Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Vali Yırık Göreve Başladı

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Elazığ Valiliğine atanan Erkaya Yırık, bugün Elazığ'a gelerek görevine başladı. 

Köy Yolları Asfaltlanıyor

Elazığ İl Özel İdaresi, asfaltlama sezonunun başlaması ile birlikte 2020 yatırım programında olan köy yollarında çalışmalarına başladı. 

Vali Kaldırım’dan Başkan Şerifoğulları’na Veda Ziyareti

Son Valiler Kararnamesi ile Sakarya Valiliği’ne atanan Vali Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na veda ziyaretinde bulundu.

Altınovalılar Derneği, Başkan Şerifoğullar'ından Destek İstedi

Altınovalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Av. Aziz Dinç, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı ziyaret ederek dernek faaliyetleri projeler hakkında bilgi verdi. 

Elazığ'da 114.980 Dekar Tarım Arazisi Sulanmaya Başladı

DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız,

5 Cenaze 4 Tabut

Erzincan'nın Kemaliye ilçesinde bir minibüsün Şirzı köprüsünün girişinde Karasu Nehri'ne düşmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden 2’si çocuk 5 kişi memleketi Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı.

Fabrika Kapatıldı; 90 işçi işten çıkarıldı

Elazığ'ın Maden ilçesinde faaliyet gösteren Eti Gümüş Maden İşletmesi, güvenlik riski ve işçilerin görevlerini yerine getirmemeleri nedeniyle kapatıldı.

İl Özel İdaresi Asfalt Sezonunu Açtı

2020 yılında önemli bir asfaltlama hedefi ile sezona hazırlanan İl Özel İdaresi havaların ısınması ve asfaltlama açısından uygun sıcaklığa ulaşılması nedeniyle düzenlenen bir programla sezonu başlattı. 

FETÖ Firarisi Elazığ'da Yakalandı

Elazığ'da öğretmen olarak çalışırken 2016 yılında meslekten ihraç edilen ve FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan aranan Y.Ü. isimli şüpheli yakalandı. 

Anadolu Soruyor Programı Ekranlara Geri Dönüyor 

Programcılar arasında Kanal Fırat Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’ın da olduğu Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından gerçekleştirilen ve TRT ve 40 yerel televizyon ekranlarında yayınlanan Anadolu Soruyor Programı ekranlara geri dönüyor.

Bağlantılar Tamamlandı; Su Depolara Ulaştı

Elazığ’ın içme ve kullanma suyu ihtiyacını karşılayacak Hamzabey Barajı İçme Suyu Ana İsale Hattının Karşıyaka Arıtma Tesisinden Doğukent depolarına ulaştıran 5 km’lik isale hattı çalışmaları tamamlandı.

Peş Peşe Uyarı Yapılıyor

Elazığ'da polis ekipleri, cadde ve sokaklarda sık sık anons yaparak vatandaşları maske takmaları konusunda uyarıyor. 

Yurtbaşı Belediyesi Araç Filosunu Genişletiyor

Yurtbaşı Belediyesi, araç filosuna bir adet çöp kamyonu kazandırdı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gönderilen çöp kamyonu hizmete alındı. 

Bahşi: Deprem Tazminatı Uzatılsın

Elazığ'da 24 Ocak'tan itibaren 6 ay süreyle 693 Lira deprem tazminatı alan memurlar, deprem tazminatının 6 ay daha uzatılmasını talep etti. 

Minibüs nehre uçtu; 5 kişi hayatını kaybetti

Karadeniz gezisinden Elazığ’a dönen minibüs Erzincan’ın Kemaliye ilçe girişindeki Şırzı Köprüsü kontrolden çıkarak Fırat Nehrine uçtu.

Elazığlı Müdür Kahramanmaraş'a Atandı

2017 yılından beri Niğde İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Elazığlı hemşehrimiz Salim Cebeloğlu, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü oldu. 

MAREL'den Bingöl'deki Depremzedelere Yardım

Marmara Elazığlılar Vakfı (MAREL) tarafından Bingöl Karlıova'da meydana gelen deprem felaketi nedeniyle mağdur olan vatandaşlara battaniye, giyim ve ısıtıcı yardımında bulundu.

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği Karlıova Depreminde Göreve Koştu

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği Bingöl Karlıova’da yaşanan depremin ardından deprem bölgesine intikal ederek yardım ve afet çalışmalarına destek verdi.

Balakgazi Parkı ve Cam Seyir Terası Şekilleniyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vizyon projeleri arasında yer alan Harput Balakgazi Parkı ve Cam Seyir Terası Projesi şekillenmeye başladı.