Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Vali Erkaya Yırık: Elazığ bir çok yönüyle yıldızı parlayan bir şehir

Amaçlarının daha iyi, güzel hizmetler sunarak daha huzurlu, güvenli ve her yönüyle mamur bir Elazığ'ı yeniden inşa edebilmek olduğunu belirten Vali Erkaya Yırık, Elazığ'ın bölgesinde sağlık hizmetlerinden eğitime, turizmden ticarete, kültürden sanata kadar birçok yönüyle yıldızı parlayan bir şehir olduğunu söyledi.

Vali Erkaya Yırık, Elazığ'ın gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu

Elazığ Valisi Vali Erkaya Yırık, deprem ve Covid-19'la mücadele kapsamında açıklamada bulundu, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak projeler hakkında bilgi verdi.

Elazığ'da binlerce modern deprem konutu hızla yükseliyor

Elazığ'da 19 bin 500 konutun yapılmaya başlandığını ve 2021 yılının başlarında 8 bin konutun teslim edilmesinin planlandığını aktaran Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Vatandaşlarımızın rahat ve konforlu şekilde yaşayabileceği deprem korkusunda uzak bir şekilde çevre düzenlemesiyle, oyun parkalar ve diğer donatılarıyla gayet modern güzel binalar oldu dedi.

Elazığ'da 68 kişi hastanelere başvurdu

Elazığ'da sabah saatlerinde meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki depremde 68 kişinin hastanelere başvurduğu bildirildi. Deprem anında panikleyen bir kadının, kendini balkonda aşağı attığı öğrenilirken, düştükten sonraki çığlıkları ise cep telefonun kameralarına yansıdı.

Elazığ'da son 7 saatte 44 artçı deprem meydana geldi

Elazığ'da bugün meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki depremin ardından son 7 saat içerisinde 44 artçı deprem meydana geldi.

Elazığ'da 5.3 büyüklüğünde deprem

Elazığ'da 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremle ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şu ana kadar olumsuz bir durum yok. Tüm ekiplerimiz sahada taramalarına devam ediyor dedi.

Elazığ'da Korkutan Deprem

Elazığ'da 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Elazığ'a mevsimin ilk karı yağdı, Harput'ta kartpostallık görüntüler oluştu

Elazığ'a mevsimin ilk karı yağdı, tarihi Harput Mahallesi'nde kartpostallık görüntüler oluştu.

Deprem bölgesi Elazığ'da kısıtlamayla yıkımlar hız kazandı

Covid-19 tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasıyla deprem bölgesi Elazığ'da kent merkezindeki ağır hasar alan binaların yıkımları hız kazandı. Kontrollü yıkımlar sırasında 8 katlı binanın çökme anı da görüntülendi.

Elazığ sokağa çıkma kısıtlaması ile sessizliğe büründü

Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında başlayan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması sonrası Elazığ'da cadde ve sokaklar sessizliğe büründü.

Bir mahalle 2 bin 251 konutla hızla dönüşüyor

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından en çok hasar alan yapının bulunduğu mahallerden Abdullahpaşa'da TOKİ koordinesinde 2 bin 251 konutun yapımı devam ederken diğer yandan da yıkımlar sürüyor. Depremin 1 yılı dolmadan 1. etap konutlar ile 2. etap konutların bir kısmının sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Elazığ'da 3.2 büyüklüğünde deprem

Elazığ'da 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Elazığ'da deprem konutları hızla tamamlanıyor

Elazığ'da depremin ardından başlatılan 18 bin 868 konutun tamamlanması için sahada çalışmalar aralıksız olarak sürerken Akçakiraz beldesindeki 111 konut da tamamlandı. Konutların önümüzdeki hafta içinden itibaren hak sahiplerine teslim edilmesinin planlandığı öğrenildi.

Başkan Şerifoğulları,'Birçok projemizi hayata geçirmenin gayreti içerisindeyiz'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları,Birçok projemizi hayata geçirmenin gayreti içerisindeyiz. Görev süremiz bitinceye kadar bu çalışmalarımıza yorulmadan, bıkmadan devam edeceğizdedi.

Elazığ'da 15 bin fidan toprakla buluştu

Elazığ'da Geleceğe Nefes Ol seferberliği kapsamında bugün 15 bin fidan toprakla buluşurken, ay sonuna kadar bu rakamın 223 bine ulaşacağı aktarıldı.

Elazığ'da polisten Covid-19 denetimi

Elazığ'da Koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında polis ekipleri semt pazarında denetleme gerçekleştirdi.

Vali Yırık'tan Koronavirüs Denetimi

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da Covid-19 denetimleri haftanın her günü sahada görevlendirilen ekipler tarafından yapılıyor. 

Kaldırımlardaki Reklam Panoları Kaldırıldı

Elazığ Belediyesi, şehir genelinde trafik ve yaya güvenliğini sağlamak amacıyla denetimlerini sürdürüyor.

Başarılı Akademisyenlere Teşekkür Plaketi Verildi

Akademik alanda ‘Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi’ne girerek Fırat Üniversitesi’nin adını uluslararası sahada gururla duyuran öğretim üyelerine teşekkür plaketi verildi.