Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Maden köprüsü trafiğe kapatıldı

Elazığ'ın Maden ilçesinde Camiikebir Mahallesi'ne bağlantı sağlayan köprü trafiğe kapatıldı.

Elazığ'da bayram temizliği

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler rutin temizlik çalışmalarına ek olarak bayram öncesinde şehrin dört bir yanında kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

Elazığ'da gıda imalatı ve satışı yapan işyerleri denetlendi

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Ramazan Bayramına sayılı günler kala gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerine yönelik denetimlerini artırdı.

Şerifoğulları: Fuar alanıyla birlikte dünya pazarlarına açılacağız

Yıllardır çözüm bekleyen fuar alanıyla ilgili somut adımların atılmaya başlandığını belirten Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "Fuar alanının tamamlanmasıyla birlikte sanayimizin ve ticaretimizin daha da gelişmesine imkan sağlanacak" dedi.

Erol ve Şerifoğulları'ndan Boztaş Ailesine taziye ziyareti

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, sokak köpeklerinin saldırısı sonucu hayatını kaybeden Çiçek Boztaş'ın yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

Bilginoğlu, Şerifoğulları'nın başdanışmanı oldu

Elazığ İl Özel İdaresi eski Genel sekreteri Nazif Bilginoğlu, Elazığ Belediye başkanı Şahin Şerifoğulları'nın başdanışmanı oldu.

Kayısıda 'Malatya' aldatmacası

Kayısı Araştırma ve Proje Geliştirme Derneği Başkanı Erhan Soğukpınar, bir çok şehirde tezgahlarda satılan kayısıların Malatya kayısısı olarak satışa sunulduğunu söyleyerek, Henüz kayısı hasat edilmedi bir çok şehirde Malatya kayısısı etiketiyle ürünler tüketiciye sunulmakta' dedi.

Kültür ve Turizm Müdürlüğünden açıklama; İptal kararı ve şikayet yok

Elazığ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Elazığ’a yapılan turistik ziyaretler kapsamında tur otobüslerinin turlarını iptal ettiği şeklindeki algıya yönelik açıklama yaptı. 

Kavşakla ilgili sıcak gelişme; referandum sonucu açıklandı

Hamza Yanılmaz Katlı Kavşağının üst kısmında düzenleme yapılıp yapılmayacağıyla ilgili Elazığ Belediyesinden açıklama yapıldı. 

Emeklinin bayram ikramiyesi 31 Mayıs'ta

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Emeklilerimize bayram ikramiyelerini 31 Mayıs’ta ödeyeceğiz" dedi.

Gönül Sohbetlerinin Konuğu Mehmet Ali Erol Oldu

Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu Elazığ Ömer Bilginoğlu Yurt Müdürlüğü tarafından tertiplenen KYK Gönül sohbetlerinin konuğu İş Adamı Mehmet Ali Erol oldu.

Zabıtadan dilenci operasyonu

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, dilencilere yönelik bir dizi denetim gerçekleştirdi.

Elazığ'da hava sıcaklığı 4 derece artacak

Meteorolojiden alınan bilgiye göre, Elazığ'da bugün hava parçalı ve çok bulutlu geçecek. Haca sıcaklığı ise 2 ila 4 derece artacak.

Şerifoğulları: “Şehrimiz için çalmadık kapı bırakmayacağız”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ milletvekilleriyle birlikte Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’u ziyaret etti.

Elazığ'da mukabele geleneği sürüyor

Peygamberimiz Hazreti Muhammed (SAV) ve Hazreti Cebrail'in Kur'an-ı Kerim'i karşılıklı okumaları anlamına gelen mukabele geleneği halkalarına yoğun şekilde katılan Elazığlılar, Ramazan ayı boyunca Kur'an-ı Kerim’i hafızlardan dinlemenin hazzını yaşıyor.

Belediyeden Su Kesintisiyle İlgili Önemli Uyarı

Keban Barajı gölünde su seviyesinin yükselmesi sebebiyle Elazığ Belediyesine ait su kuyularının su altında kalmasından dolayı şehir genelinde kısmi su kesintileri yaşanacak.

Elazığ’da 699 Öğrenci Atatürk'ün İmzasını Attı

Elazığ Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesinde 699 öğrenci, okul bahçesinde Atatürk'ün imzasını oluşturdu.

İl Özel İdaresinden Yeni Jeotermal Kaynak Çalışmaları

Elazığ İl Özel İdaresi, Elazığ’ın jeotermal zenginliğini ortaya koymak ve termal turizmine zemin oluşturmak amacıyla etüt ve planlama çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye Belediyeler Birliği Meclisine Elazığ'dan 5 Üye Seçildi

Türkiye Belediyeler Birliği Meclisinde Elazığ'ı temsil edecek 5 asil 3 yedek üyenin seçimi yapıldı.

Toplam 5333 haber.