Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Ağır Hasarlı Binaların Yıkım Çalışmaları Devam Ediyor

24 Ocak’ta meydana gelen deprem sonrası şehrin farklı noktalarında ağır hasar gören binaların kontrollü yıkım çalışması sürüyor. 

8 Büfenin ihalesi iptal edildi

Elazığ Belediyesi, 8 büfenin ihalesini iptal etti.

Elazığ'daki yangında 150 dönüm alan zarar gördü

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde dün gece kontrol altına alınan yangın söndürüldü. Yangında, yaklaşık 150 dönüm ormanlık alanın zarar gördüğü bildirildi.

Başkan Yardımcısı da Korovirüse Yakalandı

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu koronavirüse yakalandı. 

Fazla yolcu taşıyan toplu taşıma araçlarına ceza kesildi

Elazığ Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında şehir içi minibüs ve otobüslerde fazla yolcu, maske ve sosyal mesafe denetimi gerçekleştirdi. 

Elazığ'da odun ateşinde salça mesaisi başladı

Elazığ'ın Baskil ilçesinde köylülerin odun ateşinde hazırlanan organik salça mesaisi başladı.

TAB Başkanı Şahin: Geven balı Türkiye'nin Avrupa'ya açılan penceresi olacaktır

Geven balının merkezi olan Elazığ'da hasat yaptıklarını belirten Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği (TAB) Başkanı Ziya Şahin, 'İnşallah Geven balı Türkiye'nin çiçek balları statüsünde Avrupa'ya açılan bir pencere olacaktır' dedi.

Elazığ'daki orman yangını kontrol altına alındı

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde gün boyu devam eden orman yangını kontrol altına alınırken, soğutma çalışmalarının sürdüğü bildirildi. Yangında, 100 dönüm ormanlık alanın zarar gördüğü öğrenildi.

Arı Yetiştiricileri Birlik Başkanları Toplantısı Elazığ'da yapıldı

Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği tarafından her yıl farklı bir bölgede düzenlenen Bölgesel İl Birlik Başkanları Toplantısı bu yıl Elazığ'da gerçekleştirildi.  

Elazığ'da orman yangını

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangını söndürme çalışmaları ekiplerin katılımı ile devam ediyor.

Büfe ve İş Yeri İhalesi Katılım Şartları Açıklandı

Elazığ Belediyesi, şehrin muhtelif noktalarında yer alan 10 adet büfe ile 17 iş yerini, açık artırma usulüyle 10 (on) yıllığına kiraya vermek üzere ihaleye çıkarıyor.

Yaz Şenlikleri Ertelendi

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen yaz şenliği programları, koronavirüs tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelendi.

Altı Adet Yeni Çocuk Parkı Hizmete Sunulacak

Elazığ Belediyesi, vatandaşlarımıza daha ferah bir yaşam sunmak için yeşil alanları artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Tarla yüzünden baba cezaevine, oğlu ve gelini mezara girdi

Kahramanmaraş'ta arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan tartışma sonrası babası tarafından öldürülen oğlu ve gelini son yolculuğuna uğurlandı.

Elazığ'da Tüm Camiler Denetlenecek

Covid 19'la mücadele kapsamında Elazığ İl Müftülüğüne bağlı tüm camiler denetleme kapsamına alınarak, camilerin iç ve dış mekânları ile birlikte abdest alma yerleri denetlenmeye başladı. 

Başkan Şerifoğulları: Biz Büyük Bir Aileyiz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, belediye ana hizmet binası birimlerinde görev yapan personelleri ziyaret ederek görevlerinde kolaylıklar diledi.  

Belediye Ekipleri Duvar Yazılarını Temizledi

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, görüntü kirliliği oluşturan duvar yazılarını sildi.

Zabıta Denetimleri Artacak

Elazığ'da zabıta denetimlerinin çok sıkı tutulacağı ve kurallara uyum noktasında çok titiz davranılacağı bildirildi.

İl Yöneticileri Sahaya İndi

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kurum ve kuruluş yöneticileri koronavirüs salgınıyla mücadelede vatandaşları bilinçlendirmek ve sosyal farkındalığı arttırmak amacıyla sahaya indi.