Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Elazığ Valiliği, il genel meclisi üyeleri için program düzenledi 

İl Genel Meclisi’nin 5 yıllık görev sürecinin son toplantısı öncesi Elazığ Valiliği tarafından meclis üyeleri için kahvaltı programı düzenlendi. 

Septioğlu: İsrafa son vererek, Elazığ’ımızı hak ettiği hizmetlerle buluşturacağız

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu 2024 mahalli idareler seçimleri öncesinde toplumun tüm kesimleriyle buluşmaya devam ediyor.

Elazığ-Diyarbakır Hızlı Tren Projesi hangi aşamada?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Diyarbakır-Bismil-Batman kara yolunun açılışını gerçekleştirdi. Bakan Uraloğlu yaptığı açıklamada, “Elazığ-Diyarbakır Hızlı Tren projesi etüt çalışmalarımız devam etmektedir" dedi. 

Septioğlu: Hak ve adalet çizgisinde, insanımıza hizmet için geleceğiz

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmalarına hız vererek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

PTT’den TSK personeline yüzde 30 indirim 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı faaliyetlerini sürdüren PTT AŞ ile Milli Savunma Bakanlığı arasında yapılan iş birliği çerçevesinde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personeli ve ailelerine yurt içi kargo gönderimlerinde yüzde 30 indirim uygulanacak. 

Elazığ Belediye Başkanlığı için kaç aday yarışacak? 

Yerel seçim için geri sayım devam ederken, seçime katılacak adayların kesin listeleri belli oldu. Elazığ Belediye Başkanlığı için kimler hangi partiden seçime girecek? 

Babacan, Elazığ’a geliyor! 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 5 Mart Salı günü Elazığ’a geliyor. 

Vatandaşlardan YRP Başkan Adayı Septioğlu’na yoğun ilgi

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, vatandaşların yoğun ilgi ve desteğiyle seçim ziyaretlerini sürdürüyor.

ELMİYAD’dan FHGC’ye ziyaret

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği Başkanı Erhan Bahçeci ile yönetim kurulu üyeleri Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Gürtürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

‘Bir Duruşun Olsun Adı Boykot Olsun Çözümü Helal Olsun’ konferansı

GİMDES Hanımlar Kurulu Gönüllü Elazığ Temsilciliği “Bir Duruşun Olsun Adı Boykot Olsun Çözümü Helal Olsun” temalı konferans düzenledi.

Hekimler ve sağlık çalışanları Filistin için yürüdü

Hekimler ve sağlık çalışanları Filistin’e destek olmak amacıyla sessiz yürüyüş eylemi gerçekleştirdi.

Alan: Üreticilerimize yeni fırsatlar sunuyoruz

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Elazığ Ticaret Borsası Meclisleri, ilimizde üretim ve istihdamın artırılması, yeni proje ve yatırımların görüşülmesi amacıyla ortak meclis toplantısı düzenlediler. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen toplantıya, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ile Oda ve Borsa meclis üyeleri katıldı.

Başkan Adayı Septioğlu’na vatandaşlardan yoğun ilgi

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Cihannüma’dan vefa programı

Eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının yıldönümü dolayısı ile Cihannuma Derneği Elazığ Şubesi “Erbakan Hocamızı Anma Ve Kadim Dostlar Buluşması” Programı düzenledi.

Elazığ Belediyesi ücretsiz mama ve kuş yemi dağıtacak 

Elazığ Belediyesi tarafından, sokak hayvanlarına ulaştırması için hayvan severlere, ücretsiz olarak mama ve kuş yemi dağıtacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Elazığ’a gelmesi bekleniyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daha önce ertelenen Elazığ ziyaretinin önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi bekleniyor.

Fırat Üniversitesi Hastanesi’ni TOKİ inşa edecek

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, yeni Fırat Üniversitesi Hastanesi’nin TOKİ marifeti ile yapılacağını açıkladı.

GİMDES’ten konferans

Gıda ve İhtiyaç Malzemeleri Denetleme Ve Helal Sertifikalandırma Kurumu Elazığ İl Temsilciliği tarafından” Bir Duruşun Olsun Adı Boykot Olsun Çözümü Helal Olsun” konferansı düzenlenecek. Programa konuşmacı olarak GİMDES Baş Denetçi Ziraat Mühendisi İbrahim Halil Yüzgül Katılacak. 

YRP Başkan Adayı Septioğlu, ziyaretlerini sürdürüyor

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Seçim Çalışmaları Doğrultusunda Ziyaretlerini Sürdürürken, Her Ziyaretinde Vatandaşlardan Güçlü Destek Görüyor.

Toplam 5359 haber.