Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Ocak ayında konut fiyatı artışında Elazığ ilk 20’de!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından açıklanan ocak ayı konut fiyat artışı verilerine göre Elâzığ, yüzde 93 artış oranıyla ilk 20 il içerisinde yer aldı

İçmeli ailesinin acı günü

ELFED Onursal Başkanı Faik İçmeli'nin babası Osman İçmeli hayatını kaybetti.

Sivrice'ye vizyon projeler

Yeniden Refah Partisi Sivrice Belediye Başkan Adayı Ebubekir Irmak, 31 Mart 2024 yerel seçimler sonrası Sivrice için hazırladığı projelerini kamuoyuyla paylaştı.

Başkan Adayı Septioğlu, çalışmalarını sürdürüyor

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmalarının nabzının hızla arttığı bu günlerde esnaf, vatandaş ve sivil toplum kuruluşlarıyla buluşmaya devam ediyor.

Elazığ'da iftar ve sahur vakitleri

Din İşleri Yüksek Kurulu, illere göre 2024 yılı Ramazan imsakiyesini yayınladı.

BAŞKAN ADAYI AYAZ: YENİ DÖNEMDE YAZIKONAK’TA BİRÇOK PROJEMİZ HAYAT BULACAK

AK Parti Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaz, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Her gün belde sakinleriyle bir arada bulunan ve sıkıntılarını dinleyen Ayaz, yeni dönemde birçok projenin hayat bulacağını söyledi.

Elazığ’ın iki ilçesine müjdeli haber!

150 yataklı Palu-Kovancılar Devlet Hastanesi’nin temel atma çalışmaları başladı. 

ÖĞ-DER’den anma programı

Şuurlu Öğretmenler Derneği tarafından vefatının 13’üncü yılında Necmettin Erbakan’ı anma programı düzenlendi

Elazığ’da seçim güvenliği toplantısı

Elazığ Valiliğinde, 31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdariler Seçimi ile ilgili seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

Açıkkapı ve Nazırlı'dan maden kazasıyla ilgili ortak açıklama 

Elazığ’ın Palu ilçesi, Kayaönü köyündeki özel bir işletmeye ait maden ocağında geçtiğimiz gün çökme meydana geldi. Olayın ardından TBMM'deki yasama faaliyetleri için Ankara'ya dönen AK Parti Elazığ Milletvekilleri Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı ortak açıklama yaptı. 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman doçent unvanı aldı

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman Üniversitelerarası Kurul Yönetim Kurulu kararıyla Doçent unvanını aldı.

Alpay’a, Devlet Şeref Madalyası verildi 

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hemşerimiz Şuay Alpay’a, ikinci kez Azerbaycan Devlet Şeref Madalyası verildi. 

Pertek Köprüsü proje ihalesi imzalandı

Uzun süredir gündemde olan Pertek Köprüsü'nde yeni bir gelişme yaşandı Pertek Köprüsü proje ihalesi imzalandı.

Septioğlu’nun projeleri takdir topluyor

Halkımızdan yoğun ilgi gören ve “Ahlaklı ve Dürüst Belediyecilik” ilkesiyle seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla yürüten Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, projeleriyle de göz dolduruyor.

Açıkkapı: KOOPDES programı ile hibe verilecek 

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, KOOPDES programı ile kadınlara verilen hibe desteklerinin engelli ve gençleri de kapsayacağı şekilde genişletileceğini duyurdu. 

Milletvekili Erol: Maden ocakları kamulaştırılmalı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, maden ocağının çökmesi sonucu meydana gelen olay ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak; “Çevre felaketine neden olan insan yaşamını tehdit eden önleyici tedbirlerin alınmadığı risk taşıyan tüm maden ocakları, kamulaştırılmalı ve devlet tarafından çalıştırılmalıdır” dedi.

Uzmanlardan Doğu Anadolu Bölgesi'ne uyarı!

Uzmanlar Doğu Anadolu Bölgesi'nde olası bir depreme karşı hazırlıklı olunması uyarısında bulundu. Uzmanlar Bingöl’ün depremselliğine dikkat çekerek Doğu Anadolu Fay Zonu'nda en riskli bölümün Gökdere ile Bingöl arasında olduğunu söyledi.

İYİ Parti’den ayrılanlarla ilgili açıklama 

İYİ Parti Elazığ İl Başkanlığından, Partilerinden istifa ederek AK Parti’ye geçen isimlerle ilgili açıklama yaparak, “Grupta bulunan ve aynı zamanda yaklaşık iki sene önce il başkanlığı yapmış şahıs ve beraberindekiler, spekülatif yönetim tarzları sebebiyle genel merkezimizce görevden el çektirilmiştir” denildi.

'Septioğlu gelecek, yüzler gülecek'

Ulukent, Sürsürü ve Olgunlar Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, biz yıkmaya değil yapmaya geliyoruz. Yıkılan bir şey varsa biz imar etmeye çalışırız' dedi.

Toplam 5359 haber.