Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Septioğlu için karşılama programı düzenlendi

Yeniden Refah Partisi'nden Elazığ Belediye Başkan Adayı gösterilen Faruk Septioğlu için Elazığ Havalimanı'nda karşılama töreni düzenlendi.

Aygen: Hedefimiz, üretken belediyecilik

MHP Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve MHP Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan ile birlikte Türk Ocakları Elazığ Şubesini ziyaret etti.

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Aygen ziyaretlerine devam ediyor

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Aygen, son olarak Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Siyasi partilerin oy pusulasındaki yerleri belli oldu 

31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne katılacak siyasi partilerin oy pusulasındaki yerlerini belirlemek için kura çekimi yapıldı. Oy pusulasında AK Parti 1, CHP 18, DEM Parti 9, MHP 31, İYİ Parti 2, Saadet Partisi 34'üncü sırada yer alacak.

Elazığ Belediyesi’nden kent genelinde karla mücadele çalışması

Elazığ’da etkili olan kar yağışının ardından Elazığ Belediyesi ekipleri, karla mücadele çalışmasına başladı.

Keleş: Müzenin taşınması ile ilgili süreç başladı 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, uzun bir süre kapalı kaldıktan sonra taşınması gündeme gelen Arkeoloji Ve Etnografya Müzesinin 8. Kolordu Komutanlığı içerisinde yer alan mektebi idadi binasına taşınması ile ilgili sürecin milli savunma bakanlığımızdan, kültür ve turizm bakanlığı arasında başladığını duyurdu. 

Başkan Alan: Elazığ, yatırım ve üretimle kalkınıyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, ilimiz yatırım, istihdam ve üretimine katkıda bulunan firma ziyaretlerini sürdürüyor.

Gürtürk'ten teşekkür mesajı

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen kongrede Serkan Gürtürk, Metin Çöteli ve İsmail Ekrem Katı yarıştı.

Elazığ Belediyesi vatandaşları uyardı! 

Elazığ Belediyesi etkili olan kar yağışı nedeniyle olası buzlanma ve don olaylarına karşı vatandaşları uyardı. 

Başkan Alan, Elazığ OSB’deki firma ziyaretlerine devam ediyor 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığ istihdamına ve üretimine katkı sunan firmalara ziyaretlerini sürdürüyor. 

Elazığ’da beklenen kar yağışı başladı

Elazığ’ın kent merkezinde beklenen kar yağışı sabah saatlerinde etkisini gösterdi. 

FHGC Başkanı Serkan Gürtürk oldu 

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'nin  (FHGC) başkanlığına Serkan Gürtürk seçildi.   

Başkan Dumandağ Ankara'da bir dizi ziyarette bulundu

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Elazığ Ticaret Borsası tarafından yürütülmekte olan ve 20.881.864,50 TL (P) kısmı hibe olmak üzere toplam bütçesi 41.763.729 TL olan Fırat Hayvan Ürünleri Tedarik ve Ticaret Merkezi Projesi’nin ek bütçe çalışmaları hakkında istişarelerde bulunmak üzere Kalkınma Ajanları Genel Müdürü Ahmet Şimşek'i Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu ve Elazığ Ticaret Borsası Genel Sekreteri Murat Çiçek ile birlikte makamında ziyaret etti.

Elazığ'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Elazığ'da hissedilen şiddetli bir deprem meydana geldi...

İNTERNET HABER SİTELERİ GÖRMEZDEN GELİNEMEZ

Elazığ’daki siyasi partilerin yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçimleri kapsamında yaptığı propaganda planlamasındaki ayırımcılık büyük tepki topluyor…

Elazığ'da 118 konut ve 17 iş yerinin kurası çekildi

Elazığ'da, 24 Ocak ve 27 Aralık 2020'de meydana gelen depremlerde ev ve iş yerleri yıkılan ya da ağır hasar gören vatandaşlar için inşa edilen 118 konut ile 17 iş yeri için kura çekimi yapıldı.

Meteoroloji duyurdu! Elazığ’a kar geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Doğu Anadolu Bölgesinin büyük bir kısmı kara teslim olacak. Yapılan açıklamadan sonra Elazığ’a kar yağacak mı? sorusu sorulmaya başlandı. Elazığ’da kar yağışının beklendiği gün haberimizde...

Başkan Alan, Sebze Halini ziyaret etti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, sektör temsilcileri ile STK ziyaretlerini sürdürüyor. Elazığ Sebze ve Meyve Komisyoncular Dernek Başkanı Rıza Gündüz’ü ziyaret eden Başkan Alan, sebze hali esnaflarının sorunlarını dinledi.

62 sözleşmeli personel alınacak 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alacak. 62 sözleşmeli personelin alımı için başvurular 4 Şubat'a kadar yapılacak. 

Toplam 5359 haber.