Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Başkan Özkan: Emekliler lütuf değil, hakkını istiyor

CHP Elazığ İl Başkanı Av. Onur Özkan, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından 81 İl de eş zamanlı düzenlenecek olan "Büyük Emekli Mitingi" ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Erol: Yanlış politikalar felakete davetiye çıkarıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili ve Çevre Komisyonu Sözcüsü Gürsel Erol, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yaptığı konuşmada Elazığ’ı bekleyen heyelan tehlikesi ile ilgili Meclis kürsüsünde uyarılarda bulundu.

Elazığ’da Bölgesel Gazze Mitingi yapılacak

ELHAK Platformu’nun organize ettiği Bölgesel Gazze Mitingi 26 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.

TBB meclis üyesi seçimi yapıldı

Türkiye Belediyeler Birliği’ne Meclis Üyesi seçimi yapıldı. Seçim Belediye Kültür Merkezinde, ilde görev yapan İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımlarıyla yapıldı.

Açıkkapı, Mecliste Maden ile ilgili konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi grubu tarafından meclise sunulan Maden İlçesindeki heyelan riskine ilişkin araştırma önergesi üzerine söz alan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Maden kaderine terk edilemez, edilmeyecektir.

BAŞKAN TELÇEKEN: “ELAZIĞSPOR İÇİN İSTANBUL’DA KENETLENİYORUZ”

Elazığ İstihdam Gelişim ve Eğitim Derneği (ELİGED) Başkanı Tugay Telçeken, Cumartesi günü İstanbul’da yapılacak Çimentaş Elazığspor ile 52 Orduspor maçı öncesi bir basın açıklaması yaparak şehrin tüm dinamiklerinin Elazığspor etrafında birleşmeleri gerektiğini söyledi.

Başkan Öztürk Elazığspor Maçı İçin 2 Otobüs Tahsis Etti

Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, Elazığspor’un 25 Mayıs Cumartesi Günü İstanbul’da Rams Park’ta oynayacağı final maçı için 2 otobüs tahsis etti.

Başkan Şerifoğulları, sahada incelemelerde bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir kimliğine değer kazandıran Akpınar Mahallesi Yaşam Alanı ve Doğukent Spor Köyü’nde incelemelerde bulundu.

Elazığ’a atanan Hakim ve Savcılar Resmi Gazete’de yayımlandı

Bugün yayımlanan Resmi Kararda Elazığ ve ilçelerine atanan Hakim ve Savcılar belli oldu.

Fırat Üniversitesi, Gazze için nöbette

İsrail'in aylardır Gazze'ye yönelik sürdürdüğü saldırıları protesto etmek isteyen Fırat Üniversitesi öğrencileri Kampüs İntifadası ile çadır nöbeti başlattı. Gençler, Kampüs meydanına kurdukları çadırlarda nöbet tutarak, iki gün boyunca saldırıları protesto edecek.

Gazze’de gönüllü hekimlik yapan kamacı yaşadıklarını anlattı

Gazze'de gönüllü hekim olarak Çalışan Dr. Taner Kamacı, Ahmet Tevfik Ozan Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programda yaşadıklarını anlattı.

Zabıtadan pazarlara denetim

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla semt pazarlarında denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Keleş, kurum ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, şehrin çeşitli kurumlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürüyor.

Öğretmelerin gözü kulağı burada! 

Son olarak 6 Mayıs'ta toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi gündemdeki gelişmeleri değerlendirme üzere bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir kez daha bir araya gelecek. Toplantıda ekonominin seyri, kamuda tasarruf önlemleri masaya yatırılacak, TBMM tatile girmeden önce yasalaşması öngörülen yasal düzenlemeler ele alınacak.

Şerifoğulları, Cip Yaşam Kompleksi alanında incelemelerde bulundu

31 Mart Seçimleri öncesinde “Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonu” başlığı ile projelerini açıklayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, projeler arasında yer alan Cip Yaşam Kompleksi’nin inşa edileceği alanda incelemelerde bulundu.

Milletvekili Keleş, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Aksaray ve Hicret Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Hicret Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Erol: Siyasi polemikler sorunların çözümüne katkı sağlamaz

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, esnafların sorununu çözmek için siyasi polemikler yerine çözüm odaklı birlikteliğin sağlanması gerektiğini söyledi.

Ses Elazığ Sivil Toplum Bülteni çıkarılacak

Elazığ STK platformu çalışma grubu toplantısı düzenlendi. Toplantıda STK Platformu olarak basın bülteni çıkarılması ve basın bülteninin dağıtım organizasyonu görüşüldü.

Toplam 5359 haber.