Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Şehitler için sabah namazında tüm camilerde dua edilecek

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, yarın sabah namazında tüm camilerde terör örgütlerine karşı yapılan operasyonlarda şehadete kavuşan Mehmetçikler ve tüm şehitler için dua edileceğini bildirdi.

Gürtürk, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına adaylığını açıkladı

İlimizde yirmi yıldır gazetecilik yapan Haber Ayrıntı Gazetesi ve haberayrinti.com haber sitesi İmtiyaz Sahibi Serkan Gürtürk, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti’nin 19 Ocak tarihinde yapılacak olan genel kurulunda Başkan adayı olduğunu açıkladı.

Elazığ Yeni Sanayi Sitesi’nin yeri Resmi Gazete’de yayımlandı 

Kamuoyunun merakla beklediği ve Çamyatağı Köyü mevkiinde yapılacak olan yeni sanayi sitesiyle ilgili tespit edilen bölgenin sanayi alanı olarak belirlenmesi kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. 

CHP Elazığ adayları tanıtıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ, merkez ve ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısı gerçekleşti…

Elazığ’da 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü programı

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti tarafından 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla program düzenlendi

Elazığ TSO Başkanı Alan, tespih ustası Kiraz’ı ziyaret etti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, nadide taşları kullanarak kendinize özgü el işçiliğiyle tespihçilik sanatına farklı bir bakış açısı getirip dünyanın en iyi beş ustası arasında yer alan tespih ustası Osman Kiraz’ı atölyesinde ziyaret etti.

Erdoğan ve Bahçeli görüştü! 

Ankara'da sürpriz zirve sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'de MHP lideri Devlet Bahçeli'yi kabul etti. 2024'ün ilk Cumhur İttifakı zirvesinde yerel seçimler masaya yatırıldı. Emeklilere de zam da bir başka gündem maddesi...

Başkan Şerifoğulları: 43. mahallemiz hayırlı olsun

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Hankendi 43. mahallemiz olarak hizmet alanımıza girmiştir. Şehrimize hayırlı olsun.” dedi.

Rektör Göktaş: Üniversiteye 12 Milyar TL’lik yatırım kazandırdık

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarını ağırladı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen programda Rektör Prof. Dr. Göktaş, görev süreci içerisinde Üniversitede yapılan ve devam eden çalışmaları değerlendirdi.

AK Parti Elazığ il teşkilatının yeni yönetimi açıklandı

AK Parti Elazığ İl Teşkilatının Yeni Yönetim Kurulunu açıklandı.

Elazığ, Şahin Başkandan Memnun

Elazığ’ın altyapı, otopark, trafik, fuar merkezi, meydan gibi onlarca kronikleşmiş sorununu 5 yıllık hizmet döneminde çözüme kavuşturan, şehri modern ve örnek bir yaşam merkezi haline Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın AK Parti Yönetimi tarafından önümüzdeki dönem için yeniden belediye başkan adayı gösterilmesi Elazığ kamuoyunda büyük memnuniyet yarattı.

Efsane ismin oğlu, MHP'nin Tokat Belediye Başkan adayı oldu

Kamuoyunun ‘Süper Vali’ olarak tanıdığı merhum Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, MHP'den Tokat Belediye Başkan adayı oldu. Yazıcıoğlu'nun adaylığını Tokat Milletvekili duyurdu.

Başkan Şerifoğulları, Milletvekilleri Keleş ve Açıkkapı’dan ELMİYAD’a ziyaret

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim çalışmalarına hızlı bir tempoyla başlayan AK Parti Belediye Başkan adayı ve mevcut Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmaları kapsamında Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği’ni (ELMİYAD) ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları’na AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı da eşlik etti.

Elazığ TSO’da yüz akıyla başarı dolu ve bir yıl

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, göreve gelmesinin ardından geçen bir yıl süre içerisinde hizmette birinci yılında hayata geçirdikleri projelerini kamuoyuyla paylaştı.

Ekrem Katı, FHGC başkan adaylığını açıkladı 

Ekrem Katı, 19 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek olan FHGC kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıklayarak, destek istedi. 

İşbirliği protokolü imzalandı

Günümüzde en temel ihtiyaçlardan biri haline gelen enerjinin kullanımı ile doğal kaynaklar hızla tükenmekte, çevre kirliliği, iklim değişikliği ve enerji için yüksek maliyetler oluşabilmektedir. Enerji verimliliği ile yaşam standartlarımızı düşürmeden kullandığımız enerji miktarını azaltarak, enerji tüketiminde yapacağımız küçük önlemlerle büyük tasarruflar sağlayarak gelecek nesillere daha temiz ve yaşanılabilir bir dünya bırakabiliriz anlayışıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Tasarruf İçin Enerjik Eğitim” projesi hazırlandı.

AK Parti Elazığ Teşkilatı’ndan iddialarla ilgili açıklama!

AK Parti Elazığ İl Teşkilatı sosyal medya platformlarındaki paylaşımlara cevap verdi. 

Başkan Kaya bir kez daha mesai arkadaşlarının yüzünü güldürdü

Göreve geldiği günden bugüne Akçakiraz belde sakinlerinin gönlünde taht kuran Başkan Sabahattin Kaya, bir kez daha belediye çalışanlarının yüzünü güldürdü.

Başkan Alan: Ülke kalkınmasında basının önemli bir rolü var

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan,  “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Toplam 5359 haber.