Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Köy konutlarının anahtar teslim tarihleri belli oldu 

Elâzığ GölKöy, Koparuşağı, Yolçatı, Çallıca ve Badempınarı Köylerinde toplu alandaki afetzedelerin konutlarının anahtar teslimleri 04 Aralık 2023 ve 17 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacak. 

Ejder Açıkkapı: Fırsatçılara ceza yağacak 

Yeni kanun teklifinin komisyondan geçtiğini ifade eden AK Parti Elazığ milletvekili Ejder Açıkkapı, önümüzdeki hafta genel kurula gelmesi beklenen teklifle, deprem bölgesindeki fırsatçılara yağacağını ifade etti. 

Başkan Gürkan, SAMEKS verilerini değerlendirdi 

Kasım Ayı SAMEKS verileri açıklayan Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, tedarikçilerin teslimat süresinde yaşanan gecikmeler ve işgücü talebinde gözlenen daralmalar ise bu döneme ilişkin negatif gelişmeler olarak dikkat çekmektedir. 

Başkan Havabulut: Cumhurbaşkanımızdan prim gün sayısının düşürülmesini bekliyoruz 

Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı prim gün sayısının indirilmesiyle ilgili müjdesinin yasalaşmasını beklediklerini duyurdu. 

Kasım Ayı ‘Sahabe Ayı’ programı düzenlendi

Elazığ Peygamber Sevdalıları Derneği tarafından "Kasım Ayı Sahabe Ayı" programı düzenlendi. 

Elazığ’da Paşa Demirbağ anısına konser 

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu ve Kürsübaşı Topluluğu, Harput müziğinin unutulmayan sesi Paşa Demirbağ’ı anısına 1 Aralık Cuma Günü konser verecek. 

Erol’dan, kanyonların turizme kazandırılması için soru önergesi 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’ın doğa harikası kanyonların turizme kazandırılması amacıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne soru önergesi verdi. 

Söz verdi, yaptı!

4,5 Yıllık hizmet süresini geride bırakan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın söz verdiği projelerden biri olan Şehirler Arası Otobüs Terminalinin açılışı çok yakında gerçekleşiyor...

Milletvekili Keleş'ten müjde!

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Hazarbaba Kayak Merkezi ile Macera Parkının yenilenmesi için önemli bir adım atıldığını duyurdu...

Milletvekili Erol’dan, Bakan Tekin’e soru önergesi 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından yazılı olarak cevaplandırılması talebiyle TBMM Başkanlığına soru önergesi verdi. 

Elazığ Valiliği’nde kış tedbirleri masaya yatırıldı 

Elazığ'da kış mevsiminde alınacak trafik tedbirleriyle ilgili toplantı yapıldı. 

Açıkkapı: Yeni kanun teklifi vatandaşların yüzünü güldürecek 

TBMM’de görüşülmeye başlanan 80 maddelik yeni kanun teklifine ilişkin açıklama yapan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, yeni kanun teklifinin, vergi güvenliğinin sağlanması, yatırımcıların Türk lirasına yönelmesi, ülkeye döviz girdisinin sağlanması gibi birçok düzenlemeyi kapsadığını söyledi. 

Yerel seçimde o iller MHP'ye bırakılacak!

2024 yılında yapılması beklenen yerel seçimler için partiler çalışmalarına hız verdi. Cumhur İttifakı da yerel seçimlerde yapılacak işbirliğine son halini vermek için bugün son kez bir araya gelecek.

Devlet 62 kişinin mal varlığına el koydu! Aralarında Elazığlılarda var

Resmi Gazete’de yayımlanan “Malvarlığının Dondurulması Kararı” ile Türkiye’de 62 kişinin malvarlıkları donduruldu. Mal varlığına el konulan kişiler arasında Elazığlılar da var. 

Arsalara dudak uçurtan teklifler 

Akçakiraz Belediyesi TOKİ’den satın aldığı arsanın satış ihalesi yoğun ilgi görüyor. İhalede 531 metre karelik arsa 212 bin muhammen bedelle satışa sunuldu, 970 bin lira ile alıcı buldu.

Gazze için yardımlar devam ediyor 

Kovancılar İlçesinde Umut Kervanı Vakfı Ve Yetimler Vakfı tarafından ortak kurulan yardım standı vatandaşların yoğun ilgisini gördü. 

Fuat Fırat Ünlü AK Parti’den aday adaylığını açıkladı 

AK Parti Yazıkonak Belediye Başkan aday adayı Fuat Fırat Ünlü adaylığını açıkladı. 

AK Parti’de adaylık müracaatları devam ediyor

AK Parti’den aday adayı olan yönetim kurulu üyeleriyle ilgili toplantı yapıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti’nin değerler üzerine siyaset yaptığını söyledi.

YRP Heyetinden ETSO’ya ziyaret

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Muhasip ve Mali İşler Başkanı Mehmet Altınöz, beraberindeki heyet ile birlikte Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti. Ziyaretinde gündeminde şehrin ekonomisi vardı.

Toplam 5355 haber.