Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Kartakgül, Genel Başkan Erbakan ile bir araya geldi

Yeniden Refah Partisi Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Zülfü Kartakgül, aday tanıtım toplantısında Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan ile bir araya geldi.

Başkan Şerifoğulları’ndan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Elazığ medyamızın güzide çalışanları başta olmak üzere tüm medya çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.” dedi. 

Başkan Şerifoğulları’na Elazığ Havalimanı’nda coşkulu karşılama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı yeniden aday göstermesinin ardından Başkan Şerifoğulları için Elazığ Havalimanı’nda karşılama töreni düzenlendi.

Yeniden Refah Partisi Ankara ve İstanbul'da aday çıkaracak iddiası! 

Yeniden Refah Partisi ile AK Parti arasındaki işbirliği görüşmelerinden anlaşma çıkmadığı ve Yeniden Refah'ın İstanbul ile Ankara'da kendi dayını çıkarmaya hazırlandığı konuşuluyor. YRP, bugünkü GİK toplantısında konunun karara bağlanması ve Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç'ı basın toplantısı ile kararı duyurması bekleniyor. YRP'nin İBB adayı ise Necmettin Erbakan'ın damadı Mehmet Altınöz...

Jeofizik Mühendisi Ramazan Bulut hayatın kaybetti 

İl Özel İdaresi’nde Çalışan Mühendisler, Malatya’dan görevden dönerken, kullandıkları araç, Elazığ – Malatya Karayolu’nun 45’inci kilometresinde kontrolden çıkarak, bariyerlere saplandı. Kazada mühendislerden Ramazan Bulut hayatını kaybetti, Ergün Atabay ise yaralandı. 

Çöteli, FHGC Başkanlığı için adaylığını açıkladı

TRT Elazığ Temsilcisi Metin Çöteli, 19 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek olan FHGC kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıklayarak, destek istedi.

Malatya’da 4.4 büyüklüğünde deprem 

Merkez üssü Malatya Pütürge’de AFAD verilerine göre 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Elazığ’da da hissedildi. 

FÜ ile İl Özel İdaresi arasında protokol

Fırat Üniversitesi ile Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği arasında ilimiz Köy ve Mezra Yollarının kalitesini artırmayı amaçlayan projenin protokolü imzalandı.

Millet-vekil buluşması programına vatandaşlardan yoğun ilgi

MHP Elazığ İl Başkanlığının koordine ettiği Millet-Vekil Buluşması vatandaşların yoğun ilgisi ve katılımı ile gerçekleştirildi. Onlarca Vatandaşın sorun ve taleplerini bir bir dinleyen ve not alan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, yerelde çözülebilecek hususlarla ilgili anında ilgili kurumlarla iletişim sağlarken, Bakanlıklar ve Genel Müdürlükler düzeyindeki taleplerle ilgili olarak gerekli girişimlerin en kısa sürede yapılacağını ifade etti…

İşçiler, memuriyete geçmek istiyor!

Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Süleyman Soysal, daimi işçi statüsünde çalışan üniversite mezunu işçilerin memur kadrolarına geçirilmesi taleplerini MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver'e iletti..

Başkan Çınar: 2024 yılı için ümitliyim

ASKON Elazığ Şube Başkanı Abdullah Çınar, 2024 yılı için ümitli olduğunu ve yeni planladıkları projelerin fizibilite çalışmalarını yürütmeye başladıklarını söyledi.

TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım!

Togg, CES 2024'te sergilenecek yeni sedan modelinin öncü tanıtım videosunu yayınladı. Sosyal medyada geniş kitleler tarafından ilgiyle karşılanan video, "T10" adı altında tanıtıldı.

AK Parti’nin Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları oldu 

AK Parti’nin merakla beklenen Elazığ Belediye Başkan Adayı belli oldu. AK Parti’nin Elazığ Adayı Şahin Şerifoğulları oldu. 

Mehmet Akif İnan Elazığ'da saygıyla anıldı

Kudüs Şairi Kurucu Memur-Sen kurucu Genel Başkanı merhum Mehmet Akif İNAN anısına düzenlemiş olan Gazze ve Kudüs temalı yarışmanın ödül töreni büyük bir katılım ile gerçekleşti.

Elazığ’da eğitim camiasının acı günü 

Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi Kimya Öğretmeni Ahmet Torgut hayatını kaybetti. Merhum Torgut’un ailesi taziyeleri Polatlar Camisinde kabul edecek. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ adayını açıklıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’nin Elazığ adayını açıklıyor.

Elazığ’da ‘Davamız Kudüs’ konuşuldu 

Şuurlu Öğretmenler Derneğinde “Davamız Kudüs” konuşuldu. 

Nazırlı’nın Durağı Abdullahpaşa Mahallesi oldu

“Elazığ İçin Nöbetteyim” programı kapsamında vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın bu defaki durağı Abdullahpaşa Mahallesi oldu.

Alan: Şehidimizin anma törenine davet edilmeyişimiz hatadan öte bir duyarsızlıktır

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, yedi yıl önce İzmir adliyesine yönelik hain terör saldırısını kahramanlığı ve cesareti ile önleyip şehit olan polis memuru hemşerimiz Fethi Sekin’i anma programına Oda Başkanlarının davet edilmemesine tepki gösterdi.

Toplam 5358 haber.