Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi müjdeyi açıkladı: Karadeniz'de doğalgaz keşfettik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen tarihi müjdeyi açıkladı.

Koreliler'den Depremzedelere Yardım

Türkiye'de yaşayan Koreliler, Elazığ'daki depremzedeler için yardım topladı.

Hasarlı Binaları Yıkan Firmaların Yetkilileri Yıkım Konusunda Uyarıldı

Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş deprem sonrası hasar gören ve yıkılmasına karar verilen binalarda yıkım görevi yapan firma yetkilileri ve çalışanları ile toplantı gerçekleştirdi.

Başkan Şerifoğulları, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, sağlık durumunun iyi olduğunu, en yakın zamanda görevinin başında olacağını duyurdu. 

Vali uyardı: Virüs yakaladığı anda yatırıyor

Elazığ'da Korona virüs (Covid-19) denetimlerine katılan Vali Erkaya Yırık, dışarıda oturan ve maskeleri düzgün takmayan vatandaşları, Allah korusun virüs yakaladığı anda yatırıyor, onun için kurallara riayet ediyoruz diyerek uyardı.

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü'ne Yeniden Cahit Polat Atandı

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğüne yeniden Cahit Polat atandı. 

Vali Yırık, Vaka Artışı İddialarına Cevap Verdi

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ'da koronavirüs vaka sayısında yüksek bir artış olduğu yönünde basın yayın organlarında ve sosyal medyada çıkan iddialara cevap verdi. 

Dilek Sitesi Çevresinde Yoğun Çalışma

Elazığ depreminde yıkılan ve vatandaşlarımızın hayatını kaybettiği Sürsürü Mahallesi’ndeki Dilek Sitesi’nde depremin yaraları sarılıyor.

TEİAŞ 150 Teknisyen Alacak

TEİAŞ Genel Müdürlüğü, taşra teşkilatlarında çalıştırmak üzere 150 Teknisyen alacak. Personel alımı kapsamında Elazığ TEİAŞ Müdürlüğüne 5 teknisyen alınacak.

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı Koronavirüse Yakalandı

Keban Belediye Başkanı Atlı, Koronavirüs testinin pozitif olduğunu açıkladı.

İzin Almadan Avlanma Yapılamayacak

2020-2021 Kara Avcılığı Dönemi 22 Ağustos 2020 tarihinde başlayacak. Tarım ve Orman Bakanlığı avlanma usul ve esaslarını belirledi. 

Rektör Yardımcılığına İlk Atama Yapıldı

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcılığına  Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bilal Üstündağ’ı atadı.

Rektör Göktaş, Çiçek Yerine Bağış Yapılmasını İstedi

Fırat Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, kutlama amacıyla çiçek ve benzeri hediyeler gönderilmesi yerine, Fırat Üniversitesinde eğitim gören maddi durumu iyi olmayan öğrencilere destek verilmek üzere Fırat Üniversitesi Öğrenci Destek Hesabına bağış yapılmasını istedi. 

Erzurum'la Elazığ'ı birbirinden ayırmak mümkün değil

Fırat Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, göreve başladı. Rektör Göktaş, devir teslim töreninde önemli mesajlar verdi. 

Rektör Göktaş Göreve Başladı

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Fırat Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, göreve başladı. 

Elazığ'da Covid-19 nedeniyle sokak düğünleri yasaklandı

Elazığ Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında düğün süreleri 3 saat ile sınırlandırılırken konvoy halinde gelin alma etkinliği kısıtlandı ve sokak düğünleri yasaklandı.

İl Hıfzıssıhha Meclisi Yeni Tedbir Kararları Aldı

Elazığ İl Hıfzıssıhha Meclisi Vali Erkaya Yırık başkanlığında toplandı.

Elazığ'daki bombalı saldırının 4.yılı

3 şehit verilen 251 kişinin yaralandığı Elazığ İl Emniyet Müdürlüğüne yönelik bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının ardından 4 yıl geride kaldı.Saldırıda demir yüklü tırı ile set görevi görerek daha büyük bir faciayı önleyen Abdulbasit Özdemir, saldırının düzenlendiği ve şimdi Millet Bahçesi olan yerde yaşananları anlattı.

Fuar ve Kongre Merkezi İnşaatı Devam Ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın vizyon projeleri arasında yer alan ve şehir ekonomisine katma değer sağlayacak Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.