Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Tarihi Bakırcılar Çarşısı Yenileniyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin tarihine değer katacak projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Elazığ'da çiftçiler şeker pancarı mesaisinde

Elazığ Şeker Fabrikası'nda 82 köyden bin 356 çiftçinin ürettiği şeker pancarının alım kampanyasının startının verilmesiyle birlikte, tarlalarda yoğun hasat mesaisi başladı. Pancar hasadına başlayan çiftçiler, emeklerinin karşılığını almanın mutluluğunu yaşıyor.

Vali, engelli şahsın tüm maskelerini satın aldı

Elazığ'da korana virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında denetimlere katılan Vali Erkaya Yırık, cadde üzerinde maske satan engelli bir vatandaşın maskelerini satın alıp, rahatsızlığı ile ilgili bilgileri aldıktan sonra ilgilenilmesi için talimat verdi.

Valilik'ten dolandırıcılara karşı uyarı!

Elazığ Valiliği, dolandırıcılara karşı vatandaşları ve iş adamlarını uyardı.

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında vali ve başkan pedal çevirdi

Elazığ'da Vali Erkaya Yırık ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, gönüllülerden oluşan ekiple bisikletle 'Avrupa Hareketlilik Haftası' kapsamında şehir turu attı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı konut fiyatları depremzedeleri memnun etti

Elazığ'da hak sahibi depremzedeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı konut fiyatlarından memnun kalırken, devam eden inşaatların bir an önce tamamlanmasını talep etti.

Vefalı Mehmetçik, kayıp olduktan sonra bulduğu nineyle bir araya geldi

Elazığ'da kaybolduktan 3 saat sonra jandarma ekiplerinin araması sonucu dağlık alanda bulunan Alzaymır hastası 87 yaşındaki Naile nineyi, Covid-19 denetimleri gerçekleştiren Mehmetçik evinde ziyaret etti. Ziyarette Naile nine, 'O sıra beni arayan jandarmayı görseydim bir parça ekmek yedirirdim' dedi.

Asri Mezarlıkta Yeni Parseller Oluşturuluyor

Elazığ Belediyesi şehir genelindeki mezarlık alanlarında gerçekleştirdiği peyzaj ve yenileme çalışmalarının yanı sıra yeni mezarlık alanları oluşturmayı sürdürüyor.

Kendi çiftliğini kurdu, bir yılda 200 bin adet tavuk ve hindi satışı yaptı

Elazığ'da üniversite mezunu 1 çocuk annesi Ceyda Can, Atanamadım diye hayatımı bitirmeme gerek yok diyerek çalışma hayatına atıldı, kurduğu çiftlikte sadece geçtiğimiz yıl 200 bin adet tavuk ve hindi satışı gerçekleştirdi.

Kopan parmakları 6 saatlik operasyonla dikildi

Elazığ'da 4 çocuk annesinin patozda kopan 3 parmağı, zamanında hastaneye ulaştırılması sayesinde 6 saatlik operasyonla yerine dikildi.

Elazığ'da depremin ardından 381 konut daha tamamlandı

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen deprem sonrasında depremden etkilenen vatandaşlar için Yazıkonak Beldesinde yapımına başlanan 381 konut daha tamamlandı. Bu konutların da tamamlanmasıyla kısa sürede hak sahiplerine verilecek daire sayısı bin 341'e yükselirken,yıl sonuna kadar bu rakamın 8 bine ulaşmasının hedeflendiği belirtildi.

Elazığ'da 19 Eylül Gaziler Günü

Elazığ'da, 19 Eylül Gaziler Günü Korana virüs (Covid-19) tedbirleri alınarak kutlandı.

Belediye Yollara Zarar Veren Beton Mikserlerine Göz Açtırmıyor

Elazığ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri son iki ayda ekolojik kapak taktırmayan ve asfalta harç dökerek zarar veren 61 beton mikserine toplamda 31 bin 816 TL ceza kesti.

Elazığ'daki radyolar Halil Sezai şarkıları yayınlamama kararı aldı

Elazığ'da radyolar, yaşlı bir adamı darp eden Halil Sezai Paracıkoğlu'nun şarkılarını yayınlamama kararı aldı.

Elazığ'da yaylacılar dönüş hazırlığına başladı

Elazığ'da ilkbaharla birlikte yaylalara giden sürü sahipleri, sonhabarın gelmesiyle birlikte dönüş hazırlıklarına başladı.

Elazığ Belediyesi Çevre Düzenleme Çalışmalarını Sürdürüyor

Şehir genelinde çevre düzenleme çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri şehrin ulaşım konforunu artırmak için yoğun mesai harcıyor.

Elazığ'da Covid-19 denetimi

Elazığ'da Koranavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında jkent merkezinde denetim gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi Yeni Yollarla Trafik Akışına Konfor Kazandırıyor

Elazığ Belediyesi trafik akışını rahatlatmak, yolların kalitesini ve standardını yükseltmek, daha modern ve güvenli ulaşım olanağı sağlamak amacıyla yol yapım, bakım-onarım ve alternatif yol çalışmalarını sürdürüyor. 

Elazığ'da, müşteriler tarlada kendi sebzesini toplayarak satın alıyor

Elazığ'da Korona virüs (Covid-19) nedeniyle vatandaşların stres atması için farklı bir uygulama yapan bir çiftçinin yol üzerindeki bahçesine gelen müşteriler, sebzeleri kendi elleriyle istedikleri kadar toplayıp satın alıyor. Tarlada sebzelerin kilogram fiyatının satışını sabitleyerek 2 TL olarak belirleyen çiftçi, hem kendi kazanıyor, hemde vatandaşın stres atmasını sağlıyor.