Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

İlk Adımlar Çocuk Akademisinden Anlamlı Etkinlik

Elazığ Özel İlk Adımlar Çocuk Akademisi, düzenlediği programda, Anadolu'nun milli ve manevi değerleri Mevlana Mevlana Celaleddin-i Rumi ve Mehmet Akif Ersoy'u andı. Programda İlk Adımlar Çocuk Akademisi öğrencilerinin gösterileri büyük beğeni topladı.

YSK'dan seçim verisi kararı! 

Yüksek Seçim Kurulu, mahalli idareler seçimi sırasında, siyasi partilerin gelen sonuçları anlık takip edilebileceklerini duyurdu. Yüksek Seçim Kurulu'nun konuya ilişkin detayların yer aldığı genelgesi, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Açıkkapı: Asgari ücrette taraflar düşünülerek karar verilecektir 

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, asgari ücretin işçi, işveren ve hükümet yetkililerinin yer aldığı komisyon tarafından belirleneceğini, muhalefetin asgari ücretle ilgili açıklamalarında samimi olmadığını söyledi. 

ETSO’da Enflasyon Düzeltme Semineri düzenlendi 

Elazığ – Bingöl Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından muhasebeci ve mali müşavirlere “Vergi Düzenlemeleri Kapsamında Enflasyon Düzeltmesi” eğitimi verildi. 

Büyükelçi Kazakbaev, Başkan Alan’ı ziyaret etti 

"Cengiz Aytmatov Millet Parkı ve Cengiz Aytmatov Anıtı” Açılışı İçin Elazığ’a Gelen Kırgız Cumhuriyeti Ankara büyükelçisi Ruslan Kazakbaev ve beraberindeki heyet, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti. 

Büyükelçi Kazakbaev’den Başkan Şerifoğulları’na ziyaret

"Cengiz Aytmatov Millet Parkı ve Cengiz Aytmatov Anıtı” açılışı için Elazığ’a gelen Kırgız Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Ruslan Kazakbaev ve beraberindeki heyet, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı makamında ziyaret etti.

Başkan Ertan, gündemi değerlendirdi

Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sivrice Atıksu Arıtma Tesisi bakım ve onarım işi ihalesi 18 Ocak’ta

Sivrice Atıksu Arıtma Tesisi ve Terfi Merkezleri, Bakım ve Onarım İşi İhalesi 18 Ocak Perşembe günü yapılacak.

Yasemin Açık Vakfı kuruldu

Eğitim, sağlık, çevre, sürdürülebilir kalkınma, sosyal ve kültürel alanlarda dayanışmayı geliştirmeyi, yardımlaşmayı artırmayı ve araştırma faaliyetleri yürütmeyi hedefleyen Yasemin Açık Vakfı kuruldu. Cumhuriyet tarihi boyunca Doğu Anadolu Bölgesi’ne yapılmış en büyük özel sektör yatırımlarından birini gerçekleştiren, Türkiye’nin önde gelen kadın sanayicilerinden biri olan Prof. Dr. Yasemin Açık, vakfın Mütevelli Heyeti Başkanlığını yürütecek. Topluma fayda sağlayacak çalışmaları, “İnsan, Yaşam ve Gelecek” odağında, bütüncül bir yaklaşımla ele alacaklarını belirten Prof. Dr. Açık, “Cumhuriyetin ilk yüzyılının kazanımlarını taşıyarak, ikinci yüzyılına ışık tutacak bir miras bırakmayı amaçlıyoruz” dedi.

Dost Meclisinin Konuğu, Pıhtılı oldu

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şubesinin düzenlemiş olduğu, Dost Meclisi Toplantısının bu haftaki konuğu İl AFAD Müdürü Osman Pıhtılı oldu.

Ehliyet ve kimliğini yenilemeyenler dikkat! 

Cipli ehliyet ve kimlik kartlarına geçilmesi konusunda son tarih 31 Aralık 2023. Eğer vatandaşlar eski belgelerini kullanmaya devam ederlerse o cezayı ödemek zorunda kalacaklar..

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARININ SÖZ VERDİĞİ PROJELER, ŞEHRE DAMGASINI VURDU

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın söz verdiği projeler şehre damgasını vurdu.

BAŞKAN YILMAZ: YURTBAŞI BELDEMİZE DEĞER KATAN PROJELERİ HAYATA GEÇİRDİK

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, göreve geldiği günden bugüne gerçekleştirdiği hizmetleri kamuoyu ile paylaştı. 6 yıllık görev diliminde beldeye değer katan birçok projenin hayat bulduğunu kaydeden Başkan Yılmaz, amaçlarının gök kubbede hoş bir sada bırakmak olduğunu belirtti.

ETSO Heyeti, Başkan Hisarcıklıoğlu ile görüştü 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan ve oda heyeti, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi. Başkan Alan, Elazığ yatırımcılarının projelerini ve sorunlarını Başkan Hisarcıklıoğlu ile paylaştı. 

Işıkver: Pertek Köprüsü’nün yapımı kaçınılmaz hale gelmiştir 

TBMM’de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığını ile Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 2024 Bütçe görüşmelerinde söz alan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver konuşmasında Pertek Köprüsü, Kuzey Çevre Yolu ve Hazardağlı Kavşağı ile ilgili konularına değindi.

İYİ Parti Elazığ merkez ilçe yönetimi belli oldu 

İYİ Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Akif Esen başkanlığında merkez ilçe yönetimi belli oldu. 

Vatandaşlardan, ‘Şehirler Arası Otobüs Terminaline’ tam not

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın söz verdiği vizyon projeleri arasında yer alan şehrin geleceğine yönelik büyük yatırımlarından biri daha hayata geçti.

Başkan Havabulut, Ankara'da görüşmeler gerçekleştirdi 

Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut, esnafın sorunlarının çözümü için ziyaretlerine devam ediyor. 

İstanbul’da yaşayan Baskilliler bir araya geldi 

İstanbul Elazığ Baskilliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öncülüğünde etkinlik düzenlendi. 

Toplam 5355 haber.