutunup ayağa kalktı.

Belediyeye Usulsüz İşçi Alındığı İddiası

Kovancılar Belediyesine 60 kişinin usulsüz bir şekilde işe alındığı iddia edildi.

Başkanı davullu zurnalı karşıladılar

Elazığ'da kentsel dönüşüm ile yeni evlerine kavuşan vatandaşlar, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı davul ve zurna ile karşılayarak teşekkür etti.

Elazığ TSO'dan Eğitim Sektörüne Destek Talebi

Elazığ TSO 14. Meslek Grubu içerisinde yer alan Eğitim Sektörünün sorunları Elazığ TSO Meclis Başkan Vekili ve Eğitim Sektör Başkanı Veli Aksu tarafından hazırlanan rapor ile TOBB’ye takdim edildi.

Başhekimlik, Şehit ve Gazi Yakınları İçin Etkinlik Düzenlendi

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde 3713 Sayılı Terörle Mücadele Kanunu kapsamında görev yapan şehit yakını, gazi ve gazi yakını çalışanlarına yönelik etkinlik düzenlendi.

Orta Hasarlı Cami Ortada Kaldı

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde hasar gören, yapılan incelemeler sonrasında orta hasar raporu verilen İzzetpaşa Camiinde hala onarım çalışması yapılmadı. 

Karantinaya alınan köy sayısı 3'e çıktı

Elazığ'da korona virüs (Covid-19) görülmesi üzerine İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla karantinaya alınan köy sayısı 3'e yükseldi.