Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhtarlıklar yapılandırılsın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliye'de muhtarlarla bir araya geldiği programda, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya talimat vererek muhtarlıkların günümüz şartlarına uygun şekilde yeniden yapılandırılması için çalışmaların hemen gündeme alınmasını istedi.

Kavaklı: Üst geçit asansörleri hizmete sunulmalı 

HÜDA Par Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı ülke ve Elazığ gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Kavaklı, Elazığ’daki üst geçit asansörlerinin çalışmaması ile alakalı sıklıkla şikayet aldıklarını belirterek, sorunun çözümü için üst geçit asansörlerinin kontrollünün yapılarak, hizmete sunulmasını talep etti. 

Yeni yılınız kutlu olsun

Yeni yılınız kutlu olsun

Benzin ve motorine kallavi zam geliyor!

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor. Fiyatlar indirim ve zam haberleriyle değişkenlik göstermeye devam ediyor. Yeni zamlar kapıda...

Elazığ’da hissedilen bir deprem oldu! 

Elazığ’da hissedilen bir deprem meydana geldi. 

Albayrak: Esnafın gücü kalmadı 

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak, esnafların Bağ-Kur ve vergi ödemelerine dair yaşanan sorunları dile getirerek Bağ-Kur prim günlerinin 7200'e düşürülmesi müjdesinin bir an önce hayata geçirilmesini talep etti. 

Milletvekili Gürsel Erol TBMM’de konuştu 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol TBMM Genel Kurulunda söz alarak konuşma yaptı. 

1 Ocak'tan itibaren 5 yeni uygulama hayata geçiyor 

Yeni yılla birlikte konut kiralamalarına 'Airbnb' düzenlemesinden restoran ve kafelerde fiyat listelerinin giriş kapılarında ya da masalarda görünür şekilde olmasına kadar bir dizi yenilik hayata geçecek.

'Filistin’le Dayanışma Gecesi' programı düzenlendi 

El-AKSA Platformu tarafından “Filistin’le Dayanışma Gecesi “ programı düzenledi. 

YRP’nin Pertek Köprüsü kanun teklifi imzaya açıldı

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, 18 Ağustos’ta "Pertek Köprüsü - Şanlıurfa arası bağlantı yolları, köprü ve viyadüklerin yapımı" kanun Teklifinin Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Fatih Erbakan ve 5 milletvekili tarafından imzaya açıldığını söyledi.

Başkan Alan: Kovancılar üretim üssü olacak

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Kovancılar ilçesini ziyaret ederek ilçede yapılacak Karma Organize Sanayi bölgesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Keleş: Aziz şehrimize, iki yeni ambulans daha kazandırıldı 

Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ’a ilimize iki yeni ambulansın daha tahsis edildiğini açıkladı. 

Malatya’da 4,3 büyüklüğünde deprem 

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

Kabine Toplantısı'nda öncelikli gündem ekonomi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki yılın son Kabine Toplantısı'nda yeni asgari ücret ile memur ve emekli maaşlarına yapılacak artış ve terörle mücadele operasyonları başta olmak üzere iç ve dış gelişmeler görüşülecek.

Alimler Birliği Başkanları, Başkan Şerifoğulları ile bir araya geldi 

Filistin Alimler Birliği Başkanı Dr. Nevvaf Tekruri, Yemen Alimler Birliği Başkanı Prof. Dr. Abdullah Zindani, Sudan Alimler Birliği Başkanı Dr. Abdulhay Yusuf, Filistin Alimler Birliği Türkiye Şube Başkanı Dr. Huzeyfe El-Hati ve beraberindekiler Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile bir araya geldi. 

Elazığ’da kadınlar mı, erkekler mi daha uzun yaşıyor? 

2023’te Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verilere göre, Türkiye'de ortalama yaşam süresi 78,3 olarak açıklandı. 

Açıkkapı: Çalışan emeklilere de 5 bin TL ikramiye verilecek 

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, çalışan emeklilere de 5 bin TL ikramiye verilmesine ilişkin değerlendirmede bulundu. 

Başkan Ertan’dan CHP’ye tepki 

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ömer Ertan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki gösterdi. Ertan, "Özgür Özel siz bizim aklımızla mı alay ediyorsunuz? Sen gerçekten bilgi almak istiyorsan Milli Savunma Bakanlığını ararsın, gidersin, ziyaret edersin, bilgini alırsın ya da davet edersin, gelir seni bilgilendirir. Yani şu andaki meclis yapısı devletin güvenliğinin konuşulmasına müsait değil ki." dedi. 

İHH’dan Dünya Şehit Çocuklar Günü Etkinliği

Gazze’de yaşanan insanlık dramında binlerce çocuğun hayatını kaybetmesinin ardından tüm dünyada organize olan gönüllülerin sosyal mecralarda başlattıkları girişimler sonucu İsrail’in katliamlarını protesto etmek ve şehit çocukları unutmamak adına 23 Aralık tarihi Dünya Şehit Çocuklar Günü olarak anılmaya başlandı.

Toplam 5358 haber.