Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Başkan Şerifoğulları’ndan 10 Kasım Atatürk’ü anma günü mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde bir mesaj yayımlayarak, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü; saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz.” dedi.

Başkan Şerifoğulları, Galericiler Sitesi esnafıyla buluştu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "Birlikte Yönetim" ilkesi kapsamında Galericiler Sitesi esnafını ziyaret etti.

Vali Toraman, Saklıkapı Kanyonu için müjdeyi verdi

Elazığ ve Türkiye için dünya turizmi açısından da önemli bir kazanım olan Saklıkapı Kanyonu’nun kaderini değiştirecek adım atıldı. Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında Saklıkapı Kanyonu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’ne devredilecek. Gerçekleşecek devir işlemi ile Saklıkapı Kanyonu tabiat parkı statüsüne kavuşacak.

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden boykot kararı 

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Filistin'e yönelik saldırıları protesto etmek amacıyla İsrail malı ürünleri boykot kararı aldı. 

MÜZSAN’dan sanatçılar için etkinlik 

Kültür ve Turizm Bakanlığınca desteklenen Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu (MÜZSAN) tarafından Elazığlı Sanatçılar için moral etkinliği düzenlendi. 

Demirtaş’tan ELMİYAD’a ziyaret 

AK Parti Palu Belediye Başkan Aday Adayı Vahdettin Demirtaş, Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

İYİ Parti İl Başkanı Yaşar, Akşener ile bir araya geldi 

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı olarak göreve başlayan habip yaşar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Ankara’da bir araya gelerek partisinin meclis grup toplantısına katıldı. 

Dost Meclisi Toplantısının konuğu Akif Aslan oldu 

MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, Dost Meclisi Toplantısının bu hafta ki konuğu Akif Aslan oldu. 

Elazığ Belediyesi tarafından inşa edilen kentsel dönüşüm konutları tamamlandı

Elazığ Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında inşasına başlanan depreme dayanıklı konutlar, hızlı bir şekilde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi.

Saadet Partisi Kadın Kollarında görev değişimi 

Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanlığı görevinde değişiklik yapılarak Başkan Züleyha Bahçecioğlu'nun yerine Meral Sertdemir getirildi. 

Demirtaş, AK Parti Palu Belediye Başkan aday adayı oldu 

AK Parti İl Başkan Vekili Vahdettin Demirtaş, görevinden ayrılarak, AK Parti’den Palu Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. 

Açıkkapı: Topyekûn kalkınma tek hedefimiz 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 2024 yılı bütçe görüşmelerinde konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, topyekûn bir kalkınma hedefinde olduklarını söyledi. 

AK Parti'de Yerel Seçim aday belirleme takvimi netleşti 

AK Parti, yerel seçime yönelik aday başvurularını 9-17 Kasım'da alma kararı aldı. 19 Kasım'da elektronik ortamda temayül yoklaması gerçekleştirilecek. 

Gürsel Erol Çimento Fabrikası’nı sordu

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel EROL, Elazığ’ın merkezinde bulunan Çimento Fabrikasıyla ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne soru önergesi verdi.

Başkan Şerifoğulları, Altyapı yenileme çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ içme suyu isale hattı 2. kısım çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Taşkın: Beyaz önlük değil, ikramiye istiyoruz 

Türk Eğitim-Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın, 24 Kasım Öğretmenler Gününde dağıtılacak olan beyaz önlük yerine öğretmenleri motive etmek için ikramiye verilmesini talep ettikleri, konu ile ilgile olarak hazırladıkları kanun teklifini siyasilere gönderdiklerini söyledi. 

Elazığ’da Kadın Girişimciler ilk toplantısını yaptı 

TOBB Elazığ kadın girişimciler kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda kadın istihdamının artırılması görüşüldü. 

Başkan Yıldırım: En ideal adayları tespit edeceğiz

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde şehir genelinde zafer elde etmek için en ideal adayları belirlemek için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, “Şehrimizin merkez, ilçe ve beldeleriyle tamamını AK Belediyecilikle buluşturma arzusundayız” dedi.

Bakan’dan emeklinin yüzünü güldürecek maaş açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yaptığı son dakika konuşmasında emekli maaşına iyi bir zam bekleyen vatandaşları umutlandırdı.

Toplam 5351 haber.