Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Elazığ, Vatanına sevdalı bir şehirdir

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği Başkanı Erhan Bahçeci, Elazığspor taraftarlarının Kelkit Hürriyetspor deplasmanında maruz kaldığı olaylar ile ilgili bir kınama mesajı yayımladı.

Açıkkapı: İçişleri Bakanımıza konuyu bildirdik 

Olaylı Kelkit Hürriyetspor - Elazığspor maçı sonrası AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile bir görüşme gerçekleştirdi. 

Milletvekili Işıkver: Elazığ halkı sahipsiz değildir 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığsporlu taraftarların, Kelkit Hürriyetspor deplasmanında yaşadığı kötü olaylar ile ilgili taraftarlar ve kolluk kuvvetleri hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Belediye Başkan Aday Adayı Abdullah Karadağ, ELMİYAD'ı ziyaret etti

Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı, kentsel dönüşüm uzmanı Dr. Abdullah Karadağ, seçim gezileri kapsamında Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini (ELMİYAD) ziyaret etti.

TOKİ Elazığ’da 5 arsayı satışa çıkardı 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Elazığ’da bulunan 5 adet arsayı satışa çıkardı. İhale 21 Kasım Salı günü saat 10.30’da gerçekleştirilecek. 

Elazığ’da konut sakinleri çağrıda bulundu 

İmar Haksen 3. Etap TOKİ Konut sakinleri, binalarının yakınında yıkılan istinat duvarının tehlike oluşturduğunu ifade ederek yetkililere çağrıda bulundular. 

ELHAK Platformu, İsrail ürünlerini boykot etti 

ELHAK Platformu, İsrail’e desteğini açıklayan firmalara giderek, ellerindeki pankartlarla ürünleri boykot etti. 

Tahir Öztürk için mevlit okutuldu

Merhum 23. Ve 26. Dönem Ak Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk’ün vefatının 40. günü nedeniyle İzzetpaşa Camisi’nde mevlit okutuldu

Doğa Aşığı Gezginlerin Gözdesi Saklıkapı Kanyonu

İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan Saklıkapı Kanyonu ziyaretçi karşılama merkezi kanyonları gezmeye giden vatandaşların birçok ihtiyacına cevap verecek.

Elazığ’da 23 bin fidan toprakla buluştu

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Elazığ’da “geleceğe Nefes, Cumhuriyete Nefes” temasıyla 23 bin fidan toprakla buluştu.

MHP’de Adaylık başvuruları başlıyor 

MHP, yerel seçim için aday başvurularını 13 Kasım-15 Aralık tarihlerinde alacak. 

Keşir, Elazığ’da teşkilat mensupları ile buluştu

Elazığ’a gelen AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, ‘Teşkilat Buluşması’ programı kapsamında partilileri ile bir araya geldi.

Güneykent Mahallesi’nde, Aile Sağlığı Merkezleri’nin yapımına başlandı 

Bizmişen ve Yemişlik bölgelerinde faaliyet sürdürecek olan Aile Sağlığı Merkezleri için yüklenici firma tarafından zemin etüdü ve proje çizimi sürecine başlanıldı. 

ASRİAD Yönetimi, Başkan Şerifoğulları ile bir araya geldi 

Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Elazığ Şubesi Başkanlığı görevine getirilen Erkan Demir, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı ziyaret etti.  

Akpınar Mahallesi yeni yaşam alanı ilerliyor

Yepyeni yaşam alanlarıyla şehir kimliğine değer kazandıran Elazığ Belediyesi tarafından şehir merkezine kazandırılacak Akpınar Mahallesi Yaşam Alanı'nda çalışmalar ilerliyor. Akpınar, Sarayatik ve Çarşı Mahalleleri başta olmak üzere çevre mahallelerinin yararlanacağı yeni yaşam alanı, Akpınar Mahallesi’nde 8 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Stadyum Genç Ofis Türkiye’de İlk Elazığ’da 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen ve Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün yapımı ile Elazığ Atatürk Stadyumu ile içerisinde bulunan toplam 10 adet cep salonu Elazığ’a kazandırıldı. 

Milletvekili Keleş, organ bağışının önemine dikkat çekti 

TBMM’de söz alan AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası'nda, hayat kurtarmanın en somut yollarından biri olan, organ bağışının önemine dikkat çekti. 

Elazığ Mutfağı Türkiye’ye tanıtılacak 

Elazığ yemeklerinin ve bilinmeyen Harput yemeklerinin yer alacağı “Elazığ Lezzet Şöleni” 26 Kasım’da gerçekleştirilecek. 

Toplam 5351 haber.