Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Elazığlılar dikkat! 2 günlük ek süre verildi 

AFAD tarafından 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından başlatılan hak sahipliği başvurularına başvuramayanlar için 2 günlük ek süre tanındı. 

Elazığ Ticaret Borsası, Elazığ’ın sorunlarını Ankara’ya taşıdı

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve üyeleri Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu. İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam’ı, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay'ı ve AK Parti Elazığ Milletvekillerini ziyaret eden heyet Elazığ’ın sorunları ile ilgili istişarelerde bulundu.

Saadet Partisinden İsrail’e suç duyurusu 

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı ve Elâzığ’da faaliyetlerini sürdüren çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları İsrailli yetkililer ile ilgili suç duyurusunda bulundu. 

İHH: Tüm Türkiye’den araçlarla İncirlik’e gidiyoruz!

İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Gazze’de yaşanan insani felakete harekete geçmek ve sivil bir tepki oluşturmak amacıyla Türkiye genelinden araçlarla İncirlik Üssü’ne gidilmesi için konvoy organize edileceğini duyurdu.

Mehmetçik Gazze'ye mi gidiyor? 

Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Türkiye'nin Gazze'ye yönelik yardım faaliyetlerine ilişkin, “Türk Silahlı Kuvvetleri verilecek direktifler doğrultusunda hem insani yardım hem tahliye konusunda görev almaya hazırdır” açıklamasında bulundu.

Meteorolojiden uyarı!

Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü Elazığ’ın ve çevre illerin hava durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Açıkkapı: KOBİ'lerimize yönelik yeni faizsiz kredi paketi hayata geçecek 

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, deprem bölgesindeki KOBİ'lere yönelik yeni kredi paketinin yakında hayata geçeceğini söyledi. 

Belediye Meclisi Kasım ayı görüşmeleri başladı 

Elazığ Belediye Meclisi kasım ayı toplantıları başladı. Toplantıda gündem maddeleri karara bağlandı. toplantıda gündem dışı konuşmalarda batı prestij projesi yer aldı.

Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı'na çevre illerden de yoğun ilgi

Kapılarını açtığı günden itibaren kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Elazığ Belediyesi 4. Kitap Fuarı, ulusal ve yerel şair-yazarların imza ve söyleşi programlarıyla devam ediyor.

Sağlıkta indirim protokolü imzalandı 

Elazığ’da hizmet veren özel bir hastane ile Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası arasında indirim protokolü imzalandı. 

Başkan Alan: Standımız doldu taştı 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, geçtiğimiz gün sona eren Elazığ Tanıtım Günleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Başkan Alan, Elazığ TSO standında yaşanan yoğunluğunun mutluluk verici olduğunu ifade etti. 

Mavi Kapaklar umut oldu 

Koç İlkokulu öğrencileri, yürüme engelli olan ve tekerlekli sandalyesi bulunmayanlara umut oldu. Öğrenciler, başlattıkları kampanya ile topladıkları mavi kapakları, Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesine teslim etti. 

Yıldırım, MTAIC Genel Müdürlüğü görevine getirildi 

Elazığlı hemşehrimiz Dr. Nail Yıldırım MTAIC (MTA Uluslararası Madencilik) Genel Müdürlüğü görevine getirildi. 

Karakoçan Yukarıovacık Göleti’nin ihalesi 30 Kasım’da yapılacak

Karakoçan İlçesi Altıyaka Köyü Seyfan Deresi üzerinde yapılacak olan Yukarıovacık Göleti’nin yapım ihalesi 30 Kasım’da yapılacak.

Tanıtım Günleri’nde Fırat Üniversitesi standına yoğun ilgi

İstanbul Yenikapı’da gerçekleştirilen “Elazığ Günleri” etkinliğine Fırat Üniversitesi de katılım sağladı. Binlerce ziyaretçisini ağırlayan Fırat Üniversitesi standı yoğun ilgi gördü.

Uluslararası Satranç Turnuvası devam ediyor 

Elazığ Belediyesi’nin düzenlediği Yüzyılın Hamlesi Uluslararası Satranç Turnuvası yoğun ilgiyle devam ediyor. Sessiz ortamda saatlerce büyük dikkatle oynan Satranç turnuvası 2 Kasım’da final programı ile sona erecek. 

Ağın İlçesi'ne 142 Konut ve 3 dükkan yapılacak 

Ağın’daki 142 adet konut ve 3 dükkanlı ticaret merkezinin, "İnşaat ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi" işinin ihalesi 6 Kasım’da yapılacak. 

AK Parti'de yerel seçim hazırlığı! Takvim belirlendi

AK Parti'de yerel seçim için hazırlıklar sürüyor. 7 Kasım'da toplanacak Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında, MYK'ya yetki verilmesi ve aday belirleme sürecinin başlaması bekleniyor. AK Parti'de aday tanıtımı ve seçim beyannamesi için öne çıkan tarih ise 31 Ocak 2024.

TÜMKİAD Elazığ Şubesi’nden örnek davranış 

Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği Elazığ Şube Başkanı Osman Özçelik, Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla bir etkinlik düzenleyerek sevgi evlerinde yaşayan çocukların kışlık ihtiyaçlarını karşıladı. 

Toplam 5351 haber.