Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Pandemi Çağrı Merkezi Hizmete Girdi

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından vatandaşların ve sağlık çalışanlarının Pandemi ile ilgili sorularına 7 gün 24 saat cevap vermek üzere kurulan Pandemi Çağrı Merkezi hizmete açıldı. 

Belediye'den Açıklama: Su Kesintileri Arızadan Kaynaklı

Elazığ Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşlara daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için şehir genelinde meydana gelen su arızalarına hemen müdahale ediyor. 

Keban Barajı 46 Yaşında

Elazığ'ın Keban ilçesindeki Keban Barajı ve Hidroelektrik Santralinin hizmete girmesinin üzerinden 46 yıl geçti. 

Bazlama Göletinde Çalışmalar Devam Ediyor

Devlet Su İşleri Elazığ Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen Karakoçan Bazlama Göleti ve sulamasında çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Kur'an Kurslarına Kayıtlar Başlıyor

Tüm dünyada etkili olan yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında geçtiğimiz Mart ayında yüz yüze eğitime ara verilen Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Kur'an kurslarına kayıtlar yeniden başlıyor.

Elazığ'da Yeni Bir Kültür Park İnşa Edilecek

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Ocak depremi ve tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecine rağmen fakatsız, amasız hizmet seferberliğini sürdürdüklerini kaydetti.

Fırat Üniversitesine 2 Rektör Yardımcısı Atandı

Fırat Üniversitesi Rektör yardımcılığına iki atama daha yapıldı.

Depremin vurduğu Elazığ'da yıkımlar hızlandırıldı, 16 noktada çalışma başladı

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası hak sahipliği çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte yıkım çalışmalarına hız verildi. Kentte yıkım kararı verilen 15 bin 120 yapıdan şuana kadar 3 bin 500'ünün yıkıldığı, 16 noktada eş zamanlı olarak çalışmanın sürdüğü kaydedildi.

Valilik Bünyesinde Denetim Ekipleri Oluşturuldu

Koronavirüsle mücadele kapsamında Elazığ Valiliği bünyesinde İşyeri ve Mahalle denetim ekipleri oluşturuldu.

Elazığ'da köylerde deprem konutları yükseliyor

Elazığ'da toplamda 135 köyde çalışmaların devam ettiğini belirten Vali Erkaya Yırık, '18 köyümüzde 265 konutumuzun temel ve inşaat çalışması devam ediyor. Diğer köylerimizde de yine plan, proje ve yer tespit çalışmaları sürüyor' dedi.

MHP Meclis Grubu: TYP'li İşçilerin Çalışma Süresi Uzatılsın

MHP Elazığ İl Genel Meclis Grubu, deprem sürecinde İŞKUR Üzerinden Toplum Yararına Program kapsamında işe alınan işçilerin iş sürelerinin uzatılmasını istedi. 

ELMÜTDER'den İnşaat Ustalarına Jest

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Av. Osman Avcıl, İnşaat sektöründe çalışan ustaların mesleki yeterlilik belgesi sahibi olmalarını desteklediklerini söyledi..

Şerifoğulları: Tarihi değerlerimizi korumaya yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz

Harput’ta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Tarihin bize yüklediği sorumluluğun bilinciyle, tarihi değerlerimizi korumaya yönelik çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz.' dedi.

İl Genel Meclisi Başkanından İddialara Cevap!

Elazığ İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ'ın İl Genel Meclisi olağanüstü toplantısına başkanlık yaptığı yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaptı. 

Vali Erkaya Yırık, İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, ilçe gezileri kapsamında,  bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Karakoçan İlçesini ziyaret etti. 

Başkan Şerifoğulları Göreve Başladı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Koronavirüs tedavisini ve karantina sürecini tamamlayarak görevine başladı. 

92 model Serçe'ye 45 bin TL verdi, adını da 'koronasavar' koydu

19) dolayı üstü açılabilir araç ararken, gördüğü 1992 model Serçe'yi 45 bin liraya aldı. Trafikte üstü açık hale getirilen Serçe'yi bir kadının kullanması ise vatandaşların dikkatini çekiyor.

Sıfır araç taşıyan tırın freni boşaldı, 5 aracı biçti

Elazığ'da sıfır araç taşıyan tır freninin boşalması sonucu otoparka dalarak 5 aracı biçti, kazada 1 kişi yaralandı. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Erdoğan'ın müjdesini çay ocaklarında dinlediler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğal gaz rezervi müjdesini Elazığ'da vatandaşlar, çay ocağında can kulağı ile dinledi.