Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı belli oldu 

İYİ Parti Elazığ Başkanlığı görevine Habip Yaşar getirildi. 

Başkan Şerifoğulları’na, kamuoyunun desteği sürüyor

Gerçekleştirdiği hizmetlerle şehrin alt yapısı ve üst yapısına büyük katkılar sağlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na kamuoyunun desteği sürüyor.

BAŞKAN YASİN YILMAZ’A YILIN BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜ VERİLDİ

Göreve geldiği günden bugüne Yurtbaşı Beldesi’nde yürüttüğü çalışmalarla göz dolduran, Başkan Yasin Yılmaz, Kent & Başkan Dergisi tarafından her yıl online olarak düzenlenen ve halkın oyları ile belirlenen anket sonucuna göre ödüle layık görüldü.

GAZETECİ GÜLŞAH ALTAŞ, KÜLTÜR MAHALLESİ’NDEN MUHTAR ADAYI OLDU

Uzun yıllardan beri Elazığ’da gazetecilik mesleğini yürüten ve işinde oldukça başarılar elde eden Gülşah Altaş, Kültür Mahallesi’nden muhtar adayı oldu.

AK Parti Gençlik Kollarından Filistin’e destek yürüyüşü 

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları öncülüğünde, İsrail’in Filistin’e yönelik zulmünü protesto etmek amacıyla 81 ilde "Filistin’e Zulme Dur De" temasıyla gençlik yürüyüşü organize edildi. 

Köy konutlarının anahtar teslim tarihleri belli oldu

Elazığ’da Cip köyü 2. No’lu toplu alandan hak sahibi olan afetzedelerin konutları 06 Kasım 2023– 21 Aralık 2023 Ortaçalı Köyü toplu alanda hak sahibi olan afetzedelerin konutları ise 08 Kasım 2023– 25 Aralık 2023 tarihleri arasında teslimleri yapılacak.

Milletvekili Keleş, Alacakaya ve Maden’i gezdi

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, ziyaretlerine Alacakaya ve Maden ilçeleri ile devam etti.

Elazığ Belediyesi Gururla Sundu

Elazığ'a birbirinden kıymetli 100 proje kazandıran Şahin Şerifoğulları başkanlığındaki Elazığ Belediyesi hizmetlerinin meyvesini almaya başladı.

İHH’nın özgürlük konvoyu yola çıktı

İsrail’in tüm dünyanın gözlerinin içine baka baka 2,5 milyona yakın insanın yaşadığı Gazze’deki sivilleri;  kadın, çocuk ve yaşlı demeden katletmeye devam ediyor.

TOBB Genç Girişimciler Kurulu toplandı 

Bir süre önce TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu başkanlığına seçilen Başkan Ahmet Kutlu yönetimi ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya ETSO Başkanı İdris Alan da katıldı. 

Başkan Şerifoğulları’ndan Elazığ halkına çağrı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Belediyesine bağlı tüm tesislerde İsrail malı ürünlerin satışının durdurulduğunu açıkladı. Başkan Şerifoğulları ayrıca tüm vatandaşları İsrail ürünlerini boykot etmeye davet etti.

ELHAK’tan Filistin’le Dayanışma Gecesi

Elazığ'da ELHAK Platformu tarafından düzenlenen Filistin’le Dayanışma Gecesi programına katılan Araştırmacı-Yazar Mehmet Göktaş, Hamas'ın 'Aksa Tufanı' Harekatıyla önemli putları yıktığını ifade etti.

Şehirler Arası Otobüs Terminali açılış için gün sayıyor

Elazığ Belediyesi tarafından inşa edilen ve yakın bir zamanda açılışı gerçekleşecek olan Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde çevre düzenleme çalışmaları büyük bir hızla ilerliyor.

Vali Toraman: Sivrice’ye Yaklaşık 100 Milyon liralık yatırım yaptık 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman beraberindeki heyet ile birlikte güney sahil yolundaki çalışmaları yerinde inceledi. Vali Toraman, Sivrice’ye yaklaşık 100 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi. 

AGD’den Filistin yararına kermes 

Anadolu Gençlik Derneği Kadın komisyonu tarafından Filistin yararına kermes düzenlendi. 

Sivrice Rehabilitasyon Merkezi için ödenek onaylandı 

Sivrice’de yeni bir rehabilitasyon merkezi yapılması için gerekli olan ödenek bakanlık tarafından onaylandı. 

Özel Gereksinimli Bireyler, Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı'nı ziyaret ettiler

Kapılarını açtığı günden itibaren kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Elazığ Belediyesi 4. Kitap Fuarı, özel konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Prof. Dr. Bilal Çoban’ın oğlu trafik kazası geçirdi

HAZARSAM Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban'ın oğlu Alpgiray Çoban trafik kazası geçirdi.

DAP’tan 18 milyon ödenek aktarıldı 

AK Parti Elazığ Milletvekilleri tarafından yapılan ortak açıklamada DAP’tan Elazığ’a 18 Milyon Lira kaynak aktarıldığı belirtildi. 

Toplam 5351 haber.